- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали е свършил в мен
Днес с приятелят ми го правихме без презерватив.И той го изкара преди да свърши,но аз се разтревожих малко,но той каза че е сигурен че не е свършил в мен ( а никога досега не е свършвал в момиче).След няколко минути се пипнах отдолу и имаше някаква течност,ама не съм сигурна дали е от мене(бях влажна) или пък е възможно да е спермаа??И искам да питам също момичето може ли да разбере като свършат в нея ,и дали момчето може да е сигурен че докато го изкарва да се изпразни отвън не може да попадне и вътре?![]()
Ами усеща се ако е свършил в теб изцяло - просто се усеща сперма, обилна и течаща.
Ако е свършил малко по-тръдно ще разбереш.
И все пак не забравяй, че и жената пуска сокове от възбуда. Обърна ли внимание да цвета и на консистенцията на течността?
+1Първоначално написано от the_hottie
+1Първоначално написано от the_hottie
A Ti pi li protivozachatychnoZa da nqma neshto sled 9 meseca zashtoto vinagi ima izvesten %
[нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]
Иди на врачка... Ние как да знаем дали е свършил?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Прави го с презерватив и няма да се чудиш дали е свършил в теб или не!?
...
Offf porednata tema dali e svarshil dali e bremenna,chudno mi e nie ot kade mojem da znaem...![]()
Prosto izpozvaite prezervativi i nqma da si machite mozacite s takiva neshta,ne znam tolkova li e trudno...
Az da ne sum petri4kata vra4ka, 4e da znam dali e svur6il v teb ili ne![]()
![]()
Pravete go s prezervativ i nqma da pi6ete posle tupi temi
Направи си тест ( резултата е сигурен след 10 дена от акта ), за да си спокойна. А ескапел пи ли?
9 клас
ti trqbav da preceni6 dali da mu vqrva6 vse pak ti si go pravila trqbva da si vidqla kakvo e stanalo,drugiqt pat izpolzvai prezervativ za da ste sigurni i dvamata a ne da gadae6.
вярвай мутой знае какво прави
според мен щом той тие казал чее сигорен ,че нее свършил вътре значи нямаш проблем.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Ти за какво се притесняваш, щом не е свършил в теб, а не от предеякулационната течност отпреди това? Процентът вероятност да забременееш от нея си го има, така че ако толкова се спичаш, ползвай си презервативи и да ти е мирна главата.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"