.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Стана ми много кофти

mersi

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3[/b]
    Don'T StoP SmiLinG AnD Be DiFFerEnT!

Щом си имаш приятел, какво ти е зор за мнението на някакъв кретен, който дори не познаваш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of na vseki moje da se sluchi.
    Za nego moje da si nai-groznata,a za Petar si perfektnoto momiche.
    Ne moje da se haresvash na vsichki,ti ako ot tolkova malko se vprqgash...Do nikade nqma da q dokarash.
    A shtom si imash priqtel,zashto se zaribqvash s batkovci v skype?

е айде сега не е свършил света,когато един не те е харесал,а той може за друго да те е махнал..да те познава и да има лошо вшечатление за теб .. знам ли ?!! ..

Toi mi prati palnomoshtno... ina4e ste pravi, znam 4e se vpregam ot malkoto i tova mi e problema....

еми ако не те е блокирал вкл му се и го питай къв му е проблема.. после ако ти каже че си грозна или нз ква му тегли една майна и готово .. нз как да ти помогна ..

Град
    Shumen
    aAa spokoino i az taka ot nishtoto mnogo se zasqgam i na men shteshe da mi stane gadno.Emi golqma rabota pyk...Nali si imash priqtel??? Pyk i podobni nehsta se zabravqt.Haide spokoino i ne se izmychvai za gluposti
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    aAa spokoino i az taka ot nishtoto mnogo se zasqgam i na men shteshe da mi stane gadno.Emi golqma rabota pyk...Nali si imash priqtel??? Pyk i podobni nehsta se zabravqt.Haide spokoino i ne se izmychvai za gluposti
    Blagodaria ti

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    be q da ne ti puka mnenieto na nqkf tam pak i seki ima razli4en vkus {}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

На мен ми се случи нещо подобно но не в скайп... обидиха ме "много" тактично че имам грозно лице... и на мен не ми стана приятно, но какво да се прави... не съм длъжна всички да ме харесват... мене който трябва ме е харесал и оценил! Да не говорим че този човек който ме обиди е от моя град... не го познавам кои е лично даже нз как изглежда... като тръгна по улиците следобеда може да е всеки ! Но знаеш ли колко ми дреме А това че някакъв идиот те е блокирал... пФфФ много му разбира главата на него Гледай си живота и да не ти правят впечатление такива работи, защото идиотите на тоя свят никак не са малко!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: Stana mi mnogo kofti...

Цитирай Първоначално написано от whelp
    Ami poprincip ne smiatam 4e sam grozna, no dnes edin na 22 godini mi se vkliu4i v skype i mi poiska pic i az mu pratih i toi me mahna ot abonatite si,imam si priatel,mom4etata me haresvat... nz za6to taka... ne o4akvam vie da znaete, ama mi stana mnogo tapo...
    Аз се засягам само от мнението на хората ,които ме познават ,защото знам,че те казват истината!Този нито го знаеш ,нито той те знае нито си сигурна ,че за това те е махнал!Не обръщай внимание на това! + това всеки гледа с различни очи на различните неща.Ако едни те харесват други не.Ти си намерила хора,които да те харесват ,тогава не знам какъв е толкова проблема?

Vsi4ko, koeto mi kazvate mi zvu4i naistina uspokoiavashto... Radvam se, 4e pisah tuk, ve4e ne mi e 4ak tolkova gadno

Всеки си има различно мнение за даден човек....но не бива да се влияяеш от някъв си непознат...а пък каза че и приятел си имаш...така че спокойно и само напред !
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    тРоЯн

Re: Stana mi mnogo kofti...

всеки си има мнение ..! като имаш гадже какво те инт. тои какво си мисли ?!

Кретен. Да не ти дреме.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Научи се да не ти пука.. Всеки човек си има различен вкус, за него може пък и да не си хубава..

Животът е адът описан в Библията!

Ако това те успокоява.Мен са ми казвали ,че приличам на наркоман , което мен това много ме убиди и доста гадно ми стана.Но какво да се прави всякакви тъпаци/тъпачки...!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    moje gadjeto mu da e nabaralo skype i da e popitalo: "auuu kva e taq macka?! ooo izneverqva6 li mi?! 6te ti blokna vs abonati togava!"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Тоя е някъв келеш!Да не ти пука!

..this world is watching me..

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    moje gadjeto mu da e nabaralo skype i da e popitalo: "auuu kva e taq macka?! ooo izneverqva6 li mi?! 6te ti blokna vs abonati togava!"
    gotino! Merci na vsi4ki!

Град
    The Sky
    Може да е било някое момиче, което ти завижда... Ти сигурно знаеш дали има такива и кои са те... Може просто да е искала да ти създаде някакви комплекси! Успокой се...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Of na vseki moje da se sluchi.
    Za nego moje da si nai-groznata,a za Petar si perfektnoto momiche.
    Ne moje da se haresvash na vsichki,ti ako ot tolkova malko se vprqgash...Do nikade nqma da q dokarash.
    A shtom si imash priqtel,zashto se zaribqvash s batkovci v skype?

+1
    .....Love You Forever..........

Спокойно мила и аз съм като теб,винаги се обиждам страшно много,ако някой ми каже или намекне нещо,приятеля ми винаги е до мен и ме успокоява.
    Не ти прочетох темата,защото я беше изтрила,но схванах смисъла,просто не приемай нещата толкова навътре,все пак приятеля ти те харесва каквато си.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Кретен. Да не ти дреме.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си