- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет какво да правя ?
0т къде да започна .... бях ... 8 ми клас ( сега съм 10 ти ) и тогава имаше 1 момиченце... с който бяхме само приятели ... но уви .. тя замина за Испания ... и сега се върна за малко ... и когато се видяхме ... между 2 мата прехвърчаха искри ... може да се каже че в момента сме заедно .. но тя заминава на 8 ми .. сега съм на 7 мото небе .. а тогава .. ще изпадна ... някаква много голяма депресия .. какво да направя ... ? как да постъпя .. по цял ден сме заедно ... и 2 мата изпитваме ... много силни чувства 1 към друг ... н0 няма как да стане ... и по цял ден си блъскам главата ... и се чудя какво да правя ? ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
е какво можеш да направиш..тя няма ли да се върне от Испания? и за колко време ще е там? ..
Ima nqkolko varianta i te sa:
1.Otivash s neq v Ispaniq.
2.Tq si ostava v Bulgariq.
3.Shte poddarjate vrazka ot raztoqnie.
4.Shte se razdelite.
Tova sa vsichkite ti vazmojnosti,koito hich ne sa malko,imash golqmo pravo na izbor.
Kasmet!
hooliganka89 не ми се вижда как ще стане 1 и 2.., щот не вярвам твойте родители на 16-17 да те пуснат да заминеш за някоя страна за да си с момче
или пък да рискуват да останат,като си имат бизнес или нз какво там
![]()
за 2 години се върна веднъж ... на дали ще я видя скоро .. да не замине шанс-а е нищожен ... а аз там да отида не мога .. просто .. работата е трагедия но в момента с нея .. ми е много хубаво ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от p0is0n{f}
Az sam na 18 i napusnah Bulgariq za da jiveq s priqtelqt si![]()
Taka,che vsichko se sluchva i goreizbroenite izbori ne sa nevazmojni.
Nqma nevazmojni neshta,osven da vlezesh tam ot kadeto si izleznal![]()
Vsichko drugo,ako se iska dostatachno silno se poluchava.
Ами не ви остава нищо друго, освен да се порадвате на оставащото ви време заедно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
hooliganka89 ох искрено и благородно ти завиждам.. а по темата: sry сиг пак ще се върне..ама не те съветвам да продължаваш връзката
![]()
И аз ти завиждам не че нямам възможност .. н0 да бях на 18 .. може би щях да го направя .. но 1 годинка ме дели ...Първоначално написано от hooliganka89
Nqma za kakvo da mi zavijdate.
Az pak zavijdam na vas svobodnite ptichki.
Znaete kak e,vseki iska tova koeto nqma![]()