- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата споделят ли си...
Питам мъжката част на форума - разговаряте ли с приятели или поне с най-близък приятел за момичето, което харесвате или не. Или зависи...
Ами имам най - добър приятел с който споделям не само за момичето което харесвам ами всичко.Понеже момчето е много точно и ще ме разбере му казвам всичко както и той на мене![]()
Споделяме си, да.
Естествено
Първоначално написано от Say It Right
винаги съм си мислела,че не си споделят![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Emi tva si e tvoi problemПървоначално написано от sexy_momi4e
Naskoro govorihme s kompaniqta i te sa si misleli 4e az i Milen se mrazim i se sybirame na sila dvamata ,a pyk nie sme nai dobri priqteli! Opitvame se da napravim vpe4etlenie 4e ne sme priqteli i taka.
Razbira se 4e si spodelqme ,az li4no nespodelqm mnogo predpo4itam da izslu6vam de ,otkolkoto da govorq.
Първоначално написано от ScionOfStorm
е те ако не си споделяха и ако трябваше да се правят на "корави пичове" през цялото време щяха да полудеят![]()
![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
и аз, точно затова реших да попитам... и за да имам малко по-точен поглед върху събитията...Първоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Естествено че да![]()
![]()
Споделям =)
..this world is watching me..
da mn qsno... vinagi se dopitvam do nai-dobriq mi fr kvo da prava, da mi dade syvet....![]()
естествено че споделям с приятели ... но .. д0 някаква степен ... просто по някога искам съвет ... но последната дума имам аз .. . !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
...
Случва се.
spodelqm ama ne vinagi... ama zavisi ot ne6tata kak sa![]()
Зависи какво и пред кой,в началото нищо не казвах за моето момиче,но когато разбрах,че тя говори с други хора за мен,започнах и аз.Не,не е редно според мен!Минало свършено,какво да правиш!Първоначално написано от loriot
По-добре не говори с никой за нея,а най-добре да не ти дава повод да го правиш!И все пак,внимавай пред кой какво говориш,ако искаш връзката ти да продължи![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Що за тъп вапрос! Кой (без значение дали е момиче или момче) не споделя с приятелите си! Нормално е![]()
Естествено, че разговаряме....зако са ни най-добри приятели иначе ако не си говорим за всичко ^^
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Oфф, мойте фр знаят че могат да разчитат на мен и всеки си излиза душата пред мен, като изповедалня съм..
The Spark
много ясно че споделяме, иначе няма за кво да ходим на даскало
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имам чувството , че най-добрият фр на гаджето ми знае повече от приятелките ми за менНаистина много си споделят
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
ти за кво ги мислиш, бе?!?!Първоначално написано от sexy_momi4e
бааааси народа дето се е навъдил напоследък, особено от женска страна
![]()
ами повечето момчета,които познавам споделят само на най-близкия си приятел а не като нас...Първоначално написано от anito.sl
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!