.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

най-голямата ми душевна болка е тя...

Здравейте имам много голям проблем,ще съм благодарен ако ми помогнете значи става въпрос за едно момиче с което имаме много ама много дълга предистория...!Накратко за да не ви отекчавам днес и звъннах да пием кафе и тя ми каза аз съм навън ела,аз отидох тя беше с приятелки и седнах..по едно време тръгнахме да се разходихме и се срещнахме с нейното гадже,те нещо си говориха (той на мен нищо не ми еказал) и след това си продължихме разходката,по едно време останахме сами и почнах да я гушкам и да я целивам по бузките,няколко пъти я и засмуках и УЖ се сърпаше ама не беше съвсем така..после дойде една нейна приятелка и пак бяхме на кафе и аз яко почнах да я прегръщам и по едно време я осещам че диша много дълбоко и ми вика "моля те пусни ме и аз съм човек и имам чувства" и аз и викам защо кво испитваш ама тя нищо не ми каза..после само сме си лафили и си трагнахме..!
    След като се разделихме аз и званях и си говорихме там да се видим да си поговорим по сериозно по някой въпроси а тя вика "това ще стане когато съм готова"..

Немога да я разбера какво иска...иначе съм леко луд по нея..!

Благодаря на всички който прочетоха темата!

Dai i pone sedmica da razmisli vupreki 4e li4no az mrazq da 4akam i kogato 4uvstvam ne6to kum nqkoi i toi iska da govorim si kazvam ako imam nujda ot vreme e za6toto ne sum sigurna v sebe si tq su6to moje da ne e sigurna v sebe si tui 4e moje bi trqbva da se zadovoli6 sega samo s priqtelstvoto i

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    Dai i pone sedmica da razmisli vupreki 4e li4no az mrazq da 4akam i kogato 4uvstvam ne6to kum nqkoi i toi iska da govorim si kazvam ako imam nujda ot vreme e za6toto ne sum sigurna v sebe si tq su6to moje da ne e sigurna v sebe si tui 4e moje bi trqbva da se zadovoli6 sega samo s priqtelstvoto i
    е добре ама колко време да й дам това положение не е от вчера или днес а е вече...месец...!

Град
    варна
    Еми има си приятел момичето,а ти...сигурно е несигурна в чувствата си...дай и време .Не я притискай

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Ами не знам предисторията ви, но толкова ли няма други момичета? Били сте заедно, предполагам не се е получило, сега тя си има гадже, а ти какво правиш...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Ами не знам предисторията ви, но толкова ли няма други момичета? Били сте заедно, предполагам не се е получило, сега тя си има гадже, а ти какво правиш...

Аз знам аз знам!
    Толкова ще е съкрушен, че ще престане да чувства каквото и да е завинаги което ще го превърне в безсърдечен и безскрупулен бизнесмен, който много прилича на Арнолд Шварценегър и като се напие ще се превръща в терминатор!
    И така веднъж в пиянската си форма той ще завладее пентагона и обладан от странни чувства ще натисне голямото червено копче като така унищожи света!

Цитирай Първоначално написано от xixizm_priest

Аз знам аз знам!
    Толкова ще е съкрушен, че ще престане да чувства каквото и да е завинаги което ще го превърне в безсърдечен и безскрупулен бизнесмен, който много прилича на Арнолд Шварценегър и като се напие ще се превръща в терминатор!
    И така веднъж в пиянската си форма той ще завладее пентагона и обладан от странни чувства ще натисне голямото червено копче като така унищожи света!
    Да не му даваш да натиска копчето в близките 60 години

predistoriqta e slednata:zapoznavame se v edna moq piqnska vecher po bez da iskame cqla vecher tancuvame,mrasni tanci i ... nishto osobeno az si tragvam ot diskotekata i tova e sled 2 meseca tq idva pri men pak v diskoto i mi vika pomnish li me i ala bala po4nahme da se motame neshto i az hodeh samo v edno kafe i tq po4na da idva samo tam i postepenno po4nahme da se ligavim i ala bala am nishto osobeno de...posle mn pati sme se karali mn losho kazvala mi e che neiska da me vijda ama sled nai mn 1 mesec i si4ko si e nared..sled sqko karane se e sluchvalo da se ligavim i taka...!prosto se privarzah kam neq...Sega naskoro bqhme v diskotekata az i moi priqteli i tq doide s neinoto gadje i edin moi poznat i vikat nemame mesta moje li da sednem tva mi go kazva moq poznat i az vikam emi dobre sednite i oniq neiniq marlio det se vika mu dadoh moito mesto..samo i samo da ne e tq prava shtot ako toiq ne sedneshe treashe da begat...i sled tva stana tova koeto pisah s puskaneto na temata..!

Супер фен
    Град
    България
    BRAVO 6tom e di6ala tejko zna4i o6te ima simpatii kym teb i to baq golemi ! RAdvam ti se 6toto men me e strah da si hvana gadje za6toto mnogo po4naha da mi otkazvat i se usymnih ...... Prosto me e strah
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Shumen
    Ostavi q da pomisli....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дам, както казаха преди мен, остави я да си помисли малко... Според мен си личи, че има някакви чувства към теб, но щом има приятел може би не е сигурна какво чувства към него или не иска да го нарани, знам ли... Ако иска да има нещо с теб сама ще те потърси....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

сигурно не е сигурна в чувствата си .. остави я да помисли малко,не я насилвай .. пък и си има приятел все пак.аз много мразя ако някой ми дава зор ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

хаха...познато чуство..(чуството което тя изпитва в момента)
    остави я да помисли...объркана е има си гадже още по зле... не е сиг в чуствата си...остави я на мира за малко ..нека усмисли нещата .. макар че щом така е реагирала като си я прегърнал ..още има чуства към теб ...успех :P

Мега фен Аватара на koalka
    Определено има чувства...или поне аз така си мисля.Казала го е, защото се е почувствала объркана може би.
    Излез и поговори с нея, за да стане ясно какво наисина става.

Решила е ,че искаш секс
    1936

Цитирай Първоначално написано от meds15
    Решила е ,че искаш секс
    nee tq mnogo dobre znae che ne bih q nasuilval i he shte spq s neq qko go iska mnogo!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от meds15
    Решила е ,че искаш секс
    Локомотив Пловдив Браво!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си