.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...
    За пореден път се убеждавам колко нямаш акъл за 5 стотинки.
    А вие явно няма да се научите, че истинска връзка, в която се лъжете за ей такива дребни неща, може много лесно да се провали.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...
    А вие явно няма да се научите, че истинска връзка, в която се лъжете за ей такива дребни неща, може много лесно да се провали.
    я се сбийте
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    я се сбийте
    Безкрайно умно мнение, бих казала...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    постъпил си доста глупаво, че си я излъгал, но ако наистина те обича винаги ще ти прости и ще те разбере . успех

Prestanete da sydite 4oveka ne e napravil ni6to koi znae kakvo
    Trqbvalo e da i kaje ama karai sigurna sam 4e 6te se opravite

E, razbira se, kagi i, shte te razbere. A i trqbva da si imate doverie.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на koalka
    Просто кажи, че си сбъркал и я помоли за извинение...
    Не й е станало много приятно, но те разбирам, че не си искал да я разочароваш и затова така.Но си вземи поука повече да не я лъжеш.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Нима е по-добре да й кажа-"Мила,аз се натисках в дискотеката с едни други момичета,докато ти ми се сърдиш и сме разделени,защото толкова много искам да бъда с теб,обаче ти ме нараняваш и аз се натискам с други за да те забравя"
    Така по-добре ли е да и кажа?При положение,че тя скъса с мен и всеки път се дърпа да се сдобрим...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Мн си прост.
    +1
    +15

Защо да е прост?аз бих постъпила по подобен начин но не да кажа че няма да ме има за 2-3 дни а примерно че ме боли зъб,глава,корем и не мога да изляза ..
    Ами ако искаш да и кажеш - давай .. сигурна съм че ще те разбере .. но не е задължително да и казваш,можеш да оставиш нещата така.Незнам прецени сам ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ttctctc naprail si vuzmojno nai tupoto ne6to kakvoto i da stava nai vajnoto v edna vruzka e da ne se lujete qko si zle maina ako durji6 na neq 6e i kae6 istinata \/
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Ако й кажеш истината и не я лъжеш вече всичко ще е наред.Тя ще ти прости.Споко.

Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.
    +1
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако й кажеш истината, според мен няма да имаш проблеми, пък ако е точен човек ще те разбере.

Аз бих направил така : Ще поканя момичето в нас , ще покажа положението на старата жена и с мили думи , ще и кажа: Мило извинявай ,че те излъгъх ,но трябваше да се грижа за баба , а не исках да те натоварвам с мойте проблеми , надявам се да ми простиш!

кажи и цялата истина, тя ще те разбере...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Kaji i istinata spored men shte te razbere vse pak ne si q izlagal zaradi drugo momiche ili neshto drugo,a prosto ne si iskal da q natovarvash s problemite si tq shte razbere kolko si mil i grijoven

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Мн си прост.
    +1
    -1
    =0

благодаря ви. Тя ми се разсърди като разбра, че съм я лъгал, но впоследствие изчистихме всичко.
    Повече няма да я лъжа, очевидно е.
    Иначе, тези, които смятат, че съм зле - моля се да не изпитате това, което изпитах аз тези дни. Сериозно.

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    E, razbira se, kagi i, shte te razbere. A i trqbva da si imate doverie.
    Ша си имат Дано да не му се налага некой друг път нещо щото ше каже, че заминава за Кокосовите острови на почивка...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ring321
    благодаря ви. Тя ми се разсърди като разбра, че съм я лъгал, но впоследствие изчистихме всичко.
    Повече няма да я лъжа, очевидно е.
    Иначе, тези, които смятат, че съм зле - моля се да не изпитате това, което изпитах аз тези дни. Сериозно.
    Хубаво е, че всичко е нормално сега. Успех по-нататък!
    P.S. Прощавай за коментара, ама приятелката ти каменно сърце ли има, че да ти се сърди за това?! Все пак дефакто не си бил на разположение така или иначе, а и не винаги на човек му е лесно да сподели това... Аз бях цяло лято сама у нас, можех 1000 пъти да поканя приятеля си у нас, можех 1000 пъти да излизам сутринта и да се върна през нощта, но си имах задължения - дядо ми почти само на легло и не трябваше да бъде оставян сам за дълго. И се радвам, че приятелят ми успя да приеме всичко нормално, без кавги.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен не е трябвало да я лъжеш, а да й кажеш, но ти си си преценил така.ОК... но сега трябва да поговориш с нея, да й обясниш ситуацията и да й се извиниш, че си я излъгал. Тя ако е момиче на място ще те разбере и няма да ти се сърди. Успех

Кажи и истината !! )))

Мега фен Аватара на iiirish
    Мн си прост.
    ама явно и сам не осъзнаваш коооолко прост

mi pogovori s neq obqsnii kak stoqt ne6tata 4e ne si iskal da q tormozi6 s tvoite problemi kajii 4e q obi4a6 i nie momi4etata se razmekvame lesno taka 4e nai veroqtno 6te ti prosti

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си