.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

дали е свършил в мен

Днес с приятелят ми го правихме без презерватив.И той го изкара преди да свърши,но аз се разтревожих малко,но той каза че е сигурен че не е свършил в мен ( а никога досега не е свършвал в момиче).След няколко минути се пипнах отдолу и имаше някаква течност,ама не съм сигурна дали е от мене(бях влажна) или пък е възможно да е спермаа??И искам да питам също момичето може ли да разбере като свършат в нея ,и дали момчето може да е сигурен че докато го изкарва да се изпразни отвън не може да попадне и вътре?

hottie
    Guest
    Ами усеща се ако е свършил в теб изцяло - просто се усеща сперма, обилна и течаща.
    Ако е свършил малко по-тръдно ще разбереш.
    И все пак не забравяй, че и жената пуска сокове от възбуда. Обърна ли внимание да цвета и на консистенцията на течността?

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами усеща се ако е свършил в теб изцяло - просто се усеща сперма, обилна и течаща.
    И все пак не забравяй, че и жената пуска сокове от възбуда. Обърна ли внимание да цвета и на консистенцията на течността?
    +1

Град
    Nqkyde tam
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    +1
    A Ti pi li protivozachatychno Za da nqma neshto sled 9 meseca zashtoto vinagi ima izvesten %
    [нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]

Град
    Там, където е сърцето...
    Иди на врачка... Ние как да знаем дали е свършил?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Русе
    Прави го с презерватив и няма да се чудиш дали е свършил в теб или не!?
    ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Offf porednata tema dali e svarshil dali e bremenna,chudno mi e nie ot kade mojem da znaem...
    Prosto izpozvaite prezervativi i nqma da si machite mozacite s takiva neshta,ne znam tolkova li e trudno...

Az da ne sum petri4kata vra4ka, 4e da znam dali e svur6il v teb ili ne Pravete go s prezervativ i nqma da pi6ete posle tupi temi

Град
    София
    Направи си тест ( резултата е сигурен след 10 дена от акта ), за да си спокойна. А ескапел пи ли?
    9 клас

ti trqbav da preceni6 dali da mu vqrva6 vse pak ti si go pravila trqbva da si vidqla kakvo e stanalo,drugiqt pat izpolzvai prezervativ za da ste sigurni i dvamata a ne da gadae6.

вярвай му той знае какво прави

според мен щом той тие казал чее сигорен ,че нее свършил вътре значи нямаш проблем.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ти за какво се притесняваш, щом не е свършил в теб, а не от предеякулационната течност отпреди това? Процентът вероятност да забременееш от нея си го има, така че ако толкова се спичаш, ползвай си презервативи и да ти е мирна главата.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Карай!
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си