.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    fiskerrrrr
    Guest

Харесвате ли момчета или момичета с проблем (зъбите)

bihte li haresali momche ili momiche koito mu e narasnal nekoi zub na krivo ... kato cqlo tova problem li e na edno momiche ili momche da ne bude haresvano !

Трудно забелязвам такива подробности, стига да не е нещо фрапантно.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Хах ами аз съм си с...криви зъбки Обаче обожатели въобще не ми липсват,а приятеля ми ги смята за чаровни Аз така не бих ги нарекла,но след като никой няма нищо против тях вече не им и обръщам внимание

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

pochti nikoi ne zabelqzva takav problem!razbira se zzavisi kolko e golqm!
    Edin chovek mi lipsva i vsichko e bezli4no.Edin chovek,a vsyshtnost vsichko...!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...А разказвала ли съм ви за онзи идеален мъж/момче...всичко,което бих искала в някого ама с ужасна устна хигиена...даже не можах да му обесня защо го късам:/

Повече от фен
    zavisi ot slu4aq

na nikoi 4ovek ne sa mu na struna osven ako ne sa izkustveni razbira se moite ne pravqt izklu4enie,no dosega nikoi ne mi e kazal ni6to.A toi dori ne se i zabelqzva.Ne se hvalq no mislq 4e usmivkata mi e dori 4arovna
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    По принцип не ми прави впечатление,но съм имала и по-фрапиращи случаи.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Трудно забелязвам такива подробности, стига да не е нещо фрапантно.
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от mArTito`
    na nikoi 4ovek ne sa mu na struna osven ako ne sa izkustveni razbira se

Що за глупости? Моите зъби са си прави, идеално подредени, не съм слагала нито шини, нито брекети и са си моите зъбки... Такаче това, което го каза е супер абсурдно..
    По темата на мен не ми прави никакво впечатление, смисъл забелязвам такива дефекти, но това не ми пречи да си харесам момчето.. едно гадже беше с леко криви зъбки, но това го видях след като ходих месец някъде с него един друг бивш пак имаше криви зъби и кофти захапка, а дори съм си харесвала и момче с обратна захапка..мани,мани
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако не е някакъв отвращаващ случай , не би ме дразнило .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

I vse pak nikoi 4ovek ne moje6 da me ubedi6 4e e s idealni zabi
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Момче със скапани зъби съм скивал- грозна гледка, като се усмихме.
    Момиче с такъв проблем не съм срещал за сега.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    мен също
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Искам да ви питам нещо щото аз имам 1 предно зъбче което е леко криво или някак си е по напред от другия до него и мн се притеснявам като се усмихвам.Според вас това ли е фрапиращ случаи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish1991
    pochti nikoi ne zabelqzva takav problem!razbira se zzavisi kolko e golqm!
    Tru Tru .I moite ne sam ot nai dobrite.I az si imam malak defekt no toi ne si li4i vaob6te i zasega nemam problem s gadjetata i obojatelkite \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да ви питам нещо щото аз имам 1 предно зъбче което е леко криво или някак си е по напред от другия до него и мн се притеснявам като се усмихвам.Според вас това ли е фрапиращ случаи.
    Pi4 i moq e malko napred spoko nema nikav problem

mi da haresvam i moito gadje e s malko krivi zubi ama si e sladur4e pak
    Obicham te milo !!!

vijdala sam mnogo ama mnogo krivi zabi i da vi kaja 4estno ne e mnogo priqtna gledka,vapreki 4e ima hora,koito sa s krivi zabki no sa mnogo 4arovni

Град
    sofia
    abe krivi zubi aide prejivqva se,no edno mom4e napravo mi razbi surceto sus svoite zubki cvqt nasitena ohra,nedokosvani ot 4etka za zubi+kafe+cigari efektut be6e prosto porazitelen

Ми айде и аз да се включа Те мн мн мн мн ама мн рядко правят някфо впечатление...Моите зъби са прави,бели и никога не съм била с шини,обаче имах един приятел на който зъбите му пречеха освен да говори и да се целува
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от mArTito`
    I vse pak nikoi 4ovek ne moje6 da me ubedi6 4e e s idealni zabi

Eми освен да се видим, да си отворя устата и да гледаш?
    Не искам да те убеждавам, просто ти казвам истината, ти ако искаш я приеми, ако не си живей в заблуда
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Fleksy
    Guest
    моите са криви и имам толкова комплекси от това ( не мога да се усмихвам...не мога да се храня пред хора на спокойствие не е хубаво за мен.Като по-малък едно момиче което ме харесваше ми каза че ми придава чар (на което доста се учудих ..същевременно се зарадвах и ми подейства успокояващо) но сега още по-криви ми станаха и няма никакъв чар а напротив . Но за мен лично това не е пречка и не го казвам само защото и аз съм с криви зъбки

[quote="Jamalska"]Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...

100% TE PODKREPQM moite sa si dobre \/
    YOU CANT SEE ME!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си