.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Град
    там където мечтите стават реалност

Момичета,кога ви казаха "обичам те",как го приехте

Е, вие сте, дами Кога вашето момче ви каза ,че ви обича,колко време бяхте ходили,как приехте думите му,казахте ли нещо и промени ли се нещо във връзката ви?
    Пускам темата,защото се чудя кога и как да кажа на моето момиче,че я обичам,не искам да я уплаша,нитода прибързвам с думите,въпреки,че чувствам,че я обичам.Просто искам да и докажа,че не само думи,има чувства!Чакам помощ
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    xaxaxa ... v poslednata mi vrazka ako moje da se nare4e takava 6tot prodalji sedmica i polovina ... taa .. toi mi go kaza na 2riq den
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    xaxaxa ... v poslednata mi vrazka ako moje da se nare4e takava 6tot prodalji sedmica i polovina ... taa .. toi mi go kaza na 2riq den
    определено те е обичал много
    ...

Повече от фен
    Град
    sofia
    nikoga dosega ne sa mi go kazvali...

В първата и най-истинска ми връзка,се познавахме с момчето и бяхме заедно от доста време,бях му казвала 2-3 пъти че го обичам,но той на мен все още не ми го беше казвал .. една вечер по телефона той ми каза:''знаеш ли?Мисля че отново съм влюбен,но този път в теб..Обичам те'' И аз като чух тези думи и направо незнам кфо ми стана .. бях най-щастливото момиче на света и не спах цяла нощ ..

От колко време ходите ? Ако аз например ходя с някой от 1-2 седмици и той ми каже че ме обича ще му се изсмея в лицето,но ако ходите от 1,2 месеца давай,мисля че няма да я уплашиш..УСПЕХ !

Впрочем,едно от най-хубавите неща на света е да чуваш тези ддве думи и то от човека към който и ти го изпитваш.. толкова хубаво е да ти казват '' ОБИЧАМ ТЕ '' ! ..мм ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    STARA ZAGORA
    emi do sq si4ki go iztursvat nqkade sled okolo sedmica otkakto hodim ... i az prosto kvo da praq. vikam.. i az ... taka 4e ako hodite otskoro.. i ne si sig v neinite 4uvstva..prosto ne i go kazvai.. a ina4e .. naistina e hubavo da go 4uva6 vseki den ot 4oveka kum koito izpitva6 su6tite 4uvstva .. uspeh

Аз пък не мога да го казвам на човек към който не го изпитвам,незнам ... просто не става .. не си ли ми идва от вътре просто не мога да го кажа,чувствам се виновна по някакъв начин .. незнам,може и смешно да ви се струва но е така.Трябва истински да обичам някого за да му го кажа .. за това може би съм го казвала само на един човек до сега ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

последният ми приятел ми каза когато напрайхме 3 месеца беше много хубаво и бих дала да върна този момент отново и отново ... просто когато ми го каза чуството беше такова , че все едно се разтапям

Град
    Цитирай Първоначално написано от if__
    последният ми приятел ми каза когато напрайхме 3 месеца беше много хубаво и бих дала да върна този момент отново и отново ... просто когато ми го каза чуството беше такова , че все едно се разтапям
    Защо така се е получило?Какво беше специалното?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    tam!!! (love) ~>
    уфффф,толкова е трудно да кажеш тези думи на човек,който познаваш от месец-два...нз поне при мене беше така...адски ми е трудно да заобичам някого истински,но веднъж случи ли се...КРАЙ-доживот ще го обичам!!!
    та по темата...кажи й точно като си тръгвате-когато се качва в таксито или бърза за някъде-така е мн яко-оставяш я сама с тази мисъл...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    На мен са ми го казвали само веднъж и то бившият ми ходихме около 6 месеца,но той ми каза,че ме обича на 4 месец,но не само го каза,но и го доказа,което според мен е мн по-важно.Как приех думите му?-Бях мн изненадана той си е типичният женкар и не съм вярвала,че е способен на такова нещо,по точно да си призне че обича някого.Да промениха се нещата във връзката ни аз почнах да го приемам на по-сериозно и да му вярвам повече.Аз за сега не съм изричала "Обичам те",но силно вярвам,че за всичко си има време.А що се отнася до автора всяко време е подходящо да кажеш на някого,че го обичаш и особенно ако наистина го чувстваш,но не става само с думи трябва и доказателства.Ако наистина я обичаш и го кажи и най-вече докажи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

emi v parvata mi po serizona i segashna vrazka toi mi go kaza na 1 mesec i nesnhtu beshe ;] pone bqh sigorna 4e go 4yvstva zahstoto ne mi go kaza na 2 riq den i t.n pak i postoqnno si mi go dokazva ;] mi nz kak da se e promenilo neshtu prosto mi beshe mn sladko i gotinko ;] i est i az mu kazah (makar 4e ne go 4uvastvah smisal 4ak luibov i t.n...) ;] mi shtom go 4uvstvash naistina i go kaji est ako e min pone 3 sedmici shtoto ina4e stava mauko taopo hxah ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Ми бяхме сстигнали до първата седмица и тои ми каза обичам те мило бях шокирана но и все пак щаслива

