.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Кофти...

Кофти...

Презарвативите ме стягат адски много малки са ми или нз ама не са ми хоч одобни помощ..

hottie
    Guest
    Амии... има различни размери.Пробвай по-голям

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ходи на стругар да свали малко от обиколката ... :P
    Купи си по голям размер скафандър бе ... толкова е близко до акъла :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    taq tema mai si q pusnal za da si izbiesh kompleksite ohohoho xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми отиваш в аптеката и питаш за по-голям размер. Толкова ли е далеко от ъкъла?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

някой да те кара на сила да ползваш, те са за твое и на партньоркатата ти доброто!

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

у нашия тъп град има само универал и това ме мъчи треа да парувам 200 км до столицата за др размери и кво да меря с аптеката кои ми станат направо цял кашон а!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    тая тема е подигравка ... вземи различни презервативи (марки размери каквото се сетиш)и които са ти най-удобни си ползвай само тях.кое му е сложното

sloji mu 4orap

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
    sloji mu 4orap
    +1
    даже мога да ти услужа с един

а сега малко по сериозно... ако имаш постоянна приятелка, с която го правиш сега а не с 50 момичета може да я накараш да пие противозачатачни... и не само проблема ти с презервативите изчезва, а и ще ти е по хубаво по време на секс :P
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мъж влиза в аптека и пита за презервативи. Имал същия проблем като теб и си търсил размера, който ще е най-подходящ за него. Дали му една дъска, по която имало дупки с различни рамери. Влязал клиента в задната стаичка и се позабавил. Продавача се поослушал и казал:
    - Какво стана, разбра ли какъв размер презервативи ти трябват?
    - Абе остави ги ти тия презервативи, ми кажи колко струва дъската

Та отиди, може и да има и за теб дъска (не знам коя употреба) и пробваш. Или направи макер в мащаб 1:1 и мери на него в аптеката. Който стана - купуваш 1 чувал + 3 кашона

Цитирай Първоначално написано от tan0
    у нашия тъп град има само универал и това ме мъчи треа да парувам 200 км до столицата за др размери и кво да меря с аптеката кои ми станат направо цял кашон а!
    Абе я стига говори простутии!!!Нямало други размери!!!Ясно колко си търсил!!!Във всяка аптека можеш да намериш Спортекс в различни размери!!!
    П.П. Миналата седмица си ходих на село и ходих до аптеката за аналгин и там също имаше Спортекс в различни размери!!!Така че не ми казвай,че в твоя град няма...!!!

Тва да не е набирателна оферта за гаджета фе пи4...щото не смятам че си чак толко зле..
    Entombed For live

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Еми отиваш в аптеката и питаш за по-голям размер. Толкова ли е далеко от ъкъла?!
    Fitness Forever

Omg Ako temata ne e ebavka(koeto me sumnqva) , predloji na priqtelkata si da go pravite bez prezervativ i tq 6te pie hap4eta(koito mejdu drugoto ne sa mnogo polezni) , a ina4e ima i jenski prezervativi :P ( http://www.ozc-shumen.org/?page=2.12 )

Град
    Русе
    lele maiko da ne si gi pral sus studena voda
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си