.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Нормално ли е?

Ami zna4i vodq polov jivot okolo kaji re4i 3 meseca pravila sum go okolo 5 puti no ne mi dostavq koi znae kolko udovolstvie i nemoga da rabera za6to tako se polu4ava nqkoi ima li otgovori

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Щото още не можеш да се климатизираш... притеснена си ... и още много други подобни фактори ... и най вече щото си го правила 5 пъти ... като ги направиш 50 пъти и не ти е готино тогава търси помощ?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Щото още не можеш да се климатизираш... притеснена си ... и още много други подобни фактори ... и най вече щото си го правила 5 пъти ... като ги направиш 50 пъти и не ти е готино тогава търси помощ?
    +1
    [!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]

Супер фен
    Град
    Панацея
    да е н0рмално е ! Има мн такива теми !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    нормално е,се пак 5 пъти не са особено много,та ти дори не можеш да се отпуснеш на максимум все още.потрай и ще има резултат
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

И аз бях така, но всяко нещо с времето си. За вбъдеще като добиеш повече опит и самоувереност, ще изпитваш по-голямо удоволствие! Гарантирано. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Fitness Forever

Град
    Там, където е сърцето...
    Незнам дали е нормално, ноо предполагам че с времето ще започнеш да изпитваш удоволствие :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Tova e normalno,vsichki momicheta sme minali prez tam.

e zavisi ima momi4eta koito sa mi kazvali 4e kakto sa go pravili 2-riq pat taka si go pravqt i sega(v polojitelnie smisal) tai 4e 6e ti haresa nqma kade da izbqga6 :P :P :P
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Цитирай Първоначално написано от LoLLi4kA
    +1
    +1

e macka spoko to na4aloto e taka malko po stranno parvite nqkolko pati posle ve4e zapo4va da ti stava qko a i zavisi ot partniora na men li4no s predi6niq ne izpitvah golqmo udovolstvie,hodihme godina no......nqma ni6to ob6to ot tova koeto izpitvam sega ,ti na kolko si?

I az bqh taka ama po4na da mi stava po-qko :) A iskam da vi pitam sly4valo li vi se e da ne osetite kogato svarshite???

Цитирай Първоначално написано от glezenata
    e macka spoko to na4aloto e taka malko po stranno parvite nqkolko pati posle ve4e zapo4va da ti stava qko a i zavisi ot partniora na men li4no s predi6niq ne izpitvah golqmo udovolstvie,hodihme godina no......nqma ni6to ob6to ot tova koeto izpitvam sega ,ti na kolko si?
    ми на почти 16

боже, прибери си версиите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си