.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ходите ли на shoping с гаджето?

Мисля ,че заглавето е изчерпателно.Ходите ли на пазар ? За дрешки и т.н.. Когато си хареса нещо , но не му достигат доплащате ли сте му ? Харесва ли ви това съответно и на него харесва ли и/му (да пазарувате заедно)?

da i daje vlizam s nego v probnata i vs ma gledat kat 4eli sam.... i vednyj si kupuva dynki i az kaam nes kop4eta 6toto sa razkop4aat po trudno i prodava4kata 6te6e da padni...

Еми много ясно нали тя ми ги избира дрешките както и аз нейните и така

Град
    somewhere over the rainbow
    Не,защото ще се скараме жестоко.Той само знае да харчи,а аз и за храна се стискам Но когато си купувам нещо(дори и да е рядко) винаги се замислям дали ще му хареса.Знам какво му допада и какво не,пък и вкусовете ни са почти еднакви и винаги съм доволна.

Дааааа, и той идва с мен и аз с него, имаме горе долу сходни вкусове
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Пф, не обичам да се размотавам по магазините. Обикновено излизам с ясна идея за това, което ми трябва и в повечето случаи знам къде точно да го намеря- влизам, пробвам, купувам, излизам. И това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Пф, не обичам да се размотавам по магазините. Обикновено излизам с ясна идея за това, което ми трябва и в повечето случаи знам къде точно да го намеря- влизам, пробвам, купувам, излизам. И това е.
    напълно съгласен! с момиче да тръгнеш на пазар трябва да имаш цял ден свободен и да имаш уникални нерви или да си леко подпийнал
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на iiirish
    по принцип би трябвало мъжете да се нервят когато излизат с приятелките си на пазар, но при мен е точно обратното. той е "госпожицата" във връзката ни - суетен до нямай къде последния път когато излизахме (а това беше преди 2 дни) просто ми изкара и последния нерв когато в един магазин, 7 или 8 пъти подред сменя два чифта дънки, при това напълно еднакви с разлика в размера накрая все по-малките, но направо бях в състояние да изляза с валидол от магазина

ами...излизаме ама много рядко, защото му изкарвам нервичките докато си избера кое да си купя

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Никигаш ако ще светът да се обърне.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не бих му го причинила...
    Веднъж ни трябваше химикал, за да решаваме кръстословици и в книжарницата 10 минути избирах измежду 2 модела. Когато най-накрая купих единия, взех да разглеждам какво друго има в книжарницата и да преглеждам някои книжки... Не знам как не ме застреля на място.
    Иначе когато трябва да си вземем нещо за хапване, докато гледаме филм, или продукти за пица, когато вземем да си направим, си пазаруваме заедно, че даже не е толкова неприятно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

НЕ!!!!!!!!!!!!! х)

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne,zashtoto toi ima mnogo poveche pari ot men i ne moga da se merq s nego.
    moq nevinnost i greh.....

Ходя, въпреки, че се заричам всеки следващ път да не правя такава грешка щото направо ме разкачва от обикаляне и гледане на всякакви глупости...
    Ама кво да правя, нали пък я обичам

Град
    dosta go smenqm
    той приятеля ми мрази да ходим по магазините или когато е с мен ми дава зор да свършвам по бързо
    No martini .. no party..

Мега фен Аватара на koalka
    Когато съм си набелязала една дреха, или когато не са повече от два магазина.Иначе, никакъв шанс.
    Като имаш предвид, че не съм от момичетата, които обикалят по няколко часа по магазините(за мен товав е лудост), а ако нещо ми харесва - веднага го взимам.

Град
    Пловдив
    dam..dosega ne mi e pravil problemi..6toto i na nego mu e priqtno dvamata da hodim na shopping terapiq

Redovno hodim s moq na shoping.Ne moga da se pohvalq s turpelivo gadje...no puk s malko ugovorki,uspqvam da go zadurja pove4e ot 15 min v nqkoi magazin...Kupuvala sum mu,kato sme izlizali,no rqdko,ne mi pozvolqla...ah,negovoto mujko ego...A toi na men...redovno,dori mi izbira dre6ki,davame si suveti edin na drug,i dosta 4esto si kupuvame po4ti ednakvi ,da sme v ton... :P

Ми да, случва се... обаче не трябва да се прекалява с обикалянето ...

Да, за щастие и той обича това сладко обикаляне по магазините !

Mn mr1nkat......

Град
    Враца
    само за цигари и ядене! въпреки че и за ядене се збърквах и още се збърквам въпреки че излизаме само като приятели вече
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    О, да, постоянно го мъкна по магазини..
    И двамата много обичаме да се моткаме и да зяпаме, особено аз
    Няма нужда да му доплащам, защото той си има карта и няма как да не му достиган парички.
    Той на мен ми дава, когато нямам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от little_f
    Уф, до сега не съм казвала нищо относно праописа на никой ама това вече не се търпи, не стига че български не знаят някои хора тръгнали и с англииски да се занимават shoping се пише shopping, ако пък толкова ти се ползваше тъпата чждица да я беше побългарила и написала на кирилица - нищо лично просто се издразних а по темата да ходим си заедно по магазините все едно ми е най-добрата приятелка
    И ти не пишеш особено правилно, "ядеш" букви... Колкото до момичето, което е казало, че не може да се мери с приятеля си, защото той има повече пари - недей така, отпусни се. По темата - Не! С гадже за дрехи не съм ходила, съмнявам се и, че ще отида

Животът е адът описан в Библията!

по едно време този shopping на женската половина ще стане "pain in ass " за мъжката част . Мотаене 4 часа по витошка или в някакъв мол не се нравят много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си