- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Ami zna4i vodq polov jivot okolo kaji re4i 3 meseca pravila sum go okolo 5 puti no ne mi dostavq koi znae kolko udovolstvie i nemoga da rabera za6to tako se polu4ava nqkoi ima li otgovori
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
+1Щото още не можеш да се климатизираш... притеснена си ... и още много други подобни фактори ... и най вече щото си го правила 5 пъти ... като ги направиш 50 пъти и не ти е готино тогава търси помощ?![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
да е н0рмално е ! Има мн такива теми !
Първоначално написано от Say It Right
нормално е,се пак 5 пъти не са особено много,та ти дори не можеш да се отпуснеш на максимум все още.потрай и ще има резултат![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
И аз бях така, но всяко нещо с времето си. За вбъдеще като добиеш повече опит и самоувереност, ще изпитваш по-голямо удоволствие! Гарантирано. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Незнам дали е нормално, ноо предполагам че с времето ще започнеш да изпитваш удоволствие :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Tova e normalno,vsichki momicheta sme minali prez tam.
e zavisi ima momi4eta koito sa mi kazvali 4e kakto sa go pravili 2-riq pat taka si go pravqt i sega(v polojitelnie smisal) tai 4e 6e ti haresa nqma kade da izbqga6 :P :P :P
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
+1Първоначално написано от LoLLi4kA
![]()
e macka spoko to na4aloto e taka malko po stranno parvite nqkolko pati posle ve4e zapo4va da ti stava qko a i zavisi ot partniora na men li4no s predi6niq ne izpitvah golqmo udovolstvie,hodihme godina no......nqma ni6to ob6to ot tova koeto izpitvam sega,ti na kolko si?
I az bqh taka ama po4na da mi stava po-qko :) A iskam da vi pitam sly4valo li vi se e da ne osetite kogato svarshite???
ми на почти 16Първоначално написано от glezenata