.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Защо?>

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Защо?>

Защо тийновете в днешно време са толкова сексуално неграмотни?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    zashtoto ne sa u4ili 8 mi klas biologiq xaxhahxah abe ot kade da znaim nie sq 6to da sa spasqvat {} pak i koi sha pishe temite ot sorta bremena li sam?! xaxaxahh
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    zashtoto ne sa u4ili 8 mi klas biologiq xaxhahxah abe ot kade da znaim nie sq 6to da sa spasqvat {} pak i koi sha pishe temite ot sorta bremena li sam?! xaxaxahh
    И аз като се замисля ако не бяха толкова трагични случаите нямаше да ме боли корема от смях
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

+1

hottie
    Guest
    защото бързат да правят секс, за да са интересни и забелязани без дори да мисляти да се интересуват от последствитята.

щото нали трябва да са модерни и да са го правили на 12
    та те са деца ква култура

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Град
    Там, където е сърцето...
    Защото напоследък всяка на 13, която не е правила секс се вайка че е по-назад от останалите.... И всяка бърза да се на*бе да е в крак с модата, без да се интересува от последиците и т.н... И от бързане да не би да станат "стари моми" нямат време да се пообразоват малко и да видят че не е особено нормално тва което правят но...просто какво да кажа незнам, пълна трагедия са...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Re: Защо?>

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    4e te pove4eto sa negramotni kato cqlo ti za seualnoto mrunka6...

Мега фен Аватара на amatorium
    Te ne sa vinovni. Prosto burzat prekaleno. I edno vreme e imalo sexulno negramotni hora. Sigurno dori i poveche. Vuprosa e predi da se pravi neshto da se razbere maximalno za nego.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    София
    No offence, ама четейки форума, установявам, че някои са не само сексуално, ами и всякак неграмотни... Лично мнение.

А иначе по темата - бързат да пораснат и да станат независими. А нали знаете - бързата работа срам за майстора .. така де, до голяма степен съм съгласна с amatorium
    ... I'm doin' what I know is right...

Защото се взимат за велики и мислят, че знаят всичко и не им трябва допълнителна грамотност а в същия момент един кондом не могат да сложат............

Цитирай Първоначално написано от vapros
    щото нали трябва да са модерни и да са го правили на 12
    та те са деца ква култура
    +1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Ha MopeTo (sun)
    защото бързат да започнат да правят секс и ако има някое момиче/момче,което на 12-13-14 години да не е правило секс и едва ли не застава в центъра на гаврата за останалите и бързат и те да започнат ...

Такива са щото гледат от нас по-големите и се опитват да ни подръжават , без да осъзнават кво праят ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Даниел Вълчев е винвен за всичко !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Защо ?? защо ..защото защо зщзшпшазазашпзпшазшпаопза опзопа
    The Spark

Град
    Русе
    И аз като се замисля ако не бяха толкова трагични случаите нямаше да ме боли корема от смях
    kato onaq deto si izturvala kapa4kata na dezodoranta v pu*kata
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Понякога когато имаш проблем и се паникиосваш и неможеш да вземеш правилното решение и за това пускат малко по-тъпички теми!Но за момиченцата на 13 години и аз съм съгласна че искат да не се различават от останалите по големи момичета и да са в крак с модата,защото за тях секса е мода,а не любов!Освен билогоиятаот 7 и 8 клас можеш да питаш кака по голяма приятелка..за по простите неща..Но да пускаш тема "ДЕВСТВЕНА ЛИ СЪМ?" извиняваи мн ама бръкни и виж все пак това е твоята вагина!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

Повече от фен
    Ами те и преди години на тази възраст са били дори според мен по-неграмотни,но просто не са правили секс толкова отрано.
    А колкото до това,че тук ,във форума има доста абсурдни въпроси аз мисля,че не е мужно да се напада човек веднага с въпроса :'Ти на колко си години?' Защото ако е на малко години ,по-добре ,че пита предварително и се интересува все пак.Е не говоря за хилядите темми от рода на може ли да е забременяла така.... Тва вече си е тъпо-първо да ебеш,после да се интересуваш...
    [img] [/img]

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    4e te pove4eto sa negramotni kato cqlo ti za seualnoto mrunka6...

+1

...

Mn hubav vapros ...
    Amii 6toto sa mn otvoreni i si mislqt 4e znaqt vsi4ko a vsa6tnost izob6to ne e taka pokolenieto koeto idva sled nas sa tolkova tapi ama tolkova tapi 4e nz prosto ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си