.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    ами какво означава ако убиеш баща си

sanuvah mnogo stranen san sanuvah pochinaliqsi dqdo na golqma zadushnica kogato pochina bqh po malak i smatno sigo spomnqm sanqt zapochna po sledniqt nachin az i brat mi sme v nqkakva bolnica i po edno vreme v bolnichnata staq vliza pochinaliqt mi dqdo prez tova vreme az belq kartofi i govorim s bratmi s dqdomi no da spomena nemi e iskal nishto za qdene ili neshto drugo da iska kaza mi che iskal da ni vidi i da ni opoznae razkazvashe razlichni istorii za jivotasi i po vreme na razkazite ot vreme na vreme se smeeshe znam che kogato se smee umrql chovek ne e na hubavo sled tova na svijdane pri brat mi doide jena toi izleze otvan sas neq i az ostanah sam v staqta sled tova se ozovahme v koridora na bolnichnoto zavedenie i zabelqzah che ima dqdomi krav po licheto i go popitah zashto ima krav po licheto toi nemi otgovori posle go popitah kakvo e da si umrql togava bratmi mi kaza da zamalcha i da nego pitam takiva neshta posle mi kaza che nemu bilo hubavo nebilo hubavo da si umrql i da si jiveem jivota i tova shtqlo da bade i samo az i brat mi vijdahme dqdosi drug nikoi v sanqi nego vijdashe sled tova v koridora vijdah martavci i dqdomi kaza che nqkoi toku shto sa umreli sled tova se ozovahme na nqkakva jilezopatnite relsi i sam na vazrast mnogo po malak na godini ot olkoto v nachaloto na sanq nosht e i varvq po relsite i sabiram stotinki po jelezopatnite relsi i se otdalechavam malko po malko i izvednaj dqdo mi izvikva i mi kazva nedei poveche da hodish poveche natatak i az go chuvam i spiram da se otdalechavam sled tova otnovo sam v bolnicata i otivam do toaletnata izlizam ot toaletnata i varvq po koridora i dqdomi pak se qvqva i mi kazva ela pri men v moqta staq da ne si sam vliza v staqta mu i vijdam che e legnal na leglo i otnovo zapochna da razkazva za jivota si ne pomnq mnogo no razkaza kak e hodil i gledal machove na levski i obshto vzeto sanq svarshi nqkade pokrai istoriite na negoviq jivot nemoga da razbera tozi naistina mnogo stranen sam tozi san go sanuvah predi poveche ot godina i sled kato minaha 2,3 meseca ot sanuvanoto imah seriozni zdravoslovni problemi slava bogu veche sam zdrav no tova e mojebi nai straniqt san koito sam sanuval.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Споко, в сънищата смъртта всъщност означава живот. Аз не съм сънувала, че някой умира в момента, но съм сънувала, че някакви палачи идваха да убиват майка ми, и съм сънувала, че баща ми е мъртъв и му правим водно погребение... мн странно подсъзнание имам аз...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Мега фен Аватара на SurfSky
    Просто един сън....

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    аз мисля че сънищата отразяват нашите тайни желания,мечти и страхове..може би просто те е страх да не се случи нещо с баща ти и за това си го сънувала

Повече от фен Аватара на Actorr
    Спокойно .. знам какво е да се събудиш , защото си сънувал ,че губиш близък за теб човек.После това гадно чувство и искаш само да се увериш ,че е добре и че е било само сън.Поне така беше с мен когато сънувах ,че губя майка си .. но всичко си беше просто сън и си е жива и здрава .. до колкото знам не означава нещо лошо ..

когато сънувате че някой умира това значи щастие..

Сънищата са нещо супер индивидуално и човек сам трябва да си ги разгадае, защото различните елемнти на съня, значат различни неща за всеки. Помисли с какво асоциираш всеки елемент от съня и така можеш да разбереш какво ти подсказва подсъзнанието ти. Всъщност, кошмарите често са предизвикани от тревожност, стрес, гняв, ревност и всякакви неприятни усещания предизвикани в будно състояние. Друга причина може да е неудобно легло, непроветрена стая, силен аромат, или даже някои храни, като лютото например. Така че това, че си сънувала смърт на близък човек, далеч не означава, че ще се случи, или някое от другите глупави предсказания.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    моля ти се... аз съм сънувала как сестра ми убива майка ми и баща ми по мн гаден начин и после с нея се гоним и аз я убивам... иначе мразя баща си... отвратителен е (не че в реалността ми прави някви мизерии, но просто ми е мн досаден и само ми се бута навсякъде и се лигави)... и снощи сънувах, че правя секс с него... ЛОл какво значи тва... Отвратих се от себе си

на щастие?? не го вярвам...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз наскоро сънувах същото и ми бяха казали,че някой близък ще умре.Много се бях оплашила,но дано не е това.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си