- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излъгах я ..
За пореден път се убеждавам колко нямаш акъл за 5 стотинки.Първоначално написано от vamp
А вие явно няма да се научите, че истинска връзка, в която се лъжете за ей такива дребни неща, може много лесно да се провали.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
я се сбийтеПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Безкрайно умно мнение, бих казала...Първоначално написано от DYNAMIC
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
постъпил си доста глупаво, че си я излъгал, но ако наистина те обича винаги ще ти прости и ще те разбере . успех![]()
Prestanete da sydite 4oveka ne e napravil ni6to koi znae kakvo
Trqbvalo e da i kaje ama karai sigurna sam 4e 6te se opravite![]()
E, razbira se, kagi i, shte te razbere. A i trqbva da si imate doverie.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Просто кажи, че си сбъркал и я помоли за извинение...
Не й е станало много приятно, но те разбирам, че не си искал да я разочароваш и затова така.Но си вземи поука повече да не я лъжеш.
Нима е по-добре да й кажа-"Мила,аз се натисках в дискотеката с едни други момичета,докато ти ми се сърдиш и сме разделени,защото толкова много искам да бъда с теб,обаче ти ме нараняваш и аз се натискам с други за да те забравя"Първоначално написано от Wrathchild
Така по-добре ли е да и кажа?При положение,че тя скъса с мен и всеки път се дърпа да се сдобрим...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Защо да е прост?аз бих постъпила по подобен начин но не да кажа че няма да ме има за 2-3 дни а примерно че ме боли зъб,глава,корем и не мога да изляза ..
Ами ако искаш да и кажеш - давай .. сигурна съм че ще те разбере .. но не е задължително да и казваш,можеш да оставиш нещата така.Незнам прецени сам ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ttctctc naprail si vuzmojno nai tupoto ne6tokakvoto i da stava nai vajnoto v edna vruzka e da ne se lujete
qko si zle maina ako durji6 na neq 6e i kae6 istinata \
/
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
Ако й кажеш истината и не я лъжеш вече всичко ще е наред.Тя ще ти прости.Споко.
+1Първоначално написано от So unbelievable love..
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ако й кажеш истината, според мен няма да имаш проблеми, пък ако е точен човек ще те разбере.
Аз бих направил така : Ще поканя момичето в нас , ще покажа положението на старата жена и с мили думи , ще и кажа: Мило извинявай ,че те излъгъх ,но трябваше да се грижа за баба , а не исках да те натоварвам с мойте проблеми , надявам се да ми простиш!
кажи и цялата истина, тя ще те разбере...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Kaji i istinata spored men shte te razbere vse pak ne si q izlagal zaradi drugo momiche ili neshto drugo,a prosto ne si iskal da q natovarvash s problemite si tq shte razbere kolko si mil i grijoven![]()
![]()
![]()
![]()
=0Първоначално написано от MartyParty
благодаря ви. Тя ми се разсърди като разбра, че съм я лъгал, но впоследствие изчистихме всичко.
Повече няма да я лъжа, очевидно е.
Иначе, тези, които смятат, че съм зле - моля се да не изпитате това, което изпитах аз тези дни. Сериозно.
Ша си иматПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Дано да не му се налага некой друг път нещо щото ше каже, че заминава за Кокосовите острови на почивка...
Хубаво е, че всичко е нормално сега.Първоначално написано от ring321
Успех по-нататък!
P.S. Прощавай за коментара, ама приятелката ти каменно сърце ли има, че да ти се сърди за това?!Все пак дефакто не си бил на разположение така или иначе, а и не винаги на човек му е лесно да сподели това... Аз бях цяло лято сама у нас, можех 1000 пъти да поканя приятеля си у нас, можех 1000 пъти да излизам сутринта и да се върна през нощта, но си имах задължения - дядо ми почти само на легло и не трябваше да бъде оставян сам за дълго. И се радвам, че приятелят ми успя да приеме всичко нормално, без кавги.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Според мен не е трябвало да я лъжеш, а да й кажеш, но ти си си преценил така.ОК... но сега трябва да поговориш с нея, да й обясниш ситуацията и да й се извиниш, че си я излъгал. Тя ако е момиче на място ще те разбере и няма да ти се сърди. Успех![]()
Кажи и истината !!)))
ама явно и сам не осъзнаваш коооолко простПървоначално написано от 5StaR