- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета,кога ви казаха "обичам те",как го приехте
въпреки, че ми стана много тъжно вътрешно (говоря за 1-вият път, когато наистина почуствах, че и момчето го чуства) аз му се изсмях...не обичам да си показвам емоциите все пак...
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
:S Vse oshte ne sam chuvala tezi dumi ot gadjeto si...e i az ne sam gi kazvala vse oshte no..za vsichko si ima vreme![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
емиии честно казано бившия ми за пръв път ми каза че ме обича 1 седмица след като тръгнахме.Лошото беше че аз не го обичах![]()
иии стана малко кофти
ама сега намерих мом4е на което мога да отвърна с оби4ам те
иии ми той ми го каза на 2 рия ден
бяхме на кафе и трябваше да си ходя ве4е и тои измрънка 1 мн сладко "оби4ам те"
бях на седмото небееее
![]()
![]()
![]()
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
Emi s moeto xubavo momche bqxme na kafe i toi mi govoreshe mnogo mili neshta i poneje na gsm-a mi kartinkata beshe :"obicham te milo" mu kazax :"Milo znaesh li tova,koeto pishe na gsm-a mi e vqrno" i toi "kakvo e to milichko?" i az mu kazax :"Obicham te milo" i toi "naistina li" i az "Da"i sled tova toi mi kaza :"I az te Obichkam milichko moe sladinko moe!" pochuvstvax se nai-shtaslivoto momiche na zemqta ne sam spala cqla nosht![]()
![]()
![]()
Чух го 3 месеца, след като с приятеля ми се събрахме.Бяхме на една поотдалечена детска площадка, от която се виждаше целият град, бяхме седнали на пързалката (по-скоро той беше седнал, а аз в него), около 10 минути мълчахме прегърнати, аз постоянно си мислех, че това е най-подходящия момент да му кажа какво чувствам, а не можех да събера смелост. Най-накрая се отлепих от рамото му, поставих един паднал кичур коса зад ухото му и му казах "Обичам те!". В същия момент и той ми отговори със същото! След това просто се усещаше как щастието струи от нас, когато се прибирахме, постоянно говорихме ентусиазирано, смеехме се... По-късно ми сподели, че и той си е мислел сума ти и време тогава как да ми каже, че ме обича, но все не е събирал смелост, а аз съм го изпреварила с части от секундата.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ami to az go kazax 1va na priqtelq mi, be6e okolo 10 dni sled kato oficialno trugnaxme ina4e go 4uvstvax ot dosta vreme i daje ne bqx mislila koga i kak da go kazvam, prosto togava ne6to mi 6trakna i go kazax, i toi mi kaza ii momenta be6e straxoten..Първоначално написано от vamp
![]()
хахахха....Еми вече не ходим,доста време след като ръгнахме беше...Той ми каза:"Обичам те!",целуна ме...а аз избягах![]()
Just haters make me famous! εĭз
Единстевеното момче , което ми е казвало , че ме обича беше най-добрият ми приятел , но ме предаде и как не като се правеше на приятел на всички и "Който е приятел на всички , не е приятел на никой !".Пък и две години по-голям от мен ! Сега много го мразя !![]()
Ми...ходехме от 8 месеца и един ден в киното той изведнъж се обърна и каза "Знаеш ли колко много те обичам?"И на мен ми стана много приятно.Честно казано не виждам как от тези думи на някой може да му стане неприятно.
Честно ли?!.. ами сегашния ми приятел ми го каза на 10.10.2007 (Ех мило..съмняваш ли се,че съм маниачка),което беше 14 ден от както бяхме тръгнали..Та той не го чувсвташе,аз не му повярвах,но го направи защото не искаше да наранява мойте чувства..Започна да ме обича някъде 2-3 месец и нз кога точно ми го е казал за 1 път..
![]()
Какво се промени? Ами постоянно си повтаряхме,че се обичаме![]()
Той беше най-добрият ми приятел,каза ми го на първата седмица,но все пак се познавахме от много време...Иначе ми го казват може би след 2-3 седмици...нАЛи се сещате с кви чувства.Аз пък реагирам с "Аз също." ии цунк..!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ами на 2 или 3 месец ми каза и беше много сладко.Отидохме в едно кафе той ме хвана за ръка , започна да ми говори мили думи и ми каза "Обичам те" . Зарадвах се и му отвърнах , защото аз даже преди 1,2 седмици му го бях казала , но той не ми отвърна .
