- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо?>
zashtoto ne sa u4ili 8 mi klas biologiq xaxhahxahabe ot kade da znaim nie sq 6to da sa spasqvat {} pak i koi sha pishe temite ot sorta bremena li sam?! xaxaxahh
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
защото бързат да правят секс, за да са интересни и забелязани без дори да мисляти да се интересуват от последствитята.
Защото напоследък всяка на 13, която не е правила секс се вайка че е по-назад от останалите.... И всяка бърза да се на*бе да е в крак с модата, без да се интересува от последиците и т.н... И от бързане да не би да станат "стари моми" нямат време да се пообразоват малко и да видят че не е особено нормално тва което правят но...просто какво да кажа незнам, пълна трагедия са...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Te ne sa vinovni. Prosto burzat prekaleno. I edno vreme e imalo sexulno negramotni hora. Sigurno dori i poveche. Vuprosa e predi da se pravi neshto da se razbere maximalno za nego.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
No offence, ама четейки форума, установявам, че някои са не само сексуално, ами и всякак неграмотни... Лично мнение.
А иначе по темата - бързат да пораснат и да станат независими. А нали знаете - бързата работа срам за майстора.. така де, до голяма степен съм съгласна с amatorium
... I'm doin' what I know is right...
+1Първоначално написано от vapros
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
защото бързат да започнат да правят секс и ако има някое момиче/момче,което на 12-13-14 години да не е правило секс и едва ли не застава в центъра на гаврата за останалите и бързат и те да започнат ...
Такива са щото гледат от нас по-големите и се опитват да ни подръжават , без да осъзнават кво праят ...![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от ubuntu
Даниел Вълчев е винвен за всичко !!!
Защо ?? защо ..защото защо зщзшпшазазашпзпшазшпаопза опзопа
The Spark
kato onaq deto si izturvala kapa4kata na dezodoranta v pu*kataПървоначално написано от ubuntu
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Понякога когато имаш проблем и се паникиосваш и неможеш да вземеш правилното решение и за това пускат малко по-тъпички теми!Но за момиченцата на 13 години и аз съм съгласна че искат да не се различават от останалите по големи момичета и да са в крак с модата,защото за тях секса е мода,а не любов!Освен билогоиятаот 7 и 8 клас можеш да питаш кака по голяма приятелка..за по простите неща..Но да пускаш тема "ДЕВСТВЕНА ЛИ СЪМ?" извиняваи мн ама бръкни и виж все пак това е твоята вагина!![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Ами те и преди години на тази възраст са били дори според мен по-неграмотни,но просто не са правили секс толкова отрано.
А колкото до това,че тук ,във форума има доста абсурдни въпроси аз мисля,че не е мужно да се напада човек веднага с въпроса :'Ти на колко си години?' Защото ако е на малко години ,по-добре ,че пита предварително и се интересува все пак.Е не говоря за хилядите темми от рода на може ли да е забременяла така.... Тва вече си е тъпо-първо да ебеш,после да се интересуваш...![]()
Първоначално написано от H8_mE
+1
Mn hubav vapros ...
Amii 6toto sa mn otvoreni i si mislqt 4e znaqt vsi4ko a vsa6tnost izob6to ne e taka pokolenieto koeto idva sled nas sa tolkova tapi ama tolkova tapi 4e nz prosto ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!