Хора,вече ще полудея,наистина...
Просто не знам какво да правя Значи,вече преди доста време(около 9 месеца) на един рожден ден се запознах с едно момиче.Още тогава адски много я харесах,но тя тогава ходеше с някакъв тип.Оттогава не съм я виждал,но въпреки това просто не ми излиза от главата,имам разни нейни снимки и знам някои неща за нея,но това е всичко.Страшно е мъчително,тъй като се чувстваш някак безпомощен пред шибаната съдба,която винаги гледа да те прецака А на мен някакси просто не ми се занимава с други момичета,тъй като само за нея мисля постоянно...Пробвах да я потърся в разни сайтове за запознанства,използвайки това,което знам за нея,но пак стигам до задънена улица,въпреки че един път май намерих профил,отговарящ на критериите,но той не беше влизал онлайн месеци наред...Само веднъж съм я виждал,обаче въпреки това вече толкова месеци(близо година даже може да се каже)мечтая само за нея,а вече почвам да откачам,понеже просто не знам какво да правя...Ако имате идеи,съвети или каквото и да е-пишете,нищо няма да е излишно.