- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На даскало ли сте?
Сега тия 3 дни,които идат? Понеделник,вторник и сряда(вместо да сме във ваканция,заради глупавите стачки) или си взехте бележка?
Ние не сме стачкували следователно си почиваме!Ако пък бяхме на даскало щях да си взема бележка!:P
Аз съм си във ваканция.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
nie sme na daskalo i az 6te si hodq redovnopone zasega e takav plana, ako re6im ne6to drygo klas (
) moje i da se promeni
![]()
Ние сме на даскало, но имаме само по няколко часа на ден... Днес имах само 1 (за съжаление контролно), много се кефя.
да, цели 10 дни, след тва 4 дни на дс и после е великденската (пак 10-11 дни)Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
обичам си даскалото!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie sme vav vakanciq!na vas vakanciqta ot koga do koga vie?
Ние сме във ваканция, понеже нашето училище стачкува само 1-2 дена, доколкото имам спомени..![]()
На 9-ти сме на училище.
You are broken, I can fix you...
Ние не стачкувахме и на 9ти почваме даскало![]()
1ва ваканция: (включвам събота и неделя) от 29ти март до 8ми април (включително)
2ра ваканция: от 13ти април до...нз кога точно. някъде 10-11 дни ще е. може би до към 22ри-23ти...![]()
![]()
![]()
А,да,и пишете откога до кога ви е априлската ваканиця! Нашта от 26ти до 30ти и сега на 7ми и 8ми и днес-до сряда учим! Ужас!![]()
ние пък стачкувахме от първия до последния ден и пак сме ваканция :P
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
напълно съм съгласен ^^^Първоначално написано от nejno
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Ние пък учихме само днес (31.03.200и цялата седмица почиваме, въпреки че стачкувахме 3 седмици!
![]()
аз днес(понеделник) бях.Вторник няма да съм-ще взема бележка,и без тва трябва да си взимам и за петък и за нулевия днес![]()
.И сряда ще ходя-имаме празник на даскалото и има конкурс с ядене.Ще ядем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не съм на даскало от миналата седмица, демек петък ся неска пак не бях и в четвъртък и петък сме във ваканция, тъй че 2 дена само ще ги преживея!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
:P
Аз съм си във ваканция.![]()
На даскало съм,ваканцията ми е четвъртък и петък.Тц,препикана съм,ама нищо.Преживях го вече.
Аз съм във ваканция .. 9 дни .. йе йе йейейейейейейейе ... ама иначе ако бяхме стачкували и ся трябваше да съм на даскало,щях да си взема бележка мн ясно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ние сме си във ваканция още от миналата сряда...е неофициално...ходихме си на даскало ма даскалите не влизахаиначе сме до 7
Ми на даскало съмПървоначално написано от psihqsala
![]()
![]()
![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Ама не е 4естно защото ние ста4кувахме по-малко и пак някои у4ители не ста4куваха и ходихме.![]()
![]()
![]()
И не съм си зимала бележка.
Блазе ви.Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа