- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne izdarjam pove4e!
Ne spiram da si zadavam vaprosa za6to vse na men se slu4va...za6to se popadam na nepodhodq6ti mom4eta,vseki koito si haresam ili mi stane malko simpati4en- ne e stoka ili nqma otzivi ot negova strana.Az ne sam ot horata, koito hlatvat ot malko,no za smetka na tova me darji po mnogo vreme.4uvstvam se v zadunena ulica,strah me e da proqvq simpatii kam nqkogo,za6toto znam kakvo 6e stane...ot druga strana ima mom4eta,koito imat nqkakavi 4uvstva kam men,no ne sa mi na sarceto-znam kolko e kofti...mnogo mi e gadno kato gledam horata okolo men po dvoiki i na men mi se iska,no ne se polu4ava...Az li barkam nqkade?
Животът е това, което се случва докато си правим планове за бъдещето!
Ами не бъркаш ти според мене,обикновено така се получава на свестните момчета некви тъпи пикли и обратното...Има време за всичко спокойно.Все някой ще оцени доброто в тебе и тогава ще си щастлива![]()
прав е съгражданинът ми![]()
Първоначално написано от Say It Right
Докато се убеждаваш в това,наистина ще е така...просто такъв ти бил късмета..![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Това, че хората бягат от теб не е важно. Важното е да продължиш напред. Защото някъде, някой чака само теб![]()
Клишеееееееее,гадно тъпо клишееееее....!Първоначално написано от NOBU
Ако се надяваш на това ще си останеш стара мома..пхахах..Не търси перфектният,търси този,който би бил подходящ...
Ех Муму твоето и клише :PПървоначално написано от magi_megi
Просто си отвори към света и той ще ти отвърне със същото![]()
Това не е клише мой човек....май ти куца българският.Първоначално написано от NOBU
![]()
ima vreme ne6tata 6te se opravqtt :P
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мисля, че искаш другите да те харесват, но си прекалено критична към себе си. Малко разнообразие може да ти е от полза.
ami 4esno ti kaja si4ki mom4eta sa super qki nqkoi ssi imat svoite nedostataci n to4no tezi sa mili a teq det sa pravqt na otvorki sa gnili qbalki taka 4e seki si ima svoq nedostatak![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всеки има недостатъци, които се изглаждат по време на връзката. Няма перфектни![]()
9 клас
и аз съм почти така ама не ми пука особено през по голямата част от времето... когат ма огреи огреи когат не...е... винаги има следващ път![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
оффф и аз имам същия проблем като авторката на темата...или ще е боклук в истинския смисал на думата или ще е някаф дет му е се тая за мен а когато разбере , че испитвам нещо кам него ме прай на проста пффф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гадното е , че мене ме държи по няколко месеца...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()