.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa

Как да я накарам да ме забележи?

Здравейте.Аз съм едно мом4е от софия ,което тарси помо6т.Ето я и ситуацията:от моя клас има едно моми4е,което много,много,много,много харесвам.Проблемат е ,4е на6ия клас по4ти винаги е разделен на три групи през между4асията-група на моми4етата,група на мом4ета и о6те две мом4ета ,които дразнят останалите дже групи до такава степе 4е ти иде да им забушиш един.Както и да е,и двете групи много рядко си контактуват.Вапроса ми е как да накарам моми4ето да ме забележи без да изглеждам като идиот.Моля помогнете!!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен
    Град
    Панацея
    Това момиче не си ли тръгва от училище? Не може ли да тръгнеш след нея уж неволно и да я попиташ дали би имала нещо против да повървите заедно ? Ще си лафите, това-онова и ак0 е мн откровена с теб и там др подобни - т0 се разбира, значи имаш шанс с нея
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Добър отговор.Оба4е тя винаги си трагва с поне 2 приятелки.

Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно
    Много американски филми гледаш
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    poprincip az obqsnqvam na celiq klas

А скайп няма ли?Можеш да се сближиш с нея,да я поканиш на кафеи да видим дали няма да се събирате и в даскало,независимо ,че сте от различни групи.

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Imam i skypa ama se samnqvam 4e 6e izleze na kafe.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    И все пак защо не пробваш да я поканиш?Няма да загубиш нищо...

Град
    Varna
    според мен пък не е задължително веднага да я каниш да излезете... Ако и двамата си падате малко притеснителни, както ми се струва, пиши й в скайп просто, за да установите някакъв социален контакт. После ще ти бъде й по-лесно да я заговориш наживо, дори и да е с приятелки.

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Nie si govorim po skype ama....... ni6to

Град
    Varna
    а ти по някакъв начин намеквал ли си й за чувствата си? в смисъл, тя възможно ли е да не подозира нищо?
    и още нещо - ако и тя те харесва, бъди сигурен, че много иска да предприемеш каквото и да е... но все пак не знам - ти трябва да прецениш дали и тя те харесва или не.

П.С. А ако ти се струва, че не, имай предвид, че може да грешиш... особено щом не общувате толкова много е възможно да се заблуждавате и двамата :/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Imam i skypa ama se samnqvam 4e 6e izleze na kafe.

Emi shtom misli,che tq nqma da izleze s teb na kafe,nishto ama nishto ne mojem da napravim nie.

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Emii........ moje da se kaje 4e sam i namekval

Голям фен Аватара на 8992
    Няма по лошо от това да си влюбен и да задържаш чувството в себе си ти си момчето действай пръв може и тя да те харесва но да мисли че я приемаш просто като позната такаче извикваш я настрани и и казваш всичко момичетата очакваме момчетата да направят първата крачка

Добре мама му стара(с извинение) , защо по дяволите не я поканиш на кафе от къде знаеш ,че тя не чака само това ?!

ох каквото са казали другите ти просто ги отрязваш без да си пробвал... какво като примерно обясняваш на целия клас ти ... просто не си разбрал нещо и я питаш.... кво толкова... а пък защо да не я поканиш на кафе?!?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Dobre.Ideqta s kafeto otpadna.Dnes sledobed q pitah po skype i tq ni6o ne otgovori

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
    Dobre.Ideqta s kafeto otpadna.Dnes sledobed q pitah po skype i tq ni6o ne otgovori
    Не се предавай приятелю...Пробвай с нещо от рода на : Мисля ,че имаш нужда от едно кафе ,а аз имам нужда да те почерпя.

п.п.Бъди оригинален и успех.Най-важното е да не се предаваш,бори се
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Цитирай Първоначално написано от nempoB

Не се предавай приятелю...Пробвай с нещо от рода на : Мисля ,че имаш нужда от едно кафе ,а аз имам нужда да те почерпя.

п.п.Бъди оригинален и успех.Най-важното е да не се предаваш,бори се
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си