.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Излъгах я ..

Здравейте.
    Вчера излъгах приятелката си за първи път. Става дума за следното - близък мой роднина е сериозно болен у дома си, аз бях единственият, който можеше да се грижи за него (възрастна жена-вдовица, майка ми е в командировка, разведени са с баща ми). Вчера имахме уговорка с приятелката ми и аз, за да не я натоваря с проблемите си, смутолевих нещо от типа на "Заминавам за провинцията за 2-3 дни тази вечер". Тя явно ме заподозря в изневяра и/или лъжа. Нормално, за Бога, звучеше абсурдно.
    В момента баба ми е по-добре, а приятелката ми ми звънна и ме попита как съм. Единственото, което ми хрумва, е да й кажа всичко, включително и това, че съм я излъгал.

Имате ли някакви предложения? Очевидно е, че трябва да поговоря с нея деликатно, не искам да съсипвам връзката си с нея и все пак храня надежда, че ще ме разбере. Раумно ли ще е едва ли не директно да й кажа, че съм я залъгвал? Благодаря за мнението ви.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мн си прост.
    The Spark

По-добре й кажи истината. Тя ще те разбере. То и без това абсолютно нищо кой знае какво не с е еслучвало.

Просто й обясни, че ти е било кофти и си искал да останеш самс спроблемите си и не си искал да я натоварваш.

Луъжата е що-годе безобидна.. поне си билс баба си..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Trqbvalo e da i kaje6 ot samoto na4alo.Tova e adski tupo.Dano sled kato i kaje6 tq da ti prosti.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мн си прост.
    +1
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    ne e koi znae kakvo vse pak e trqbvalo da i kaje6 no pak imal si pravo da ostanes sam s problemite si spokoino vs 6te e nared sigurna sam

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Мн си прост.
    +1
    -1

Emi kaji i kvo e stanalo.Tq 6te te razbere.Spoko!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Ha MopeTo (sun)
    мисля че ако й беше казал истината със сигурност щеше да те разбере,но сега като си направил тази грешка-поговори с нея
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.

Град
    Shumen
    SPOKO! Ne e stanalo nishto shte te razbere kaji i
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мн си прост.
    +1
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Мн си прост.
    +1
    Ама направо му дадохте насока в живота
    Пич, съветвам те да й кажеш истината. И да й се извиниш, ще те разбере. Все пак може да ти се разсърди, но ще й мине. По-добре е да й кажеш истината, защото може да почне да си мисли, че изневеряваш, а това е лошо.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Мн си прост.
    +1
    Пич, съветвам те да й кажеш истината. И да й се извиниш, ще те разбере. Все пак може да ти се разсърди, но ще й мине. По-добре е да й кажеш истината, защото може да почне да си мисли, че изневеряваш, а това е лошо.

Гаджета си споделят, разчитат един на друг. Ако не кажеш на гаджето си, че баба ти е болна, то на кой друг? Не разбирам защо трябва да я лъже за такова нещо? Па, то голямо натоварване с проблем. Няма що.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Враца
    Само не разбрах защо е трябвало да я лъжеш... Какво толкова е станало? Кажи й, ако е печена ще те разбере \/
    еlsy

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Само не разбрах защо е трябвало да я лъжеш... Какво толкова е станало? Кажи й, ако е печена ще те разбере \/
    Просто е била моментна реакция

Няма за какво да ти се сърди, признай си. Ако отлагаш, тогава вече ще има причина..
    9 клас

Град
    там където мечтите стават реалност
    Това е благородна лъжа и звучи абсурдно,трудно ще ти повярва истината,но пък ако стане ще й се издигнеш в очите!
    Аз какви неща съм лъгал моето момиче(въпреки,че я обичам) и се радвам,че съм я лъгал,защото от истината боли,а и защо да и казвам такива гадни неща.Нека вярва в красотата на живота!Искам когато е с мен да не мисли за гадни неща от живота,а да е щастлива.
    Примерно как да й кажа,че се запознавам с други момичета и че докато бяхме разделени всеки ден исках да я забравя и се натисках с най-различни,защото толкова я обичам,че постоянно мисля за нея и се натъжавам.Кое момиче би се радвало да чуе такава истина?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

sori 4e 6te ti ko kaja ama si mno tup ni6to li4no ama vse pak sus sigurnost tq bi te razbrala momi4e e se pak pone az bih napravila tova

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Мн си прост.
    +1
    +1

Ти щом за такива глупости я лъжеш... незнам .

Кажи й истината,аз мисля че всеки би рабрал положението в което се намираш,така че не е трябвало да я лъжеш още от началото.
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    По-добре й кажи истината. Тя ще те разбере. То и без това абсолютно нищо кой знае какво не с е еслучвало.

Просто й обясни, че ти е било кофти и си искал да останеш самс спроблемите си и не си искал да я натоварваш.

Луъжата е що-годе безобидна.. поне си билс баба си..
    Така е, кажи и истината.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    там където мечтите стават реалност
    По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мн си прост.
    +1
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си