- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гаджето ми да дойде в даскало
направи ги на салата..аз ако бях на твое място щях да ги сдухам адски нереално,ти понеже ги познаваш,ако ти се отдава просто ги затапи да земат да млъкнат,разбира се става въпрос не да се псувате и заплашвате кат някакви неандерталки..ама те ако са кифли,просто ги заеби![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
А ти защо им се връзваш на тези момичета?! Щом не се обичате, нормално е да се опитват да ти правят мръсно. Просто ясно трябва да им покажеш, че не се интересуваш от мнението и от клюките им. Когато отидеш в даскало кажи на всички, не само на тях, че гаджето ти си е нормално момче( не циганин ) и че не ти пука кво говорят. Просто ако видят че им се връзваш ще продължат по този начин, все пак това им е целта. Но има една мъдра мисъл - Накажи глупака с мълчание - точно това трябва да направиш, просто ги игнорирай, нека си говорят, в един момент като видят че ти е през оная работа ще спрат.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Оооо честно казано според мен няма нужда да му казваш. Само ще се ядоса напразно. Нали знаеш че тея които се заяждат с теб ти завиждатНикой не си хаби нервите да дразни друг, ако няма лична причина. Като дойде той в даскало само ще им направиш кефа и ще разберат, че наистина мн те засягат и ако спрат за това, за други глупости ще се заяждат. Може да направиш някак случайно да мине, така че да го видят всички.. ама в никакъв случай не му казвай "Едни от моя клас си мислят че си циганин- ела да видят че не си"
+ това може да се засегне човекът, кой знае ..![]()
Така е.Не занимавай приятеля си с глупости.Не им обръщай внимание на тия кофи.Ако толкова искаш да има видиш сметката събери няква компания и ги пребийтеПървоначално написано от little_f
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]