- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колко гаджета сте имали?
Първоначално написано от H8_mE
+1![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Малко, ама съм отрязвал мн момичета![]()
( колкото и нескромно да звучи )
The Spark
А аз бих си изяла ушите, ако тя смята 1 месец за сериозно.Първоначално написано от anito.sl
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А авторката защо не напише колко гаджета е имала?
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Ами аз така по-сериозна връзка не съм имала.Имала съм 4 момчета с които съм се целувала ама накрая ми омръзват и спират да се занимавам с тях.Всичките бяха за не повече от 2 седмици като се виждахме по 3-4 пъти.![]()
на 16 съм, в момента съм с първото си гадже а първата ми целувка беше с него миналата година лятото
1Изкарахме 7 месеца.Беше колкото мен...(имам предвид,че не съм някоя пикличка,която си пада по големите батковци-напротив!)
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
3С 1то-2/3 седмици(и 1та целувка), с 2то-няма и седмица
,със сегашното-8 месеца и съм безкраайно щастливаа
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
и мойто първото и второто гадже ми бяха в градината,бе тва си беше детска любов,иначе имах 1 приятел,с който ходихме почти 2 години.Не съм имала много гаджета а и няма и да имам сигурно щото съм адски сериозен човек и немога да се хвана със всеки срещнат,който ми предложи
![]()
Желязна Девица
Ами имала съм около 10-20,но повечето от тях нз дали изобщо трябва да ги определям като "гаджета.".....Били са кратки и несериозни....Имах и една дълга и несериозна връзка.
![]()
Сегашната ми е първата дълга и серизна връзка,което е добре,защото аз още нямам даже 19,тъпо е да съм имала много "дълги и сериозни връзки" :P
Първото ми гадже беше в 6 клас,но даже не се целунахме,защото първата ми целувка е чак в 8 клас!![]()
аве зависи си от пикличката щото разликата между мене и моя е 4 години, а сме вече 10 месеца(ае да не ни е уруки) заедно, и смис тва е много относително, а и рядко се срещат според мен свестните момчета, които са колкото тебе(чувала съм че едно момче е с 2 години назад от едно момичеПървоначално написано от ^Miss_Independent^
)
Ми първото ми беше в 5 кл. Първата целувка в 6-ти(смятайте кфи гаджета сме били). А иначе съм имала 3 гаджета, ама не особено сериозни!
Така да пресметна ... много е сложноНЕ нямал съм
Еми.. имах едно в първи клас, ама айде него няма да го броя :P
По-сериозни връзки - 10![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами не бяха малко..честно казано може да минават 10 :P Първото ми гадже беше като бях на 11 но това не беше нищо особенозащото все още не разбирах
А целувката беше при второто :P и така
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
А бе имах някво гадже като бях на 13 ама даже не се целувахме тъй че не го броя. Първата ми връзка започна когато бях на 16 и приключи преди 3 седмици(сега съм почти на 19)... Всички първи пъти ми бяха с него.
0 гаджета![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
1....2....3......10........13.......15.... Оф Незнам!![]()
хм... дай да се пробваме тогава... you and I... perfect !![]()
![]()
ама тва състизние ли и ?
ми аз ши загубъ
3 сериозни връзки...първото ми гадже беше в 4 класаааа първата целувка - 6 клас
![]()