.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 199
    Моторхед за рок ли ги броиш о_O

Иначе си прав, повечето от днешните групета, макар и някои от тях да имат "кхъм, кариера" към 9-10-11 години, могат много да научат от старите кучета. Колкото и тъпо да прозвучи, за мен една голяма част от тях не усещат музиката, щом ебати е едва ли не показател това колко клипа ще навържат към новия си албум - 2, 3, 4 или дори 5...

Това не пречи някои неща на мен да ми харесват ;>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Оф, тука колко пичове има просто не е истина о.О

Бтв, Грийн дей винаги, ама ВИНАГИ сами биели на пънкрок/алтърнатив рок, така че си имат рок в тях. Ако нямат рок какво са бе, поп? Китарите им идват повече за поп, и много по-малко от средностатистическия рок/метъл, затова така си ги класифицирам.

Ивансаотнеси също бият лекинко на рок, но рокът в последно време е станал ебааааааааааааааати разтегленото понятие. Че нямат общо с Kiss etc etc e ясно, ама все пак...

Иначе от рокеца харесвам Bonfire, Nickelback, ако ще адвам и новото влечение на Katatonia и Anathema да праскат алтърнатив/депресив рок, и тях ги харесвам (:
    начи за Green Day не просто бият на пънк рок, ами те са Modern Punk или както вие го наричате поп-пънк - но нека не забравяме, че пънка, поп пънка, метъла и нео метъла са произлезли от рока така че имат място в тази тема

Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
    а рока произлиза от блуса и какво...??
    казвам само, че за мен рока е общо понятие: рок, пънк, метъл, нео метъл, модерн пънк(поп пънк) - просто това ми служи като обобщение на стиловете, които слушам

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    според Леми Моторхед са rock 'n roll, а кой съм аз да опровергавам Леми???
    Скрю Леми :Д

Не бе, не знам, на мен просто не ми звучат така Не че съм им и слушател като цяло особен де ;>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Rock- heavy metal: GUNS AND ROSES & IRON MAIDEN.
    Ama naive4e si padam po LACRIMOSA- kfito i da sa te, nqkoi kazvat gothic rock, nqkoi gothic metal, a samiqt vokalist, Tilo Wolff, kazva, 4e sa melanholic rock s golqmo vliqnie na gothic, metal i klasika.
    Ah da, WHITESNAKE i DEF LEPPARD- fantasti4na kombinaciq za koncert!!!

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    пхаахаха смех .. така относно онова подобие на група евън нещо си :Their musical style is alternative rock and alternative metal influenced by varied genres such as symphonic metal, post-punk, piano rock and arena rock.Който не вярва влиза в уикипедиа и чете.
    по темата:Джими Хендрикс,Цепелин,Рейнбоу,г нс и още няколко..
    бг : Щурците,ФСБ,Сигнал,БТР.
    Не казвам че това са единствените групи просто тези слушам ...
    за автора на темата като не искаш флууд земи прегледай колко теми от сорта има и земи прочети малко по въпроса за да не се излагаш.А ако си говорим за рок като за в кое има рок и прочие то една песен на Преслава Лъжа е мисля че беше можеш да си кажем че е рок с поп-фолк вокал айде толкова от мен
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Град
    Middle Earth
    пхахахха ей ся гледам съседната тема "любими метъл групи" абе не ви ли писна да пускате едни и същи теми по 234534857 пъти.ВСе едно и също става..Тоя форум съвсеем бозав стана ....

ААхАххаХАхахха!
    Излъгах се да прочета две, три мнения от първата страница.
    Любими рок групи.. Хм.. Kiss, Rainbow, Queen, Scorpions, Europe, Guns N' Roses.. ОБОЖАВАМ AC/DC.. Aerosmith, Rolling stones, БТР, Нова Генерация, Ахат, Щурците, Ренегат... Това са любимите ми рок групи. Като наблягам на любими, защото не се ограничавам само с тях. (;
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    GNR, Kiss, The Rasmus, HIM, БТР...

Град
    AnYwheRe
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не че искам да ви се меса ама Green Day - е PUNK а не rock ... злетааааа

Samo takaaaa!

Oba4e kato priemem, 4e v temata sa vklu4eni i dosta drugi grupi, koito su6to ne sa to4no rock, a samo doblijavat po stil, GREEN DAY su6to vliza, 6oto v polovinata im pesni stilut e Emotional Hardrock.
    BoRn To bE WiLd !! :P

Цитирай Първоначално написано от WINTER_NIGHT
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не че искам да ви се меса ама Green Day - е PUNK а не rock ... злетааааа

Samo takaaaa!

Oba4e kato priemem, 4e v temata sa vklu4eni i dosta drugi grupi, koito su6to ne sa to4no rock, a samo doblijavat po stil, GREEN DAY su6to vliza, 6oto v polovinata im pesni stilut e Emotional Hardrock.
    Всъщност пеят modern punk(pop punk) ама карай

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    звука от казанчето в кенефа ми е по-корав от лайната които вие боготворите
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _SL_

ми начи не си го чистил отдавна, а може и да има запушване.
    Не ти ли омръзна да оригиналничиш и да се правиш на шут с дълбокомислените ти заключения от рода на " Ми аз ги мразя"
    "Що?"
    "Ми щото са лайна"
    " Е що да са лайна"
    "МИ щото звука от казанчето в кенефа ми е по-корав от лайната които вие боготворите"
    ама айде продължавай да говориш глупости, да видим кога ще се усетиш

Град
    Middle Earth
    ех деца,деца .. ВСеки път когато се пусне такава тема започват едни и същи спорове ..на кой групата му е по велика и т.н,едно време влизаше един всезнаещ гост сега поне него го няма ..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    ми начи не си го чистил отдавна, а може и да има запушване.

Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    Не ти ли омръзна да оригиналничиш и да се правиш на шут с дълбокомислените ти заключения от рода на " Ми аз ги мразя"
    "Що?"
    "Ми щото са лайна"
    " Е що да са лайна"
    "МИ щото звука от казанчето в кенефа ми е по-корав от лайната които вие боготворите"
    ама айде продължавай да говориш глупости, да видим кога ще се усетиш
    някой друг говори глупостите...

и ще се усети, като порасне малко и наистина започне да слуша рок, метъл и пънк
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

П.С.А ТХ и Грийн дей не ги замесвайте тука,те са блек метъл. [/color][/b][/quote]

Awe ti normalen li si? Green Day sa punk!! I ne se kazva Ebanescence, a e Evanescence![/quote]

Ъъм...Green Day НЕ са пънк!!!!
    Аааа иначе за рока, любимите са ми-Nirvana,Bon Jovi i Queen,Silverstein,Scorpions

Цитирай Първоначално написано от Mitio_man
    Цитирай Първоначално написано от Dying Soul
    Evanescence, 30 Seconds to Mars, Placebo, Tokio Hotel, Green Day...
    извинявай ама това според теб са рок групи,така ли?!? това са някви новоизлюпени комерсиални групички,който след 5 години няма да се помнят.Рок музиката не е грийн дей или токио хотел.рок са Куйн,Whitesnake,Deep Purple,Pink Floyd,AC/DC,Black Sabath,DIO,Europe,Judas Priset,Rainbow,Scorpions,Uriah Heep.Е тва е РОК

И Нирвана са гръндж..вземи посещавай Уикипедия..
    London Tipton

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    извинявай ама това според теб са рок групи,така ли?!? това са някви новоизлюпени комерсиални групички,който след 5 години няма да се помнят.Рок музиката не е грийн дей или токио хотел.рок са Куйн,Whitesnake,Deep Purple,Pink Floyd,AC/DC,Black Sabath,DIO,Europe,Judas Priset,Rainbow,Scorpions,Uriah Heep.Е тва е РОК

Уикито обича да послъгва, да знаеш.
    What you give is what you get!

Уфф,да вярно...Наистина Nirvana са гръндж,просто ми изхвърча от главата

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Я не лъжи хората бе!

Уикипедия лъже доста...

Еми лъже, ама като цяло е по-правилна от разните там форуми и глупости. Естествено, най-сигурно си е да посетиш сайта на дадената група, 'щото те там са си определили както ТЕ смятат, че са, а кой ще знае по-добре от тях, а :Р
    То като цяло, поне в метъла, жанровите характеристики са си ебали майката..

1. Ако не ви е ясно GD са група на 20 години и да ми кажеш, че след 5 години никой няма да я знае звучи смешно
    Виж токио хотел наистина почват мн сериозно да ме притесняват и не защото са тъпи травестити, не защото музиката им не ми харесва, а защото вече 2 момичета се самоубиха заради тях

Ааа! Знаех си! Грийн Дей са група на двадесет години и са били известни още, от когато са си купили първата мижава китарка и са си казала "Ние ще правим РОК! Ой-ой-ой!". Знаехсизнаехсизнаехси.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Какви ЕБАнесънс,какъв рок,какви 5 лева,мари?!Много сте зле.
    Тези ако са рок,ще се гръмна,докато съм на челна стойка в банята.Иначе най-любими са ми Queen,Europe и Scorpions.

П.С.А ТХ и Грийн дей не ги замесвайте тука,те са блек метъл.
    Awe ti normalen li si? Green Day sa punk!! I ne se kazva Ebanescence, a e Evanescence!

Грийн дей са толкова пънк, колкото Токио хотел са дет метъл

Любимите ми РОК групи са Queen, Scorpions, Deep Purple, които предполагам не си и чувала. И са доста далеч от ЕБАнесънс

И май не загря, че Pedigree се бъзикаше за блек метъла
    Daa be ebasi bazika! Ako iskate vlezte v temata koqto sum napravila za Evanescence i 6e vidite 4e e ROCK grypa! I poprincip v koito i sait da vlezete za Evanescence 6e vidite 4e sa ROCK grypa!!!!!!!!!!!
    ЕБАВКА се вика, детенце
    и ти се върза
    еванесенс са съвременна група.. едновремешните представи за рок са коренно различни от днешните.. истинския рок си остава този от 60те нататък.. до края на 80те
    останалото всичко е електроника
    групи като пърпъл, гранд фънк, криим, отделно ерик клептън, ричи блекмор ... е това е рока
    останалото е вече плод на съвременните представи за рок музиката

но истинския рок си е това

п.п. недейте толкова да оплювате гриин дей.. рано или късно всичко се комерсиализира или по-точно казано, просто се изчерпва и всички почват да се гаврят, но ще ви кажа, че за трио гриин дей правят МАЗАЛО
    особено барабаниста.. тоя е лудак
    отделно и вокалиста си е добър.. пее си момчето с техника
    и басиста..
    има някво влияние от пънка, ама обикновено тия дето просто не разбират от музика (както искате го разбирайте) на някоя добра група, въпреки, че е добра, биха казали, че са тъпи, позират и т.н.
    демек ГЛУПОСТИ
    момчетата са си музиканти и тримата и поне си вършат работата кадърно .. обърнете внимание и на тоя факт и не ги хранете толкова.. не всичко се върти около това колко си брутален и развратен

има пънк влияния, но не изцяло..

п.п. не съм пънкарка и не съм наясно с пънк културата, но елементарни неща се забелязват..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си