Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо
Не е на лошо, но явно става нещо в психиката ти. Защо не отидеш на психолог да споделиш какво те мъчи, и ще видиш, че сънищата ще изчезнат. Това са твой скрити страхове. Трябва да ги преодолееш. Може тези страхове да не са сварзани със смърт на роднина, а просто да си мислите, че ако загубите даденя човек, губите всичко. Сънищата понякога предвещават случващи се ситуации, и на мен лично ми се е случвало такова нещо, но в този случай бъди спокойна.
Ами аз по принцип не съм наред , но мисля че тези сънища се дължат на голямото ми въображение и на хорърите които гледам.В 6 клас сънувах, че се прибирам от училище.Беше есен,слънцето залязваше и цялата земя беше постлана с листа..И както си вървя усещам как някакъв мъж, облечен в черно ме сграбчва и започва да ме наръгва с нож адски брутално и аз падам, обляна в кръв в листата.
Също така съм сънувала, че ще пътувам някаде с родителите ми и трябва да се качим на някакъв самолет.Обаче майка ми се загледа някъде и пилота не я видя и я отнесе.Беше много гадно..