Re: Момичета,кога ви казаха "обичам те",как го при

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е, вие сте, дами Кога вашето момче ви каза ,че ви обича,колко време бяхте ходили,как приехте думите му,казахте ли нещо и промени ли се нещо във връзката ви?
    Пускам темата,защото се чудя кога и как да кажа на моето момиче,че я обичам,не искам да я уплаша,нитода прибързвам с думите,въпреки,че чувствам,че я обичам.Просто искам да и докажа,че не само думи,има чувства!Чакам помощ
    Не бързай да й го казваш. На мен ми го каза още първата седмица, а накрая всичко се оказа голяма лъжа и останах с много лоши впечатления за този човек. Иначе наскоро едно момче ми го заяви по скайпа, а ме познава само от месец и нещо. Луда работа.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от if__
    Защо така се е получило?Какво беше специалното?
    мии обстановката беше супер той се държеше много миличко просто всичко си беше перфектно...бяхме пргърнати..каза ми , че ме обича и ме целуна и просто всичко си беше супер аз много исках да го чуя тфа иии простоо момента , обстановката и държанието му бяха много подходящи за да ми го каже

men edno mom4e mi kaza 4e me obi4a makar 4e ne hodehme ,toi be6e vluben v men ama za sujalenie ne be6e vzaimno kogato mi go kaza ne otgovorih ni6to ,6toto vsi4ko stana mn burzo i ne znaeh kak da reagiram .....mom4eto ostana s razbito surce/za koeto mn sujalqvam 6tot mi be6e mn blizuk priqtel/,a men o6te mi e gadno za tva 4e mi go kaza.....no spox ako 4uvstvoto e spodeleno e mnogo hubav moment

Мега фен Аватара на iiirish
    независимо за кой път ми го казва, когато чуя това "обичам те" още и още ми трепери сърцето може би защото го казва рядко, може би защото го обичам адски много, а може и заради двете

но първия път честно казано не го помня

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi hodihme dva meseca i toi mi kaza 4e me obi4a po tela sled parvata ni sre6ta Kak da go priema...malko iznenadva6to no se pak ne mojeh da mu varna dumite nazad

С приятеля ми сме почти 11 месеца заедно(на 4ти ги правиме).Каза ми,че ме обича на 3тия месец..
    Как реагирах..честно да си кажа направо настръхнах.Бяхме си легнали и си говорихме и тои направо ми го каза,гушна ме и ме целуна.Най-тъпото беше,че му казах "Найстина ли?Обичаш ли ме?",тои ме изгледа с вдигнати вежди и се усмихна и аз му казах,че също го обичам много.
    Та така..голямо изживяване беше това за мен..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    При мен ситуацията е много объркана и не знам кога да и го кажа,като чета всички отговори си мисля само "ще и кажа в подходящия момент",защото ние се запознаваме от месеци,ходихме 2 седмици,разделихме се,останахме приятели,почти се сдобрихме,абе сапунен сериал...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    men edno mom4e mi kaza 4e me obi4a makar 4e ne hodehme ,toi be6e vluben v men ama za sujalenie ne be6e vzaimno kogato mi go kaza ne otgovorih ni6to ,6toto vsi4ko stana mn burzo i ne znaeh kak da reagiram .....mom4eto ostana s razbito surce/za koeto mn sujalqvam 6tot mi be6e mn blizuk priqtel/,a men o6te mi e gadno za tva 4e mi go kaza.....no spox ako 4uvstvoto e spodeleno e mnogo hubav moment
    i az sam prejivqla sa6toto be6e gadno 4e mu razbivam sarceto no prosto ne izpitvah ni6to kam nego

a ina4e 6to se otnasq do temata moje6 da kaje6 na nqkogo 4e go obi4a6 samo kogato si siguren v tova , nqma zna4enie ot kolko vreme ste zaedno vajno e dali naistina obi4a6 4oveka do teb , na men ve4e sa mi go kazvali mnogo pati no samo vednaj be6e istinsko , tova be6e nai 6tstliviq mig v jivota mi

Град
    dosta go smenqm
    Ами ние се познаваме от 3 години, ама отначало той си имаше приятелка . След като се разделиха с приятелката си мина известно време .После почнахме, да излизаме по-често и така станахме гаджета. Някъде 2 месец от връзката ни той ми каза ,че ме обича . Ако трябва да бъда чесна , като ми го каза не знаех къде се намирам бях супер щаслива ... никое момче не ми го беше казвало по-този начин .
    No martini .. no party..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами приятеля ми попринцип не оби4а да говори,а да доказва...ама пък аз исках да ми говори,затова аз му казах оби4ам те на 14 февруари,и той каза и аз.....кво да се прави не вси4ки м оби4ат да говорят за 4увствата си! важното е да ги докажат,а не да ги кажат...но както и да и го съобщиш ще се зарадва според мен
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на koalka
    Беше страхотно и доста романтично.Каза ми го и аз направо не можах да повярвам, че някой ме обича безкрайно много.Странното беше, че ми каза, че е влюбен в мен първата седмица, след като тръгнахме, но не е от тези, които ей така си говорят как са влюбени, защото повече от две години сме заедно.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ооо колко познато... само дето на мен като ми го казаха (на втория ден) на третия го скъсах. Това ми беше за последната връзка.

И все пак за мен думата "любов" и "обичам те" са с толкова изкривено значение и употреба в наши дни. Направо като почна да мисля на тази тема ми иде да си блъсна главата в стената няколко пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си