- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни суеверия ?!?
Вярвате ли в любовни проклятия от сорта на: ако те заметат няма да се ожениш,ако счупиш огледало-7 години нещастна любов и тн? Въобще суеверни ли сте на тема любов? ....... Защото аз попринцип не съм ама току що се замислих,че преди 3г. счупих огледало и оттогава нещо не ми върви .... Имам си приятел от близо 10 месеца,но с него постоянно се караме (от както сме тръгнали на всеки 2 седмици измисляме нещо за което да се скараме,разделяли сме се няколко пъти и после пак сме се събирали),преди да тръгна с него се се случваше момчето,което харесам да ме намразва,а когато спра да го харесвам,той започва да ме харесва..когато аз пак започна да го харесвам,той пък си намира сериозна приятелка ...... И направо вече почнах да се чудя на мен ли ми има нещо или тея суеверни глупости наистина са верни.......Вие как мислите?![]()
![]()
Ми не, не вярвам в такива глупости... макар, че от малка само огледала чупя... може и да има доза истина в това, защото съм си все сама
![]()
еlsy![]()
Мисля, че няма такова нещо. Всичко е до психика и нагласа...
Не, не вярвам нито в "любовни" суеверия, нито в каквито и да било.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Am ba za vqrvam v lubovni sueveriq.
No tova koeto kaza,che momchetata koito si haresvala ne te iskat,posle ti spirash da gi iskash i te pochvat da te iskat i izobshto za tva kolelo na "kamseta",ne e ot ogledaloto,tva si se sluchva pochti vinagi,lichno az imam hilqda takiva sluchai![]()
ахаха възможно еама то направо ти писва все така да става !! Накрая ще стана лесбийка,може повече да ми върви с момичетата,пък и отде знаеш,може съдбата точно тва да се опитва да ти каже
![]()
![]()
Първоначално написано от p0is0n{f}
Hahaha,eto namerihme reshenie na problema,gotova si kato banica na badnivecher![]()
само лошото е,че ще ми липсва мъжкия полов орган![]()
![]()
![]()
+1 :P :PПървоначално написано от lizzard_92
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
О, Боже... Аз миналата година счупих едно огледало... Беше на земята (много съм "прибрана") и минах през него като танк. xD Ама много ми пука... Виж, ако вярваш, че няма да имаш късмет, много ясно, че няма да имаш... Нещата се контролират в главата ти!
Мисля, че понеже знаете, че тва е уж някакво проклятие почвате сами да се филмирате и да дърпате дявола за опашката..
Животът е адът описан в Библията!
Не вярвам , но май е така !Доста време немога да намеря сродна душа.Намерих , но не е от моя град.
![]()
+ още едноПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
И аз не вярвам![]()
..this world is watching me..
Тц...Не вярвам :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
[/i][/b]
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Няма такива глупости .. всичко е до възприемането на нещата .. понякога няма как да си обясниш дадени неща и започваш да си мислиш че тези суеверия са истина,но спред мен не са ... всичко върви така,както си го направиш сам.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
не съм суеверна..тфа за карането и нии първите месеци го правехме...просто за спорта се некой от двамата ще се заръба за нещоПървоначално написано от p0is0n{f}
OnLy God CaN Judge Me !
оо да аз по принцип съм много суеверна...![]()