- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рок групи.. ;)
Koi sa vi lubimite Rok Grypi? Kakvo vi kefi f tqh? Znaete li koga e suzdadena grupata? Az nai-mn se kefa na Evanescence..
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
The Prodigy = The legend!
Аз на Nickelback, Dope
Evanescence,Elica i Stoqn / za poslednite ne sum sigurna dali sa rock/
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Evanescence, 30 Seconds to Mars, Placebo, Tokio Hotel, Green Day...
Evanescence
извинявай ама това според теб са рок групи,така ли?!?Първоначално написано от Dying Soul
това са някви новоизлюпени комерсиални групички,който след 5 години няма да се помнят.Рок музиката не е грийн дей или токио хотел.рок са Куйн,Whitesnake,Deep Purple,Pink Floyd,AC/DC,Black Sabath,DIO,Europe,Judas Priset,Rainbow,Scorpions,Uriah Heep.Е тва е РОК
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Любимите ми РОК групи са Nickelback,Whitesnake
Но като цяло съм почитател на метъла
..this world is watching me..
Дееа остави хората да си слушат каквото искат уееПървоначално написано от Mitio_man
![]()
Ако говорим за истински рок групи, значи половината тема си е чист ФЛЪД!
Как можете да редите Евънесънс дооо..Снейк примерно о.О
What you give is what you get!
Не че искам да ви се меса ама Green Day - е PUNK а не rock ... злетааааа
The Spark
Какви ЕБАнесънс,какъв рок,какви 5 лева,мари?!Много сте зле.![]()
Тези ако са рок,ще се гръмна,докато съм на челна стойка в банята.Иначе най-любими са ми Queen,Europe и Scorpions.
П.С.А ТХ и Грийн дей не ги замесвайте тука,те са блек метъл.![]()
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
Хахаха, те са трашшПървоначално написано от Pedigree
![]()
Иначе най-любими са ми Whitesnake, Guns "N" Roses, Queen, Europe и на мен определено ми спадат в графа "любими". Даже и в момента си слушам Куийн..Класика!
What you give is what you get!
Awe ti normalen li si? Green Day sa punk!! I ne se kazva Ebanescence, a e Evanescence!Първоначално написано от Pedigree
Нормална съм,да.Ама ти...не.Първоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
Me4ti, me4tii...!!Първоначално написано от Pedigree
![]()
Ако се гръмнеш,ще ти пусна някоя депресанска песничка на Ебанесънс,обещавам ти.Айде сега,дишай дълбоко и недей да знаеш много.Първоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
Ti gledai TI da ne znae6 mnogo!!!!Първоначално написано от Pedigree
![]()
...защото?Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Грийн дей са толкова пънк, колкото Токио хотел са дет метъл![]()
Любимите ми РОК групи са Queen, Scorpions, Deep Purple, които предполагам не си и чувала. И са доста далеч от ЕБАнесънс![]()
И май не загря, че Pedigree се бъзикаше за блек метъла![]()
Daa be ebasi bazika! Ako iskate vlezte v temata koqto sum napravila za Evanescence i 6e vidite 4e e ROCK grypa! I poprincip v koito i sait da vlezete za Evanescence 6e vidite 4e sa ROCK grypa!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Sweety_Betty
Ти чуй групите, които казаха по-нагоре (Scorpions, Europe, Queen...) и тогава ще си говорим за Ебанесънс
Ако става за въпрос вокалистката пее ужасно на живо.
Off rabrah 4e ne haresva6 Evanescence, ok ne me e*e osobeno, ama ne si nalagai mnenieto. Krai ne mi se spori pove4e! Vseki si ima pravo na li4en izbor!
Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Мога да си изказвам мнението, дори и да е отрицателно.
А това, че ти ги харесваш, не значи, че са добри.
То е ясно, че не може да се съгласиш с човек, който вече има изградено мнение, различно от твоето, ама айде![]()