- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evanescence ;]
da su6testvuvat no sa v dulga po4ivka ot poslednoto im turne amy pi6e novi tekstove za sledva6tiq album no moje bi nqma da se vurnat skoro
ina4e bandata o6te su6testvuva makar i samo amy da e samoto i na4alo v neq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Добри са,радват ме особено My immortal и Bring me to life![]()
FreAk_oN_A_leAsH
Евънесънс са всичко за мене O_O
Най-великата банда на света... Ехми с нения глас... Божичко велка е !
За любими песни няма да говоря ... зависи според настроението !
И все пак началото на Lies - такъв глас вади.. или Where will you go ( EP version) , Field of Inoccence .. не знам всичките ги харесвам ^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
Хаха... такова чудо нямаПървоначално написано от alehole
Песента е Bring me to life и доколкото знам я пеят Amy и бившия й съпруг,който май е бил барабанист на групата...
За Evanescence не съм много информирана,но за Linkin Park - да.
По темата: Не ги слушам много.Рядко си пускам техни песни и тези,които харесвам са едва няколко : Whisper,Bring me to life,Lithium,Going under ... само това са. По пронцип не си падам по групи с женски вокали.
![]()
Не съм им фенка,но любимата ми тяхна песен е гуд инаф.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
А ве вие чувате ли се къв рок е тва ве тва си е жив нео метъл ама както и да е супер гадни позйори са тъпи са ми никога не съм ги слушал и няма да ги слушам баси олигофрените чесно супер са злета некви
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
тва е любимата група на гаджето ми и ми се струат малко тъпи
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Evanescence 4ever!Това е любимата ми група!!!![]()
![]()
Фенка съм им от 6 години!!!
![]()
![]()
Evanescence 4ever!!!
mn sa gotini. slu6ala sam vsi4ki tehni pesni. Mn me kefqt: Lacrymosa, Eternal, Everybody's fool... abe po4ti vsi4ki. Strahotni sa![]()
![]()
![]()
Евънесенс ги свързвам с един прекрасен период от моя живот- 8 клас! Сега да ми плащат не бих ги слушала, но тогава, когато всички в класа ми бяха чалгарчета, ние с приятелката ми бяхме лошите дето слушат лошата музика. Весело беше, затова се произнасям положително за групата- да живеят спомените
![]()