Надявам се който има мнение по въпроса, да пише, защото тък не става въпрос за нещастновлюбени осмокласници... От две години си пишехме в скайп с едно момче(аз съм на 17, той на 19) и миналия месец се видяхме най-накрая. Преживяли сме много трудности заедно и бяхме сигурни, че се обичаме още преди да се видим. Оттогава сме били заедно няколко пъти и сме много близки, дори плашешто близки за хора, които за пръв път се виждат. Дори го запознах с родителите си... Досега обаче няколко пъти ме е "заебавал" под предтекст, че не го обичам достатъчно, че много ще го боли ако го зарежа и т.н... Със сълзи на очи и часове наред разговори по скайп съм го убеждавала в противното и някак продължихме. Но ето, той пак го прави... Пак не е сигурен в нещо и реши, че няколко дни няма да си пишем, за да "разберем какво е един без друг". А си мислех, и той ме е убеждавал, че на света сме си само ние двамата. Толкова пъти вече го прави, че не съм сигурна дали вече ме боли. Всичко изглежда просто като една игра, но знам, че за него не е. Въпросът ми към вас е как да го накарам да разбере, че наистина го обичам и наистина страдам когато постъпва по този начин? Как да го накарам да осъзнае какво иска? Моля, помогнете...