- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако искате да се развеселите какво правите?
Пускам си смешен филм/сериал
Викам приятел и правим кретении
Отивам с половинката си някъде
Излизам да поспортувам
Удрям 4 бири и разглеждам семейния албум
Пускам си запис на Парламентарен контрол
Играя си с домашния любимец(тероря го)
Нищо
Друго (Какво?!?!)
Хм.. Интересно е да се разбере какво правят другите хора да се развеселят.. Макар че тук повечето са отговорили конкретно по самата тема, ограничавайки се от анкетата, и постовете са станали някак.. механични. Затова искам да ви питам - наистина ли това, което казвате, че ви развеселява, е способно да ви "пречисти" и да ви успокои? Мен лично неЕдинственото нещо, което е способно да ме изкара от някое кофти настроение, са четиримата ми най-добри приятели. Тъй като по едно време имаше спорове относно "перфектното приятелство", да ви поясня, че тези четиримата наистина са ми най-добрите приятели. С тях съм от толкова отдавна, че вече се чудя откъде ги познавам. Така или иначе, забелязал съм, че само с тях мога да бъда напълно естествен. В която и друга компания да бъда, винаги трябва да се съобразявам с "чувствата" на някое недорасло момиченце, решило да се прави на много зряло и т.н. Както и да е, те са хората, които ме карат да се чувствам спокоен, независимо какво е станало. Не е нужно да им казвам какво има, важното е, че са до мен.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE