- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ме забележи?
Здравейте.Аз съм едно мом4е от софия ,което тарси помо6т.Ето я и ситуацията:от моя клас има едно моми4е,което много,много,много,много харесвам.Проблемат е ,4е на6ия клас по4ти винаги е разделен на три групи през между4асията-група на моми4етата,група на мом4ета и о6те две мом4ета ,които дразнят останалите дже групи до такава степе 4е ти иде да им забушиш един.Както и да е,и двете групи много рядко си контактуват.Вапроса ми е как да накарам моми4ето да ме забележи без да изглеждам като идиот.Моля помогнете!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Това момиче не си ли тръгва от училище? Не може ли да тръгнеш след нея уж неволно и да я попиташ дали би имала нещо против да повървите заедно ? Ще си лафите, това-онова и ак0 е мн откровена с теб и там др подобни - т0 се разбира, значи имаш шанс с нея![]()
Първоначално написано от Say It Right
Добър отговор.Оба4е тя винаги си трагва с поне 2 приятелки.
Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Много американски филми гледашПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
poprincip az obqsnqvam na celiq klasПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
А скайп няма ли?Можеш да се сближиш с нея,да я поканиш на кафеи да видим дали няма да се събирате и в даскало,независимо ,че сте от различни групи.![]()
Imam i skypa ama se samnqvam 4e 6e izleze na kafe.
И все пак защо не пробваш да я поканиш?Няма да загубиш нищо...![]()
според мен пък не е задължително веднага да я каниш да излезете... Ако и двамата си падате малко притеснителни, както ми се струва, пиши й в скайп просто, за да установите някакъв социален контакт. После ще ти бъде й по-лесно да я заговориш наживо, дори и да е с приятелки.
Nie si govorim po skype ama....... ni6to
а ти по някакъв начин намеквал ли си й за чувствата си? в смисъл, тя възможно ли е да не подозира нищо?
и още нещо - ако и тя те харесва, бъди сигурен, че много иска да предприемеш каквото и да е... но все пак не знам - ти трябва да прецениш дали и тя те харесва или не.
П.С. А ако ти се струва, че не, имай предвид, че може да грешиш... особено щом не общувате толкова много е възможно да се заблуждавате и двамата :/
Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
Emi shtom misli,che tq nqma da izleze s teb na kafe,nishto ama nishto ne mojem da napravim nie.
Emii........ moje da se kaje 4e sam i namekval
Няма по лошо от това да си влюбен и да задържаш чувството в себе си ти си момчето действай пръв може и тя да те харесва но да мисли че я приемаш просто като позната такаче извикваш я настрани и и казваш всичкомомичетата очакваме момчетата да направят първата крачка
![]()
Добре мама му стара(с извинение) , защо по дяволите не я поканиш на кафе от къде знаеш ,че тя не чака само това ?!
ох каквото са казали другите ти просто ги отрязваш без да си пробвал... какво като примерно обясняваш на целия клас ти ... просто не си разбрал нещо и я питаш.... кво толкова... а пък защо да не я поканиш на кафе?!?
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Dobre.Ideqta s kafeto otpadna.Dnes sledobed q pitah po skype i tq ni6o ne otgovori
Не се предавай приятелю...Пробвай с нещо от рода на : Мисля ,че имаш нужда от едно кафе ,а аз имам нужда да те почерпя.Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
п.п.Бъди оригинален и успех.Най-важното е да не се предаваш,бори се![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Първоначално написано от nempoB
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....