- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- познавате ли цялото даскало?
mi...az sam 8mi klas...i poznavam vsi4ki ot 5ti do 10ti klas :P , a ot 11ti i 12ti poznavam mn malko
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
и при мен е такаПървоначално написано от loyal_88
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Миии аз съм 9 клас ии познаам и от 9 доста (около 90%) от 10 клас (10%) от 11 клас (20-25 %) от 12 (85-90%) :]] как сме се запознали ?! мм не помня ..
Ми аз съм 8ми и познавам хора от 8,9,10 и 11кл.Ама предполагам, че има такива, които ме знаят, а аз тях не..
В 9-ти клас съм и познавам около половината дванадесетокласници и от тях са най-добрите ми приятели. Догодина ще бъда самотен в училище.
Иначе от другите класове познавам не повече от около 40 ученика.
Бая хора познавам ( по-скоро ги знам по физиономии, поздравяваме се, ама даже и имената незнам)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
не, познавам много малко
и ми е все таяискам след седми клас да сменя даскалото
![]()
Ne cqloto,zashtoto e golqmo,no povecheto hora-da![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Моя отговор е не, познавам и общувам само с тези които преценя, че са свестни и си заслужава, но и моето у-ще е пълно доста с простаци които не се съобразяват с нищо!
Ако тря бъда честен, познавам се с класа си и да има близо 15 човека от другите паралелки и класове....останалата част от училището е игнорирана....
и аз тъйПървоначално написано от loyal_88
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
И аз така!Първоначално написано от nicolepcd
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от nicolepcd
\/
повечето ги знам само по имена, а контактувам само с тези които искам![]()
we give it all.
Не ,не познавам цялото училише,пък и не искам![]()
emi az sym 10 klas! Poznavam zaicite estestveno - 9 klas! Ot 10 vsi4ki klasove ot 11 vsi4ki i ot 12 5 4oveka ,a ot 13 2-ma![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Познавам повечето от хората от 9ти клас (и аз съм 9). От другите класове, сигурно общо са около 20. Но със сигурност искам да се запозная с още хора, ама то не е чак толкос лесно.
Не познвам ЦЯЛОТО ДАСКАЛО. познавам по-голямата част от него.хората които познавам са както от всички класове.смисъл от всеки клас ...7,8,9 .. познавам по няколко човека.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
В старото ми училище ги знаех всичките по имена и тъй нататъка...но общувах 90% с моя набор, а сега в новото училище познавам само 15-20 общо от другите класове![]()
![]()
Познавам ги всичките,макар че не ми е от полза![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
в старото ги знаех всички знаех им дори керливите ризи както си казва и в новото знам доста хора главно визоално и някои поименно![]()