- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходите ли на shoping с гаджето?
Мисля ,че заглавето е изчерпателно.Ходите ли на пазар ? За дрешки и т.н.. Когато си хареса нещо , но не му достигат доплащате ли сте му ? Харесва ли ви това съответно и на него харесва ли и/му (да пазарувате заедно)?
da i daje vlizam s nego v probnata i vs ma gledat kat 4eli sam.... i vednyj si kupuva dynki i az kaam nes kop4eta 6toto sa razkop4aat po trudno i prodava4kata 6te6e da padni...![]()
Еми много ясно нали тя ми ги избира дрешките както и аз нейните и така![]()
![]()
Не,защото ще се скараме жестоко.Той само знае да харчи,а аз и за храна се стискамНо когато си купувам нещо(дори и да е рядко) винаги се замислям дали ще му хареса.Знам какво му допада и какво не,пък и вкусовете ни са почти еднакви и винаги съм доволна.
Дааааа, и той идва с мен и аз с него, имаме горе долу сходни вкусове
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Пф, не обичам да се размотавам по магазините. Обикновено излизам с ясна идея за това, което ми трябва и в повечето случаи знам къде точно да го намеря- влизам, пробвам, купувам, излизам. И това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
напълно съгласен! с момиче да тръгнеш на пазар трябва да имаш цял ден свободен и да имаш уникални нерви или да си леко подпийналПървоначално написано от BrokenInnocence
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
по принцип би трябвало мъжете да се нервят когато излизат с приятелките си на пазар, но при мен е точно обратното. той е "госпожицата" във връзката ни - суетен до нямай къдепоследния път когато излизахме (а това беше преди 2 дни) просто ми изкара и последния нерв когато в един магазин, 7 или 8 пъти подред сменя два чифта дънки, при това напълно еднакви с разлика в размера
накрая все по-малките, но направо бях в състояние да изляза с валидол от магазина
ами...излизаме ама много рядко, защото му изкарвам нервичките докато си избера кое да си купя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никигаш ако ще светът да се обърне.
Не бих му го причинила...
Веднъж ни трябваше химикал, за да решаваме кръстословици и в книжарницата 10 минути избирах измежду 2 модела. Когато най-накрая купих единия, взех да разглеждам какво друго има в книжарницата и да преглеждам някои книжки... Не знам как не ме застреля на място.![]()
Иначе когато трябва да си вземем нещо за хапване, докато гледаме филм, или продукти за пица, когато вземем да си направим, си пазаруваме заедно, че даже не е толкова неприятно.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
НЕ!!!!!!!!!!!!! х)
ne,zashtoto toi ima mnogo poveche pari ot men i ne moga da se merq s nego.
moq nevinnost i greh.....
Ходя, въпреки, че се заричам всеки следващ път да не правя такава грешка щото направо ме разкачва от обикаляне и гледане на всякакви глупости...
Ама кво да правя, нали пък я обичам![]()
той приятеля ми мрази да ходим по магазините или когато е с мен ми дава зор да свършвам по бързо![]()
No martini .. no party..
Когато съм си набелязала една дреха, или когато не са повече от два магазина.Иначе, никакъв шанс.![]()
Като имаш предвид, че не съм от момичетата, които обикалят по няколко часа по магазините(за мен товав е лудост), а ако нещо ми харесва - веднага го взимам.
dam..dosega ne mi e pravil problemi..6toto i na nego mu e priqtno dvamata da hodim na shopping terapiq![]()
Redovno hodim s moq na shoping.Ne moga da se pohvalq s turpelivo gadje...no puk s malko ugovorki,uspqvam da go zadurja pove4e ot 15 min v nqkoi magazin...Kupuvala sum mu,kato sme izlizali,no rqdko,ne mi pozvolqla...ah,negovoto mujko ego...A toi na men...redovno,dori mi izbira dre6ki,davame si suveti edin na drug,i dosta 4esto si kupuvame po4ti ednakvi ,da sme v ton... :P
Ми да, случва се... обаче не трябва да се прекалява с обикалянето ...![]()
Да, за щастие и той обича това сладко обикаляне по магазините !
Mn mr1nkat......
само за цигари и ядене! въпреки че и за ядене се збърквах и още се збърквам въпреки че излизаме само като приятели вече
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
О, да, постоянно го мъкна по магазини..
И двамата много обичаме да се моткаме и да зяпаме, особено аз![]()
Няма нужда да му доплащам, защото той си има карта и няма как да не му достиган парички.
Той на мен ми дава, когато нямам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И ти не пишеш особено правилно, "ядеш" букви... Колкото до момичето, което е казало, че не може да се мери с приятеля си, защото той има повече пари - недей така, отпусни се. По темата - Не! С гадже за дрехи не съм ходила, съмнявам се и, че ще отидаПървоначално написано от little_f
![]()
Животът е адът описан в Библията!
по едно време този shopping на женската половина ще стане "pain in ass " за мъжката част . Мотаене 4 часа по витошка или в някакъв мол не се нравят много.![]()