Здравейте тийнчета ! Реших да помоля за съвет именно вас,защото приателките ми не могат ... (или не искат ) Преди 1 месец се разделих с момчето,което обичах.Причината беше,че сме от различни градове и се виждаме,прекалено рядко Преди две седмици разбрах,че е имал вземане-даване с една обща позната ... След което му дадох втори шанс,защото страшно много го обичам.И от тук идват проблемите ми ... По природа съм,адски доверчива и лесно наранима Той много добре знае това,и ако не пожелая да идем на кафе,защото ми е лошо или пък да правим с..с (ами аз с никой не съм още ) и той ,изкарва нещата,така все едно аз съм виновна...лошото е,че чувствам тая вина,въпреки,че не е моя... Вече не излизам никъде,за да не го разочаровам.Случвало се е като ида на диско и танцувам с някое момче (просто приател),икривяват така нещата все едно сме се е...и на дансинга.Той ест. ще обвини мен ... Но въпреки всичко,адски много го обичам.Знам,че и той мен...Но нормално ли е,да е толкова ревнив и подозрителен...като се има напредвид,че не давам никакви поводи за това Ако някой е попадал в същата ситуация,нека помогне,защото вече незнам как да му огодя ...