- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е разликата?
kakva e razlikata m/y celyvki s ezik i celyvki bez ezik i vaobshte ima li razlika
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Малко тъп въпрос ест че има разлика за тва се казва със или без език....с език е по страстно
Има разлика, когато вече не си на 8 (когато авторката мине тази възраст ще разбере от опит).
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162497 чети това а не пускай тъпи теми
Понякога като чета темите тук имам чувството, че се надпреварвт кой да пусне по идиотска тема. Извинявам се много на авторите все пак щом има С и БЕЗ език значи има някаква разлика
...естествено,че има разлика..що за тъп въпрос...![]()
..this world is watching me..
tttttttaaaaaaaapa rabota se edno ima li razlika daali sha disham ili ne ofofofofofoof
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ем ако нямаше разлика дали щяха да са целувка С език и целувка БЕЗ език ?!?!?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе естествено, че няма разлика.. Вия па![]()
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Евала ти давам - страхотна тема..
Хах.. абе то е логично,че има разлика... Размърдай малко мозъка си и ще се осетиш,че това "С" и "БЕЗ" показват,конкретизират и така нататък..
Нямам думи просто..що за въпорос беше това?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
не ВЪОБЩЕ НЯМА РАЗЛИКА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
а сега пусни следваща тема относно това как се прави С и как БЕЗ език![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от tan0
но не само те са страстни... аз например мога да целуна момче по бузката и пак да го побъркам... досега се е получавало доста пъти... :P
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от angel_girll
I az imam nqkakvi podozreniq za tapite temi![]()
Еми може си мисли момичето...че от едното може се забременее :Д:Д:Д:Д
Entombed For live
+1 opredelenoПървоначално написано от tan0
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ее как няма да има разлика ..мноу ясно че има,целувката с език е много по-страстна .. по възбуждаща ако искаш го кажи .. има разлика разбира се
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
целувка с език допринася физическа наслада, докато без език - израззява духовната връзка между двама влюбени - това е разликата
ПС: представете си пред венвилото колко ще е яко да се мляскате с език и да се изподървите там, барабар с кумовете и шаферите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Celuvkata e tolkova razlichna. Ezika v neq e malkata pikanteriika. Vinagi sum smqtal dokosvaneto na 2 ezika za vurhovniq moment na spodelane na 2 dushi.
Eating isn't cheating - Arnold
Не бе, мила, няма разлика...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!