- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- познавате ли цялото даскало?
мии в старото даскало познавах всички от 7 клас,а сега (8 клас) познавам почти всички от 8-те класове,от 9 клас около 10-15,10 клас 6,11 клас никой и 12 клас 6![]()
на мен това ми стига.не ми трябва да знам цялото даскало,защото по коридорите само трябва да казвам"здравей,здравей,здр сти,как си?,здравей,здравей,здрасти ...".омръзва и е досадно
![]()
иначе с повечето се познавам по метода:"здравей,казвам се еди как си.приятно ми е.ами ти?"![]()
Първоначално написано от Espasse
и кво важен ли си ? смешник малак
не познавам никой даже тия от моя клас
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ми познавам много хора, а има и такива, които ги познавам само по физиономия.Но пък не виждам смисъл да познаваш цялото даскало, че сгафиш ли нещо всички ще разберат.Така че от много приятели нужда няма, аз в училище си движа с една компания, която ми е достатъчна.![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от lovetanya
бтв...тфа познавате ли цялото даскало..звучи мноооооого тъпо особено като си в началното,..
естесвено че ще ги познааш нали си с тях от ... колко ?? 6-7 години...голяяяяямо постижение
браво!
in defense of our dreams...
ami 6 klas sym, pove4eto gi poznavam, pyk na drugite im znam fizionomiikiteama na4alniq kurs sa mi tei nepoznati...
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Ем, аз съм 9 клас. Познавам почти всички от деветите класове, бая от 10, няколко от 11 и още толкова от 12. о.О 8 клас също знам 2-3, ама то щот целия набор 94 е пълна трагедия, не че 93 е цвете за мирисане,ама..
Хм, от моя випуск се познавам добре със 50% от хората, познавам се и с 9ти клас(зайците ни), с 11ти клас към десетина човек и с 12 клас 5-6.Стигат!![]()
200. 5= 1000 човека само от даскало.Прибави познати от други училища,по-големи и по-малки от теб, роднини до 9-то коляно и си напиши списък с 4693205 имена,егн и клюки за тях.![]()
Колкото и странно да ти звучи,не познавам всички,но въпреки това спя спокойно.
Don't worry, be happy!
Не , а и не ми трябва.При наличието на толкова простаци не изпитвам желание да се запознавам с тях.
Мне,пък и от един месец съм в тва даскало![]()
Суетата.Моят любим грях.
Кхъъъъъм. По-голямата част. Поне в клас нямам по-малко от 10 познати. 80% процента ги познавам, другите 20% ме знаят, но аз не ги зная, което ме връщааа на 80%. Не че има голямо значение кой-кой познава.![]()
Мдам, и аз спа спокойно...
познавам който ми трябва
![]()
ми доста познавам от новото,т.е от това в което уча вече 2 година.От старото всички ги позмавах
Познавам доста хора от даскалото...Всички от 6, 7, 8 (аз съм 8) 11 и няколко от 12
...Абе по-голямата част ги познавам, ама каква ли полза..? Всички са двулични
![]()
НЕ и определено като ги гледам,тия дето искам да познавам ги познавам,останалете са ужасТ и базумие![]()
ChoCoGirL..!
епа цялото не , но от осмите класове ги познавам някой .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ми сега съм в ново даскало и познавам доста зайци като мен,от които 30% ги знаех и преди..от 10 клас знам доста също,иначе от 9,11 и 12 общо 20-25 човека.
От моя клас обаче не ги знам още някои..
Познавам от всичките 8 класове(7 паралелки) по 1-2-3 човека.От 9 клас 2-3,от 10-две момичета и от 11 едно момче![]()
нЕ гИ пОзНаВаМ вСиЧкИтЕсАмО тЕзИ дЕтО сА мИ в СмЯнАтА пОзНаВаМ
![]()
познавам важните![]()
мен ме познават ввс
![]()
![]()
![]()
![]()
mi moje da se kaje 4e po4ti vsi4ki ot moqta smqna ii nqkoi drygii ot 2rata![]()