- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за боядисанити коси4ки
ta zna4i milsq tva lqto da se boqdisvam {za1pat }po tamna otkolkoto sam sega no iskam da vi pitam vie boqdisani li ste i na kolko zapo4nahte i kakvi sa posledicite za kosata 6tot maika govorila s frizorka i tq bila protiv![]()
![]()
Emi moita kosa si q boqdisvam 2 puti v godinata sigurno..samo kolkoto da raznmoobrazq vun6niq si vid .... Ami da, vredi na kosata, za6toto q izto6tava... Emi boqdisai se... :P prepolagam , 4e samo ot 1 put ni6to nqma da ti stane![]()
Аз съм боядисана черна вече от доста време (от началото на 9 клас). За последиците немога да кажа... косата ми и преди си беше суха и сега си е пак сухаА за изтощаването, щом ще се боядисваш по-тъмен цвят няма да се изтощи толкова много, колкото ако я изсветляваш. Моята фризьорка ми каза, че с черно е най-безвредното боядисване
... то логично де
![]()
И аз съм с черно... но се боядисвам на всеки два месеца, защото ми изсветлява отгоре... вредно е да, ама щом има желание... действай![]()
Естествено, че е вредно, но ако си подбираш нещата, с които я поддържаш ще си е супер и след боядисването... М/у др внимавай с цветовете, които избираш... има такива, които след това трудно се покриват с друга боя ако след време решиш да сменяш цвета.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Уискас,какви бои си използвала?Професионални ли?
Иначе и аз искам да си потъмня косата ама още ме е бъзе![]()
Иначе през колко време трябва да е боядисвам за да поддържам цвета?PЗнам че зависи от боята,кажете приблизително...
И някоя хубава марка боя(професионална)?
Момче съм.Боядисах я за пръв път 6-7 с перхидрол до 7 клас края.После седях с ествествения си цвят.Сега се боядисах в 9 клас съм и се боядисах с черна боя със син оттенак.Мога да ти кажа ,че лично мен боядисана(изтощена)коса седи много по-добре от естествена!Косъма е по-тънък(защото е обгорен и много яко седи(лично мнение)!Ползвам и преса , но косата ми не е капала досега.