- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа "обичам те"?
ако го чувстваш,е лесно и да го кажеш
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Имаш ли 16? Ако нямаш-не го лъжи. Просто си хлътнала и си влюбена. Обичам те не идва след 1 месец, а след повечко време. Иначе му го казваш направо.
stana![]()
![]()
![]()
prosto se izplazna daje i az ne go usetih
![]()
mn se radvam krai na straha
![]()
потренирай пред огледалото...аз така правя ама за жалост не действа..прекалено много държа на значението на тези две думички![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
К'во да тренира, беееее?!Първоначално написано от PoLiToOo
Уред ли сте всички?!
Да тренира пред огледалото как се казва ''Обичам те''...
Лелееееееееее...![]()
![]()
![]()
![]()
radvam se 4e vsi4ko e minalo dobreПървоначално написано от no_name_girl
![]()
kажи му с устатаПървоначално написано от no_name_girl
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не е толкова слажно-просто му го кажи.А и така ако той наистина те обича ще ти отвърне със същото, а може и повече.Знае ли човек!![]()
![]()
![]()
Успех!
Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]
Може ли в лявото ?Първоначално написано от Тютчев
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
мисля, че ще е по -интересно ако го гледа в носа..ще излезне че е кривогледаПървоначално написано от neshty
![]()
Той и го е казал вече,бе,залухави!!!!!!![]()
да ти кажа честно и аз имах същия проблем............всъщност първо приятелят ми ми го каза.............а аз......мерси...споко, просто не го казвай ако не го изпитваш наистина
Момиче съм
Ами то само се усеща кога да го кажеш,не смятам,че ще го стреснеш,дано и той изпитва такива силни чувства към теб.Стискам палци да е така.Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
nqma nishto strashno ot tova da kajesh obi4am te na nqkogo s priqtelkata mi hodim ot izvestno vreme i pri zavarshek na razgovor po telefona ili v drug podhodqsht moment si go kazvame ponqkoga i za zaka4ka kato mi kaje obi4am te az i otvrashtam s Dobre ili BLagodarq i se zabavlqvame.. nqma kakvo da se pritesnqvash ot tova![]()
Nqma Grozni Jeni ima samo TREZVI MyJE
по принцип тези 2 думички се казват трудно....
някой път ще ти дойде отвътре да ги кажеш без да се притесняваш и дано да ти отвърнат със същото
Ходите от скоро, обаче ходите сериозно...ебаси якото! Отиваш до него и му казваш, че го обичаш. Не е трудно ако наистина го обичаш.Първоначално написано от no_name_girl
galko 4e ima takava tema!obi4am te poprincip ne sa dumi i deistviq!!! i kogato go kage6,ako si seiozna PRIQTELQT ti 6te e dovolen, zatova nqma ot kakvo da se boi6
Testis unus,testis nullus...