- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излъгах я ..
Здравейте.
Вчера излъгах приятелката си за първи път. Става дума за следното - близък мой роднина е сериозно болен у дома си, аз бях единственият, който можеше да се грижи за него (възрастна жена-вдовица, майка ми е в командировка, разведени са с баща ми). Вчера имахме уговорка с приятелката ми и аз, за да не я натоваря с проблемите си, смутолевих нещо от типа на "Заминавам за провинцията за 2-3 дни тази вечер". Тя явно ме заподозря в изневяра и/или лъжа. Нормално, за Бога, звучеше абсурдно.
В момента баба ми е по-добре, а приятелката ми ми звънна и ме попита как съм. Единственото, което ми хрумва, е да й кажа всичко, включително и това, че съм я излъгал.
Имате ли някакви предложения? Очевидно е, че трябва да поговоря с нея деликатно, не искам да съсипвам връзката си с нея и все пак храня надежда, че ще ме разбере. Раумно ли ще е едва ли не директно да й кажа, че съм я залъгвал? Благодаря за мнението ви.
По-добре й кажи истината. Тя ще те разбере. То и без това абсолютно нищо кой знае какво не с е еслучвало.
Просто й обясни, че ти е било кофти и си искал да останеш самс спроблемите си и не си искал да я натоварваш.
Луъжата е що-годе безобидна.. поне си билс баба си..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Trqbvalo e da i kaje6 ot samoto na4alo.Tova e adski tupo.Dano sled kato i kaje6 tq da ti prosti.![]()
+1Първоначално написано от 5StaR
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
ne e koi znae kakvo vse pak e trqbvalo da i kaje6no pak imal si pravo da ostanes sam s problemite si
spokoino vs 6te e nared sigurna sam
![]()
-1Първоначално написано от Rebellion_Angel
Emi kaji i kvo e stanalo.Tq 6te te razbere.Spoko!![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
мисля че ако й беше казал истината със сигурност щеше да те разбере,но сега като си направил тази грешка-поговори с нея![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.
SPOKO! Ne e stanalo nishto shte te razbere kaji i![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
+1Първоначално написано от sladkata_presi
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ама направо му дадохте насока в животаПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
Пич, съветвам те да й кажеш истината. И да й се извиниш, ще те разбере. Все пак може да ти се разсърди, но ще й мине. По-добре е да й кажеш истината, защото може да почне да си мисли, че изневеряваш, а това е лошо.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от slavito007
Гаджета си споделят, разчитат един на друг. Ако не кажеш на гаджето си, че баба ти е болна, то на кой друг?Не разбирам защо трябва да я лъже за такова нещо?
Па, то голямо натоварване с проблем. Няма що.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Само не разбрах защо е трябвало да я лъжеш... Какво толкова е станало?Кажи й, ако е печена ще те разбере \
/
еlsy![]()
Просто е била моментна реакцияПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Няма за какво да ти се сърди, признай си. Ако отлагаш, тогава вече ще има причина..
9 клас
Това е благородна лъжа и звучи абсурдно,трудно ще ти повярва истината,но пък ако стане ще й се издигнеш в очите!
Аз какви неща съм лъгал моето момиче(въпреки,че я обичам) и се радвам,че съм я лъгал,защото от истината боли,а и защо да и казвам такива гадни неща.Нека вярва в красотата на живота!Искам когато е с мен да не мисли за гадни неща от живота,а да е щастлива.
Примерно как да й кажа,че се запознавам с други момичета и че докато бяхме разделени всеки ден исках да я забравя и се натисках с най-различни,защото толкова я обичам,че постоянно мисля за нея и се натъжавам.Кое момиче би се радвало да чуе такава истина?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
sori 4e 6te ti ko kaja ama si mno tup ni6to li4no ama vse pak sus sigurnost tq bi te razbrala momi4e e se pak pone az bih napravila tova![]()
+1Първоначално написано от slavito007
Ти щом за такива глупости я лъжеш... незнам.
Кажи й истината,аз мисля че всеки би рабрал положението в което се намираш,така че не е трябвало да я лъжеш още от началото.
Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!
Така е, кажи и истината.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Животът е адът описан в Библията!
По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?