.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    mi...az sam 8mi klas ...i poznavam vsi4ki ot 5ti do 10ti klas :P , a ot 11ti i 12ti poznavam mn malko
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    7 клас съм ... от 7 ги знам всичките. От 6 клас някои .. 5,4,3,2,1 .. единици са хората, които познавам. И те са някви роднини, деца на семейни приятели и т.н. От горната смяна познавам хора, но не много

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Познавам който ми трябва... Голяма част от даскалото ми са фешънчета и чалгари и не ми трябват особено.
    и при мен е така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Миии аз съм 9 клас ии познаам и от 9 доста (около 90%) от 10 клас (10%) от 11 клас (20-25 %) от 12 (85-90%) :]] как сме се запознали ?! мм не помня ..

Ми аз съм 8ми и познавам хора от 8,9,10 и 11кл.Ама предполагам, че има такива, които ме знаят, а аз тях не..

Град
    Ямбол
    В 9-ти клас съм и познавам около половината дванадесетокласници и от тях са най-добрите ми приятели. Догодина ще бъда самотен в училище.
    Иначе от другите класове познавам не повече от около 40 ученика.

Град
    Там, където е сърцето...
    Бая хора познавам ( по-скоро ги знам по физиономии, поздравяваме се, ама даже и имената незнам )
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    У дома пред компютъра
    не, познавам много малко

и ми е все тая искам след седми клас да сменя даскалото

Ne cqloto,zashtoto e golqmo,no povecheto hora-da
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Моя отговор е не, познавам и общувам само с тези които преценя, че са свестни и си заслужава, но и моето у-ще е пълно доста с простаци които не се съобразяват с нищо!
    Ако тря бъда честен, познавам се с класа си и да има близо 15 човека от другите паралелки и класове....останалата част от училището е игнорирана....

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми от старото училище почти всичките ги знаех. А сега в гимназията - почти никой... Нямам и желание за нови запознанства вече

Град
    EastPerih (Исперих)
    Познавам който ми трябва... Голяма част от даскалото ми са фешънчета и чалгари и не ми трябват особено.
    и аз тъй

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми от старото училище почти всичките ги знаех. А сега в гимназията - почти никой... Нямам и желание за нови запознанства вече
    И аз така!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Плутон

\/

познавам тези,които искам.

повечето ги знам само по имена, а контактувам само с тези които искам
    we give it all.

нЕ познавам цялото даскало,но достатъчо хора познавам.а как сме се запознали ... ми не помня...

Не ,не познавам цялото училише,пък и не искам

Супер фен
    Град
    България
    emi az sym 10 klas! Poznavam zaicite estestveno - 9 klas! Ot 10 vsi4ki klasove ot 11 vsi4ki i ot 12 5 4oveka ,a ot 13 2-ma
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Познавам повечето от хората от 9ти клас (и аз съм 9). От другите класове, сигурно общо са около 20. Но със сигурност искам да се запозная с още хора, ама то не е чак толкос лесно .

Не познвам ЦЯЛОТО ДАСКАЛО. познавам по-голямата част от него.хората които познавам са както от всички класове.смисъл от всеки клас ...7,8,9 .. познавам по няколко човека.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

В старото ми училище ги знаех всичките по имена и тъй нататъка...но общувах 90% с моя набор, а сега в новото училище познавам само 15-20 общо от другите класове

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Познавам ги всичките,макар че не ми е от полза
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

+1
    Schranz music is my world !

Мега фен Аватара на lenito_sf
    в старото ги знаех всички знаех им дори керливите ризи както си казва и в новото знам доста хора главно визоално и някои поименно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си