.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

с някого от класа или с гаджето?

та значи с кого ше ходите на бала (с кого сте ходили на бала си): с гаджето или с някого от класа

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с най-добрия си приятел (и съученик), гадже така или иначе липсва (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    a to na bala ne xodi li samo klasa?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Аз имам време до бала си Ама със сигурност няма да бъде с някого от класа ми ! В класа ми има 4 момчета .. и те за нищо не стават ! Така че, с гаджето

Град
    In Devil's Castle
    ами момчето,което харесвам,е от класа ми значи бих искала да е с някого от класа
    someone else...

Град
    дупката на геврека
    3 в 1 неочаквано добра комбинация (с гаджето от класа)

Голям фен
    Има още време докато се стигне до бал, но, ако бях на твое място бих отишла с някого от класа, ако има такава възможност и не сте 6 на 20 както в моя случай. Гаджето можеш да си го гледаш всеки ден, но все пак изборът е твой.
    Don't worry, be happy!

ами на 1 момче се падат по две момичета и то така малко тъпо се получава и затова се чуся какво да правя.а и освен това не мога да кажа че съм особено близка с момчетата от класа(те като цяло са големи дечковци и идиоти). аз ще се накефя, ако съм с гаджето, а и той също иска, но няма ли да е малко тъпо ако от класа само аз съм с гаджето ми

става въпрос че от самото начало ни придружава някой до залата , но пъреите два часа някъде не пускат външни хора, т.е. само от даскалото, а след това вече си идват всички гаджета и тем подобни. но все пак маи се очертава само мен от началото д аме придружава приятелят ми и се замислям дали не малко тъпо или гадно или нещо такова.какво смятате?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^аз си мисля, че сте достатъчно големи да си правите каквото искате...пък и на бала вече сте приключили почти отношенията с училището, какви са, че ще ви забраняват(:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    ^аз си мисля, че сте достатъчно големи да си правите каквото искате...пък и на бала вече сте приключили почти отношенията с училището, какви са, че ще ви забраняват(:
    +1 Прави си на теб купон и да не ти пука

Град
    The Sky
    Еми отивай с някой съученик...това са ви последни часове заедно, пък по някое време нека и гаджето да дойде... Не знам А и балът трябва да е яко преживяване, след време дори и с гаджето да скъсате, споменът за този важен миг от живота ти няма да е свързан с него...

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    mi nai dobre otidi sas sau4enik.moje bi gajeto ti 6te se po4uvsta nelovko,konfuzno ako ne poznava priqtelite ti, vupreki 4e 6te ste zaedno.pomisli dobre,ne go karai da si misli 4e go othvurlq6.ako te poznava i obi4a 6te te razbere

това ме накара да се замисля,че ако нямам гадже до бала няма с кой да бъда щото от нашия випуск има страшно малко момчета и знам още от сига кой с коя ще иска та мисълта ми беше с някой съученик май ще е най-добре,ама както си решиш
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си