- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета или момичета с проблем (зъбите)
bihte li haresali momche ili momiche koito mu e narasnal nekoi zub na krivo ... kato cqlo tova problem li e na edno momiche ili momche da ne bude haresvano !
Хахами аз съм си с...криви зъбки
Обаче обожатели въобще не ми липсват,а приятеля ми ги смята за чаровни
Аз така не бих ги нарекла,но след като никой няма нищо против тях вече не им и обръщам внимание
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
pochti nikoi ne zabelqzva takav problem!razbira se zzavisi kolko e golqm!
Edin chovek mi lipsva i vsichko e bezli4no.Edin chovek,a vsyshtnost vsichko...!
Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...А разказвала ли съм ви за онзи идеален мъж/момче...всичко,което бих искала в някого ама с ужасна устна хигиена...даже не можах да му обесня защо го късам:/
По принцип не ми прави впечатление,но съм имала и по-фрапиращи случаи.![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Първоначално написано от mArTito`
Що за глупости? Моите зъби са си прави, идеално подредени, не съм слагала нито шини, нито брекети и са си моите зъбки... Такаче това, което го каза е супер абсурдно..
По тематана мен не ми прави никакво впечатление, смисъл забелязвам такива дефекти, но това не ми пречи да си харесам момчето.. едно гадже беше с леко криви зъбки, но това го видях след като ходих месец някъде с него
един друг бивш пак имаше криви зъби и кофти захапка, а дори съм си харесвала и момче с обратна захапка..мани,мани
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Момче със скапани зъби съм скивал- грозна гледка, като се усмихме.
Момиче с такъв проблем не съм срещал за сега.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
мен същоПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Искам да ви питам нещо щото аз имам 1 предно зъбче което е леко криво или някак си е по напред от другия до негои мн се притеснявам като се усмихвам.Според вас това ли е фрапиращ случаи.
Tru TruПървоначално написано от sladkish1991
.I moite ne sam ot nai dobrite.I az si imam malak defekt no toi ne si li4i vaob6te i zasega nemam problem s gadjetata i obojatelkite \
/
Pi4 i moq e malko napred spoko nema nikav problemПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi da haresvam i moito gadje e s malko krivi zubi ama si e sladur4e pak![]()
Obicham te milo !!!
abe krivi zubi aide prejivqva se,no edno mom4e napravo mi razbi surceto sus svoite zubki cvqt nasitena ohra,nedokosvani ot 4etka za zubi+kafe+cigari efektut be6e prosto porazitelen![]()
![]()
![]()
![]()
Ми айде и аз да се включаТе мн мн мн мн ама мн рядко правят някфо впечатление...Моите зъби са прави,бели и никога не съм била с шини,обаче имах един приятел на който зъбите му пречеха освен да говори и да се целува
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Първоначално написано от mArTito`
Eми освен да се видим, да си отворя устата и да гледаш?![]()
Не искам да те убеждавам, просто ти казвам истината, ти ако искаш я приеми, ако не си живей в заблуда![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моите са криви и имам толкова комплекси от това
( не мога да се усмихвам...не мога да се храня пред хора на спокойствие не е хубаво за мен.Като по-малък едно момиче което ме харесваше ми каза че ми придава чар (на което доста се учудих ..същевременно се зарадвах и ми подейства успокояващо) но сега
още по-криви ми станаха и няма никакъв чар а напротив
. Но за мен лично това не е пречка и не го казвам само защото и аз съм с криви зъбки
[quote="Jamalska"]Криви зъби са зависи конкретно от проблема ама никога не ми се е виждало проблем...някъуде дори е чар...ама проблем-липса на устна хигиена е толко противно...
100% TE PODKREPQM moite sa si dobre![]()
\
/
YOU CANT SEE ME!!!