Здравейте. Искам да ви питам нещо, извинявам се ако ви се стори тъпоВременна татуировка пак ли с игла се прави ли не? Питам, защото мисля да си правя само за лятото, но ме е страх, че ще ме боли много
Мерси на тези, които ще прочетат
![]()
Не прави се с къна за косаБез никакви игли...мисля че се рисуваше с клечка за зъби ама не съм много сигурна
...
to4no s tova se risyva![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хих.. ако може още едно въпросче. Колко време стои като е с кана?![]()
аз не съм на това мнение.ама може и да сте прави де![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Az si pravih vremenna za lqtoto i ne se risuva s igla,a otnosno vremeto,za koeto stoi na mi stoq 1 mesec oba4e sled kato se otmi be6e malko kofti 6toto kosam4etata se bqha boqdisali i.....stoe6e kato beleg![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
2-3 седмициПървоначално написано от 5e5cuTy
...
аз също съм си правила временна татоска но е много нетрайна според мен .. в началото е хубава и ярка и след първата седмица почва да избледнява и седи ужасно .... аз имам един друг въпрос някой може ли да препоръча студио в софия в което правят татоси и хигиената е на ниво ?![]()
Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.
Мания. На витошка е, аз останах много доволна, мастилото е качествено, а и момчето и разбира от работата![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ами аз съм си правила няколко пъти временни татуировки, не боли, определено, но държи максимум 2 седмици, е ако не се къпеш може и повече, де...![]()
Не боли като се прави... Прави се с индийска къна примесена с туш. Рисува се или с четка или с някаква клечка, зависи от големината и от това татуиста как е свикнал.
Цените и те са според големината.. ии това е общо взето.
![]()