- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стана ми много кофти
mersi
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3[/b]
Don'T StoP SmiLinG AnD Be DiFFerEnT!
Щом си имаш приятел, какво ти е зор за мнението на някакъв кретен, който дори не познаваш?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Of na vseki moje da se sluchi.
Za nego moje da si nai-groznata,a za Petar si perfektnoto momiche.
Ne moje da se haresvash na vsichki,ti ako ot tolkova malko se vprqgash...Do nikade nqma da q dokarash.
A shtom si imash priqtel,zashto se zaribqvash s batkovci v skype?
е айде сега не е свършил света,когато един не те е харесал,а той може за друго да те е махнал..да те познава и да има лошо вшечатление за теб .. знам ли ?!! ..![]()
Toi mi prati palnomoshtno... ina4e ste pravi, znam 4e se vpregam ot malkoto i tova mi e problema....![]()
еми ако не те е блокирал вкл му се и го питай къв му е проблема.. после ако ти каже че си грозна или нз ква му тегли една майна и готово .. нз как да ти помогна ..
aAa spokoino i az taka ot nishtoto mnogo se zasqgam i na men shteshe da mi stane gadno.Emi golqma rabota pyk...Nali si imash priqtel??? Pyk i podobni nehsta se zabravqt.Haide spokoino i ne se izmychvai za gluposti![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Blagodaria tiПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
be q da ne ti puka mnenieto na nqkf tam pak i seki ima razli4en vkus {}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На мен ми се случи нещо подобно но не в скайп... обидиха ме "много" тактично че имам грозно лице... и на мен не ми стана приятно, но какво да се прави... не съм длъжна всички да ме харесват... мене който трябва ме е харесал и оценил! Да не говорим че този човек който ме обиди е от моя град... не го познавам кои е лично даже нз как изглежда... като тръгна по улиците следобеда може да е всеки ! Но знаеш ли колко ми дремеА това че някакъв идиот те е блокирал... пФфФ много му разбира главата на него
Гледай си живота и да не ти правят впечатление такива работи, защото идиотите на тоя свят никак не са малко!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз се засягам само от мнението на хората ,които ме познават ,защото знам,че те казват истината!Този нито го знаеш ,нито той те знае нито си сигурна ,че за това те е махнал!Не обръщай внимание на това! + това всеки гледа с различни очи на различните неща.Ако едни те харесват други не.Ти си намерила хора,които да те харесват ,тогава не знам какъв е толкова проблема?Първоначално написано от whelp
![]()
Vsi4ko, koeto mi kazvate mi zvu4i naistina uspokoiavashto... Radvam se, 4e pisah tuk, ve4e ne mi e 4ak tolkova gadno![]()
Всеки си има различно мнение за даден човек....но не бива да се влияяеш от някъв си непознат...а пък каза че и приятел си имаш...така че спокойно и само напред !![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
всеки си има мнение ..! като имаш гадже какво те инт. тои какво си мисли ?!
Кретен. Да не ти дреме.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Научи се да не ти пука.. Всеки човек си има различен вкус, за него може пък и да не си хубава..
Животът е адът описан в Библията!
Ако това те успокоява.Мен са ми казвали ,че приличам на наркоман , което мен това много ме убиди и доста гадно ми стана.Но какво да се прави всякакви тъпаци/тъпачки...!
moje gadjeto mu da e nabaralo skype i da e popitalo: "auuu kva e taq macka?! ooo izneverqva6 li mi?! 6te ti blokna vs abonati togava!"![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Тоя е някъв келеш!Да не ти пука!![]()
..this world is watching me..
Първоначално написано от soulja_girl4e
gotino!
Merci na vsi4ki!
Може да е било някое момиче, което ти завижда... Ти сигурно знаеш дали има такива и кои са те... Може просто да е искала да ти създаде някакви комплекси! Успокой се...![]()
Първоначално написано от hooliganka89
+1
.....Love You Forever..........
Спокойно мила и аз съм като теб,винаги се обиждам страшно много,ако някой ми каже или намекне нещо,приятеля ми винаги е до мен и ме успокоява.
Не ти прочетох темата,защото я беше изтрила,но схванах смисъла,просто не приемай нещата толкова навътре,все пак приятеля ти те харесва каквато си.
+1Първоначално написано от Rebellion_Angel
![]()