Ami priqtelqt mi (segashniq) mi go kaza predi da trugnem..smisal bqhme izlizali veche mn puti,no oshte ne hodehme.I toi reshi che trqbva da mi napishe sms vecherta i na sledvashtiq den da mi go kaje i v ochite..mn se zaradvah,zashtoto i az si go obicham i ne sm go pritiskala da mi go kaje..iniciativata si beshe negova![]()
moq priqtel v koito sum v momenta golqmata mi lubovmi go kaza na 23.12.2007 g.edin den predi da napravim chetiri meseca bqh mnogo shtasliva kogato go chuh jelah nqkoga da go chuq i eto stana az mu otgovorih s sushtoto zashtoto naistina go obicham
![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Ми при нас е по-сложно, защото не се знае баш кога сме тръгналиЗапознахме се април 2005.. в даскало и веднъж след около един месец след запознанството ни бяхме на парното ( аз бях 8 клас и бях 1 смяна, но имах следобедни,а той беше 10 клас и беше 2 смяна) и докато чакахме следобедните, защото бяха чак от 2 часа, той ми каза мнгоо тихо, че ме обича, но аз се направих че не го чувам
иии .. той се притесни и не го повтори, сигурно си е помисли, че нарочно го правя. Но аз не бях точно разбирала какво казва и не казах нищо, защото си помислих, че ми се е причуло... след това... след 1вата ни целувка..
започнахме да си го казваме постоянно..
![]()
Ами ние не ходихме :P Той просто ми го каза ... аз го харесвах де .... започнах да треперя и той разбра че и аз го лофф след 1 седмица си хвана гадже от съседния клас![]()
![]()
![]()
![]()
Бившия ми ми го каза за първи път с смс още преди да се съберемТака де пишехме си и нещо му казах че на контролното по математика не съм се справила мн добре и той каза че дори да не съм написала нищо пак ще ме обича и мен ми стана някво супер смешно
Вече на живо и по-сериозно ми го каза около 2 месеца след като тръгнахме. Аз си бях отишла за седмица в БГ за ваканцията и като се върнах се видяхме и отидохме в един парк и той ме гушна и каза че мн съм му липсвала и че ме обича. Тогава не му отвърнах защото още не бях сигурна дали го чуствам но ми стана мн хубаво. Не мисля че тези думите промениха отношенията ни защото аз и преди това си знаех че ме обича. Усещах го и ми го доказваше всекидневно...
ам хубу 4е аз му казах...пи4а ми беше казал в на4алото..слушай ся...аз не оби4ам да говоря за 4увствата си,а да ги доказвам! И не казвам оби4ам те,ако найстина не съм сигурен в това...е 4аках,4аках,ама ебаси мен ми идеше да крещя еййй милоо оби4ам те,ама нее шъ 4акам тоййй да проговори! да,доказваше го,но аз см ф и искам и думи4ки...и на 3 месец някъде...на св. валентин...аз му казах оби4ам те и той и аз мило...и аз се засмях,и той 6то и аз ми...от твоята уста някакси не ми зву4и...и той знаеш,4е казвам това само ако го мисля....ии такааа мн се кефих...а ся като ми каже оби4ам те ииии ми иде да ревна от кеф...толкова време с него...4ее ве4еееее напраооо го обужавам
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
До сега момче не мо е казвало, че ме обичаКакво да се прави
![]()
А ти можеш примерно да й го кажеш и да я целунеш на бързо, дори и по бузката, и после си тръгни...остави я да го осмисли. Успех!
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
кат ко казах на една се изчерви![]()
Бившия - нкъде на първия - втория ден, ама то при нас беше едно сложно....ние се познаваме от 7-8 години, ходили сме и преди, а последния път като тъгнахме аз си имах др приятел и..........абе общо взето глупости накуп!А според мен не е чак толкова важно кога ти го кажат, а как.....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от marche
Първоначално написано от m3ch3ncee
Обичам ви, айде радвате ли се ?Първоначално написано от dar4enceto92
![]()
![]()
пс. m3ch3ncee аз не съм ти гаджето ама няма значение.![]()
![]()
![]()
The Spark
Първия път когато ми казаха "обичам те" беше доста време след като почна цялата история. Лошото бе че бях 6-7 клас и повярвах на всичкооо. Бях луднала от мисълта че "най-готиното момче в училище" ми каза че ме обича. Близо 2-3 години живях с тези думи и те ме крепяха. Тъпа работа.
Сега съм уверена че момчето което е до мен ме обича. Незнам кога точно ми го каза. Мисля че още не бяха минали и 2 месеца, но аз знаех че е така. Защото и аз го обикнах за отрицателно време!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
trqbva da i kaje6 ... kogato na mene priqtelq mi go kaza az se po4uvstvax mn dobre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()