- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идва Краят ,а не искам
Здравейте!Онзи ден т.е вчера де,писах по една тема отново свързана с приятеля ми.Нещата стават все по-зле и усещам ,че колкото и да се опитваме да оправим нещата с него няма да можем.Виждам как краят идва,а аз не искам и нямам сили да го посрещна!Как ще се изгуби всичко за миг,спомените,моментите...к де ще отидат?Къде? Не може всичко да свърши така... ние още се обичаме!Много ми е гадноКъде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му... знам ,все някога ще има край ,но аз не мога да го оставя просто така да дойде и да ми отнеме всичко,което е градено толкова дълго време с цялата ни любов!Какво ще правя когато него го няма,толкова съм привързана към него ... но чувствам ,че и двамата нямаме сили да оправим кашата... днес ще се видим и ще решим какво ще правим...страх ме беше да се събудя,защото не знам как ще свърши деня и може би не искам да знам... хора помогнете ми ,как да се справя с това,с края....
![]()
![]()
![]()
![]()
С това май само времето може да се справи.. Освен да си намериш занимание, да не ти остава свободно време, за да не мислиш за него, друго няма какво![]()
9 клас
милата тя
разбирам те,почти на всеки му се е случвало да се пита същите неща,но щом виждаш,че се обичате още трябва да намериш сили и да оправиш нещата!Ако не сега просто си дайте малко почивка и тогава и двамата ще разберете какво е без другия ииии .. така ще се разбере какво ще стане с вас. Успех
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Виж,аз не съм никакъв,че да ти давам съвети,но все пак ако наистина е всичко е било толкова хубаво,колкото го описваш,просто му кажи всичко,което си написала и тук.Мисля,че това би помогнало,но все пак зависи той какъв е...На мене лично ми хареса много тази част:
Може би ако му го кажеш ще помогне.УспехКъде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му...![]()
Кажи му какво чувстваш.. Успех..
ПП. После да разказваш кво е станало
Животът е адът описан в Библията!
Незнам кой кухендър ми изтри мнението ама аз пак ще си го постна.
Отиди при местния дилър и му разкажи за проблема си. Той ще намери решение.
кажи му всичко това... че ще му липсваш ужасно много... нз мн кофтиНаправи всичко възможно да сте заедно... айде успех и после пиши какво е станало
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от H8_mE
Спомените никъде не отиват, остават да си ни радват в тъжни и трудни моменти. Тази връзка се разпада. Приеми го и продължавай на пред. Няма какво друго да направиш.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
много вярно !Първоначално написано от nekuv_tam
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
emi zna4i .. 6tom vijda6 4e idva kraq.. za6to podqvolite se filmira6 tolkova ??? Prosto kato se vidite mu akzva6 kakvo izpitva6 o6te kum nego.. i ako toi ne go oceni i ne iska da budete o6te zaedno.. KRAI.. Nqma kvo da se filmira6 i da si zadava6 takiva vuprosi , na koito znae6 mn dobre otgovora ... prosto se stegni, i ne se druj kato dete, uspokoi se malko.. tva ne ekraq na sveta, po-dobre zapomni tezi spomeni, s pregrudkite i celuvkite.. otkolko nakraq,kogato vsi4ko svur6i.. d apomni6 samo bolkata ot tva 4e ti si go obi4ala, a ste se razdelili..
Sega .. uspokoi se i pomisli ... uspeh![]()
pada6, udrq6 se gestoko i givotut ti nanasq rana! noo namira6 smisul v givota,moge bi smisula e tam 4e nqma smisul...sled tova stava6 iztupva6 se i produlgava6!!! kum....................................sledva6tata rana
Testis unus,testis nullus...