.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Сънувах..че баща ми е умрял

Добър ден на всички.Сънувах странен сън и реших да ви попитам какво значи.
    Та бяхме в стария ни апартамент и баща ми умря..
    Моля ако някой има съновник да каже какво значи...

Град
    Враца
    Това намерих:
    "Ако видите баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава че трябва да разчитате на себе си повече. Ако сънувате че баща ви е умрял, означава че много внимателно трябва да обмисляте действията си."
    Надявам се да си по - спокойна вече
    еlsy

Мерси
    1936

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Спокойно! И аз бях сънувала, че баба ми умира..това беше преди 7 години .. а жената си е шще жива и здрава

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо

когато съноуващ,че някои умира е на добре за него. Така умират проблемите му. (чела сум ) сопко не се притесняваи на добре е
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Кек ми аз съм сънувал, че аз се гътвам ама след тва се събуждам със скок от леглото, ама още съм си жив
    The Spark

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    И аз съм сънувала, че баща ми умира..
    Много се уплаших.
    Ама най-странното беше, че се беше преструвал.. о.О
    После го налагх с юмруци, а той е смееше-беше зловещо.
    What you give is what you get!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Знам, че когато сънуваш умрял е на хубаво
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Okinawa
    Чувала съм,че когато сънуваш,че някой умира то това значело,че ще живее дълго.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо
    Не е на лошо, но явно става нещо в психиката ти. Защо не отидеш на психолог да споделиш какво те мъчи, и ще видиш, че сънищата ще изчезнат. Това са твой скрити страхове. Трябва да ги преодолееш. Може тези страхове да не са сварзани със смърт на роднина, а просто да си мислите, че ако загубите даденя човек, губите всичко. Сънищата понякога предвещават случващи се ситуации, и на мен лично ми се е случвало такова нещо, но в този случай бъди спокойна.

и аз често сънувам такива неща(значи,че нама да умре скоро баща ти ) и плача на сън,което пък значи че ще съм много щастлива в близките дни(казвам го защото може и ти да си плакала...)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Спокойно! И аз бях сънувала, че баба ми умира..това беше преди 7 години .. а жената си е шще жива и здрава
    леле и аз така и беше пак преди седем години, още го помня и тя си е жива и здрава.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз не вярвам на глупавите тълкувания от съновниците. По-скоро мисля, че ти го обичаш страшно много и именно този страх да не му се случи нещо (не дай си, Боже!) те кара да сънуваш подобни неща... Прекалената привързаност и обич. И аз съм сънувала такова, но баща ми беше болен тогава (от страшна болест). Жив и здрав си е човекът, успокой се!

Град
    Dryanovo
    Веднъж сънувах как 2-ма ме гонят със спринцовки с отрова в някякъв измислен свят (имаше балони,по които се отива към 1 кафене )и така ме гониха около 3 часа...Накрая, не знам как,стигнахме до аптеката на майка ми и там ми забиха спринцовката в гушата...и като се събудих бях цялата потна и се чудих дали съм жива,но накрая реших,че все пак съм жива и станах
    съня беше от 1-во лице и беше много яко,само при аптеката стана от 3-то лице

Друго,2 пъти сънувах 1 и също нещо-че се намазвам с някакъв крем,който "моите хора " са донесли от джунглата ( )и се поглеждам в 1 шкаф и виждам,че съм станала на мечка и почвам да пищя и 2-та пъти по средата на съня се появяваше момиченце в рокличка,което си тананика нещо и се пързаля на пързалка....

И друго,което няма общо-сънувах,че се бием с брат ми,събудих се и се хвърлих от леглото А той веднъж беше облякъл моя тениска насън и не можеше после да я съблече

Az puk vednaj sanuvah 4e sum v daskaloto i mama mi kazva 4e 6te umre, edva li ozna4ava ne6to
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Sofia, Bulgaria
    За пореден път се убеждавам, че това е най-изродския форум
    Бахти тъпия ник имам

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Не е на лошо, но явно става нещо в психиката ти. Защо не отидеш на психолог да споделиш какво те мъчи, и ще видиш, че сънищата ще изчезнат. Това са твой скрити страхове. Трябва да ги преодолееш. Може тези страхове да не са сварзани със смърт на роднина, а просто да си мислите, че ако загубите даденя човек, губите всичко. Сънищата понякога предвещават случващи се ситуации, и на мен лично ми се е случвало такова нещо, но в този случай бъди спокойна.
    Ами аз по принцип не съм наред , но мисля че тези сънища се дължат на голямото ми въображение и на хорърите които гледам.В 6 клас сънувах, че се прибирам от училище.Беше есен,слънцето залязваше и цялата земя беше постлана с листа..И както си вървя усещам как някакъв мъж, облечен в черно ме сграбчва и започва да ме наръгва с нож адски брутално и аз падам, обляна в кръв в листата.
    Също така съм сънувала, че ще пътувам някаде с родителите ми и трябва да се качим на някакъв самолет.Обаче майка ми се загледа някъде и пилота не я видя и я отнесе.Беше много гадно..

Град
    У нас Си (=
    Аз се сещам, че веднъж сънувах, че съм пред нас и мама отива до магазина, но беше без глава и приятелката ми вика "Леле виж майка си", а аз "Спокойно бе. Сънувам!" докато си спя Или пък ако сънувам нещо за 2, 3ти път и знам какво е ставало преди, ако ме гонят да ме убиват си знам, че ще оживея както предния път И така и става де. Само понякога малко се променя сюжета...

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Чувала съм,че когато сънуваш,че някой умира то това значело,че ще живее дълго.
    da be zna4i moite suni6ta se sbudvat togava.. Sunuvah kak umira baba mi malko predi da po4ine naistina
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Dryanovo
    Цитирай Първоначално написано от tiesto
    Дрого,дрого.Вие дрогите таквиз неща сънувате.

споко значи че нещо лошо ше се случи на родителите ти но...не вярвай аз се санувам че и умирам че и кво още никога не се е сбадвало нищо спокойно може би просто си гледала някой ужас преди тва или на някои втой близак нещо се е случило и си го запомнила...но не се бой
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Според мен не значи , нищо лошо ... ... спокойно ...

и аз сънувах,че съм морско свинче,ама не съм,нали?

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз знам, че когато сънуваш, че някой жив умира, това означава, че му одължаваш живота...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си