.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Искам гаджето ми да дойде в даскало

Hora imam problem v daskaloto.. koito e svyrzan do izvestna stepen i s gadjeto mi , no neznam kak da mu go kaja shtoto mnogo shte se qdosa. V4era opitah no samo do polovinata subrah smelost..Znachi problema e 4e ima 3 mn smotani momi4eta ot moq klas s koito ot mnogo otdavna se karame.. ili po to4no te me mrazqt za neshto i postoqnno si tursqt pri4ini da se karat s men.I onq den pak stana taka.. Karah me se. i ednata mi kaza 4e gadjeto mi prilichal na ciganin..ili po to4no mi kaza 4e bil takuv.. a tva e pulna prostotiq..!! Nai gadnoto e 4e celiq klas beshe tam i slushaha.. i zatova nemoga da ostavq neshtata taka.. Iskam da mu kaja za da doide v daskaloto.Problema e tam 4e me e sram da mu kaja tva .. neznam kak to4no da zapo4na.. i da pod4ertaq toi ne e takuv.. no pak me e sram 4e imam takiva syu4eni4ki...plss daite mi savet 4e mi e mn kofti..

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi .. 6tom hodite sledovatelno trqq da go ima6 za fr sledovatelno moje6 da my kaje6 vsi4ko .. sednete na spokoistvie .. samo 2mata i my kaji tfa koeto kaza na nas ... uspex
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Detska radost chik chirik.

Град
    Shumen
    Emi znachi ako pitash men s1uchenichkite ti sa kuhi leiki.Mnogo ama mnogo kuhi.I az taka v klasyt si imam 2 momicheta s koito dosta chesto sme vlizali v komflikti ama te gadno me obijdaha i predi 1-2 sedmici kato mi kaza MUJ ....Pobesnqh! Vdignah takyv zverski skandal che im zatvorih ustite i ot strah veche ne mi kazvat nishto.Ta po otnoshenie na tova....Tegli im 1 maina na tezi patki.A za priqtelq ti prosto mu kaji.Pyk i kakvo ot tova da otide da se razpravq s tqh??? Pone poveche nqma da dryznat da kajat nehsto takova toi kato gi raznishti Ne se pritesnqvai kaji mu go ima pravo da znae.Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ми отиваш при него като дойде и отиваш ядосана!И той ще те попита какво е станало и ти ще му кажеш ,че ония тъпите пак са те ядосали и ,че са казали най-голямата тъпотия на света,а именно ,че е циганин!И така ще му кажеш ти ,макар и трудно!Ми за мен не би било трудно да му го кажа,защото знам кое е истината!

Мега фен Аватара на Blab
    ъъъ... за какво ти е да идва.
    Меленце ли ще заформяш?
    Глупаво е.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    kaji im kfo te ebe kaf e we nali ne e grozen kat teb xahxha oF neznam da ti kaja tui sa lapeshki raboti ko im sa vrazvash
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ммм не... подхода ти не ми хареса... според мен е грешен... Ся рано или късно ще му кажеш на приятеля си или ще разбере по някакъв начин за тия 3-те от класа ти.. и какво ще стане? Ще се разправят и на др ден ще почнат да те базикат че не може да се оправяш сама с проблемите си и затова викаш приятелчето си... Оправяй са сама с тия 3-те развикай им са вдигни им скандал заплашвай ги нз... или пък просто не им обръщаи внимание и не им говори изобщо ! След време ще им писне да те закачат,защото ще видят че не мога да те ядосат или подразнят, защото това е тяхната цел! помисли и вземи решение...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Еее.. просто усещам къв кеч ще става.
    Абе момиче, вземи се осъзнай, за какво ще им доказваш на тия пикли, че не е циганин?
    Пък и циганин да е, не трябва да ти пука, сега е модерно да имаш гадже... по черен от теб

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    за ко тряа им се връзваш на тия..,карай по-спокойно и да не ти пука от мнението и приказките на някви шамандури

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    просто не им обръщай внимание,щом говорят така-значи най-вероятно завиждат
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не им обръщай внимание.. Да си гледат работата..

Животът е адът описан в Библията!

Ще засегнеш гаджето си. Излиза, че искаш да докажеш, че не е "циганин", но ако наистина го обичаше/харесваше изобщо нямаше да ти пука какво казват три пикли за него.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Викай го , да му земат дроба трите !

Град
    somewhere over the rainbow
    Божкеле...мъри яко си го загазила.Сега какво ще си помислят всички от класа ти??? че ходиш с циганин...о ,не! Помисли си само колко е лошо това за репотацията ти.
    За мойто гадже трудно някой ще каже,че е циганин,щото той си пада малко расист,обаче ако съвсем случайно стане тия тричките стават на кръв и сополи. Мани ги...или бой,или кажи как се казват,да им запазим място в газовите камери...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Кажи му "Пък ония ден яко се скарах с едни от моя клас. Казаха, че си циганин и направо побеснях" Така хем ще му докажеш, че го защитаваш(като предполагам че си го защитила) и той може да дойде да им види сметката

Град
    при мама
    Няма смисъл да им се вържиш на тия кучубри...
    Дръпни им по една дългаа,ама дълга(мини през майка,баща,леля,чичо.. и т.н.)
    И това е.
    Няма смисъл да им доказваш нещо,при положение,че ти знаеш че не е така.
    ;]

Мисля,че ти сама можеш да се справиш с проблема,ако ли не го викай.

недеи да викаш приятеля си(малко е смешно да се защитаваш с момче,но все пак му го кажи ..) направи ги ТИ самата на 2 стотинки пред класа,затвори им устите...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Zavedi gi v agala edna po edna i im nabii tupanicite i 6te vidi6 kak nqma da ti kajat i dumi4ka pove4e

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дай им да пушат друсан коз.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

За мен е станно приятелят ти -момче да иде в даскалото ти и да се разправ я с ония путки-момичета...В смисал разбирам да се заяйдат някои момчета с теб ама пак за момичета пак и кфо ти пука ко мислат едно мрахли за теб и за него... x]

Град
    У дома пред компютъра
    Пребий ги

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Пребий ги
    +1

Abe q ne im se vruzvai tolkoz mn ! Kaji mu go i toi da hodi da se razpravq i da vidi , koi e ciganin .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си