.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Ми не си спомням точно кога ми го каза, но беше един от най-милите и хубави моменти в живота ми, защото чувствата бяха взаимни !
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

той ми каза че ме обича, доста преди да тръгнем, защото бяхме от една компания дълго време........ той се ми предлагаше.... а аз все отказвах накрая тръгнахме, ко да се прай аз те съветвам да е минало поне 2 седмици 4е и месец, тогава да й кажеш за чувствата си, абе гледай да не прибързваш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Трудно ми беше да повярвам,не го очаквах.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    До сега момче не мо е казвало, че ме обича Какво да се прави
    А ти можеш примерно да й го кажеш и да я целунеш на бързо, дори и по бузката, и после си тръгни...остави я да го осмисли. Успех!
    И на мен момче не ми е казвало,че ме обича..надявам се да се случи все пак в близко или далечно бъдеще..
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В 1вата ми връзка...след около 2 месеца приятелят ми ми каза, че ме обича. Чувствах го наистина, беше прекрастно. Връзката ни продължи 5-6 месеца.

В следващите 3 връзки не е имало "Обичам те", за което се радвам, защото иначе щеше да бъде лъжа.

След това един човек (единтвения в който аз съм се влюблава досега) ми каза след 3-4 седмици. Бяхме заедно месец и половин.

Сега съм с гаджето ми около 2-3месеца, но не съм чула "Обичам те".

мии предполагам че ако ми го каже човекът който искам бих се чувствала мн яко ама понеже съм малка и не ми се е случвало незнам ама предпочитам първият път да е истински а не дам и го каже тоя срещу мене просто щото напоследък стана модерно.....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi,na vtoriq den,kogato tragnahme i ot mesec sme razdeleni

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Момичета,кога ви казаха "обичам те",как го при

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е, вие сте, дами Кога вашето момче ви каза ,че ви обича,колко време бяхте ходили,как приехте думите му,казахте ли нещо и промени ли се нещо във връзката ви?
    Пускам темата,защото се чудя кога и как да кажа на моето момиче,че я обичам,не искам да я уплаша,нитода прибързвам с думите,въпреки,че чувствам,че я обичам.Просто искам да и докажа,че не само думи,има чувства!Чакам помощ
    emi kagi i,4e q obi4a6 i q celyni

Мега фен Аватара на babity
    Винаги когато са ми го казвали е било очаквано или дори аз сама съм си го предизвикала. Досега никой не ми го е казвал романтично или по спеиален начин.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    За всеки е различно, лично за мен ако ми го каже на 2-я ден- ще ми стане мн тъпо, просто да има какво да каже, не смятам че за толкова време може да е обикне
    От друга страна, ако наистина знаеш какво изпитваш и си напълно искрен с нея, няма никакъв проблем да й признаеш чувствата си, а до това дали тя е готова да чуе и да ти отговори както ти би искал- сам трябва да знаеш, ако не- ще разбереш

ми ние се срещтахме от извесно време и още не бяхме тръгнали съвсем веднъж без да очаквам изобщо и идея си нямах като ми го каза ииии нз как стана ама ми се стори мн искренно и тогава вече се замислих сериозно за онтношенията ни

ехх как обичам да си го спомням този момент мн си го ловкам моито слънце

Еми зарадвах се.. но общо взето вътрешно ми беше много гадно.. защото за първи път някой да ми го каже.. а аз да нямам чувства към него. Почувствах се много зле.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами приятеля ми ми го каза 1-2 седмици след като тръгнахме. Аз не му повярвах и му казах да не говори групости. Доста по късно в разговор и с други хора на мен просто ми се изплъзна от устата прословутото " Обичам те". Без да съм го предвидила...просто го казах. И ми звучеше като нещо съвсем естествено И после като видях погледа му, нежността, с която ме гледа.... осъзнах значението на тези думи и му повярвай. Вече 8 месеца сме заедно и вчера ми каза, че ме обича още повече отколкото в началото Остави се на импулса. Ако чувстваш това към момичето и го кажи.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми този, който обичам, но за жалост не сме заедно, ми каза на втората седмица, че ме обича, ама ме хвана неподготвена и аз измърморих само "амиии мерси". Ама след това оправих нещата :P . А пък с един, с който и аз не знам за какво бях тръгнаала, ми каза на 3тия ден и мене ме изби на велик смях и сигурно 10 минути не можех да си поема въздух от смях, впоследствие той видимо се засегна, ама в края на краищата си го заслужаваше!

На седмия ден от връзката ни. Бях много изненадана,не успях да реагирам адекватно. Но си стана някак естествено,ние се познавахме вече няколко месеца,просто едва седмица преди това бяхме признали чувствата си. И сега още сме заедно,година и кусур. Самата случка беше много романтична,бяхме у тях и седяхме гушнати на леглото 2 часа! Без да си приказваме,без да правим нищо,птовсто наслаждавайки се на близостта на другия. И изведнъж той ми прошепна заветните думички. Стана ми много приятно и пожелавам на всеки да изпита по такъв приятен начин тръпката от произнасянето на тези две думички от любимия.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ми зарадвах се

Той ме беше прегърнал и ми каза: "Мими, обичам те..." и ме стисна още по-силно... и имах чувството, че сърцето ми ще се пръсне от радост... Незнам колко време ходихме ( аз дори незнаех дали ходим ) но бяхме излизали тайно (понеже аз бях с друг по онова време) някъде 4 месеца, а от както не бях с другия две седмици
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Ами ходим от 8 месеца,а той ми каза на 6...Честно казано бях изключително изненадана,просто не очаквах...Говорихме по телефона и той млъкна за момент,след което изръси:"Обичам те".Въобще не го очаквах,цялата изтръпнах и...Нз.Не мога да го опиша дори.Въпросът беше,че никога не бях очаквала да го чуя от него,просто не му отива на характера...
    Като се има в предвид възрастта му и моята,едва ли е точно това,но за в момента за мен си е обич

Град
    в лайната!
    каза ми го за пръв път момчето което още си обичам...изтърси го ейтака и беше толкова искренно и аз тъпата казах мхм но после бяхме заедно 8 месеца и се научих подобаващо да отвръщам на обичам те....иначе го приех много сериозно и ми стана много приятно като го чух

Отвърнах със същото Но това е защото наистина го изпитвах.Ако не беше така просто щях да си замълча....

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Аз пък не мога да го казвам на човек към който не го изпитвам,незнам ... просто не става .. не си ли ми идва от вътре просто не мога да го кажа,чувствам се виновна по някакъв начин .. незнам,може и смешно да ви се струва но е така.Трябва истински да обичам някого за да му го кажа .. за това може би съм го казвала само на един човек до сега ...

poznato..xax na men vinagi mi go kazvat o6te na purviq den kat trugnem ee...drug e vuprosa 4e go kazvat prosto taka..xaxa az naprimer mai sum go kazvala na 2 4oveka (think) e sq i na drugi ama sq te kat mi go kazvat i az : i az to tva prosto si e normalno kvo 4aka6 kazvai i go smisul tq 6te se nakefi ... ama vse pak kat i go kazva6 gledai v o4ite i ili ne6to takoz malko po romantic

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Много пъти са ми казвали "Обичам те" без да го има това чувство. Но с настоящия ми приятел беше много сладко, когато ми го каза, защото ние бяхме много дълго време приятели (около 2 години), но аз винаги съм го харесвала и искала много, но никога не показвах нищо, защото или той имаше приятелка, или аз, по едно време беше извън БГ за 5 месеца(в последствие се оказа, че и той ме е искал през цялото време).Като се върна се видяхме и на мен ми беше много гадно, защото нещо се бях сдърпала с майка ми и плачех и той така силно и в същото време нежно ме прегърна и ми каза "Обичам те!", че никога няма да забравя искреността в очите му и този момент като цяло. Беше много истинско и аз някак си не знаех какво да кажа, защото не го очаквах но след 10-15секунди мълчание му отвърнах и така до днес

Голям фен
    Ъъъъ,на мен ми го "каза" за първи път с смс Тогава като го прочетох просто се усмихнах и си казах,че пак го е хванала лигата.Ама няколко дена по-късно ми го каза вече на живо и аз не очаквах и определено изтръпнах цялата

Град
    Between The Hell and The Heaven
    винаги,когато ми го кажат реагирам супер глупаво-или се правя,че не съм го чула,или казвам,че не е вярно...

не ми се струва справедливо да лъжа човека,за чувствата си,а и ме съмнява ,всеки който ми го е казал, наистина да го е мислел...само един ...мамка му,ако тези думи не ме плашеха толкова много ,още щехме да сме заедно...той беше и единствения,който заслужаваше да ги чуе(просто защото си бяха истина)...никога не съм ги казвала на момче,съмнява ме и скоро да го направя

първия път когато ми казаха,че ме обичат...бях на 12,ако не се лъжа...беше някво такова мн сладко,от едно супер мило момче,което смятах за просто приятел...след като го чух се разсмях много брутално,почнах да му обяснявам,че е луд и т.н...след това не дойде няколко дена на училище,не ми се обаждаше повече по телефона и не си пишехме мейли(тогава не знаех какво е скайп)...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    някъде...
    Бяхме ходили месец и половина.И като ми каза,че ме обича.. щях да повърна!(Бях пияна)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си