.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Град
    The Sky
    Добре е, че сте поговорили... От тук нататък споделяй с нея

Re: Излъгах я ..

Цитирай Първоначално написано от ring321
    Здравейте.
    Вчера излъгах приятелката си за първи път. Става дума за следното - близък мой роднина е сериозно болен у дома си, аз бях единственият, който можеше да се грижи за него (възрастна жена-вдовица, майка ми е в командировка, разведени са с баща ми). Вчера имахме уговорка с приятелката ми и аз, за да не я натоваря с проблемите си, смутолевих нещо от типа на "Заминавам за провинцията за 2-3 дни тази вечер". Тя явно ме заподозря в изневяра и/или лъжа. Нормално, за Бога, звучеше абсурдно.
    В момента баба ми е по-добре, а приятелката ми ми звънна и ме попита как съм. Единственото, което ми хрумва, е да й кажа всичко, включително и това, че съм я излъгал.

Имате ли някакви предложения? Очевидно е, че трябва да поговоря с нея деликатно, не искам да съсипвам връзката си с нея и все пак храня надежда, че ще ме разбере. Раумно ли ще е едва ли не директно да й кажа, че съм я залъгвал? Благодаря за мнението ви.
    Просто и кайи тожа което си написал човече и тя няма да мойе да ти се разсърди !!!!!! Кайи и причината да я излъжеш какжа е с точност и всичко е окей!!!! \/

лажата не е кои знаи каква тъиче кажи и просто че не си искал да я нагърбваш с това и тнт макарче тряяше да си и го кажеш о6те от на4алото няма смисал да лъжи6 за такива не6та

А така... и сега-да не се повтаря ей
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Абе много си тъп ! Да и беше казал истината !

Manqk ne i kazvai deistvai si po shemata si 6tom si e izlygal OK ne e koi znae kva lyja daje v slu4aq lyjatati e po kofti ot istinata.Pyk batka vij sa 6tom si e izlygal si trai i ne i kazvai 6toto tq za tva trudno 6te te razbere ako sam ne i kaje6 v takiva slu4ai si stoi i si trai.Ne i kazvai.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си