Сигурно има 1000 такива теми, но можете ли да ми кажете нещо ефикасно срещу акнето? На 12 целия се изпапчих нее ме ебеше ама ся сам на 14 жечр се замислям за ваншността си ии кажете ми как да ги премахна по бързо моля ви...
* (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*
почиствай си лицето-било ти със спирт (1% селицилов мисля че беше) или с някакъв козметичен продукт,като този,който е на Гарниер 3 в 1 ...има много такива,ако не помогне-можеш да се обърнеш към козметик,а след това и към дерматолог.но не мисля че ще ти се наложи,защото в момента си в точно такъв период.грижи се повече за лицето си и всичко ще мине
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Всеки ден си мий лицето със сапун и вода,или още по-добре по два пъти на ден.
със сапун не е много умна идея,защото изсушава кожата![]()
Да,но повечето продукти срещу акне са боклуци.Първоначално написано от BaBy_bS
Аз се мия редовно и никога съм нямала акне.Всичко идва от хигиената!![]()
аз пък ползвам точно това на гарниер и никога не съм имала проблемна кожа,да чукам на дърво,просто всеки трябва да избере най-доброто за себе си,а това стажа като изпробва различни продукти.![]()
zna4i az si miq liceto sas "katranen" sapun prepora4ali go na maika mi i go zela ii sa6to sas edin sin spirt na Avon na spirta pi6e "clearskin Purifying astringent blachead clearing formula"
2ри път се мажа с лептен и почти изчезнаха ... и на гърба имам и там се мажа ... майка казва че са поизчезнали
Zineryt е истината!Аз бях цялата мн пъпчива,вече нямам никакви пъпки.Излизат ми само преди да ми дойде...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
На козметик отиди.И в никакъв случай не ги стискай
offline forever!
ti mom4e or momi4e siПървоначално написано от koman
![]()
ko staa
Miii...poprincip trqbva da si izbere6 markova i efikasna marka za tfoq tip koja,koeto otpredelno pomaga(ot li4en opit ti go kazvam),ne si zimai nqkfi eftini ne6ta,kolkoto samo da ne dava6 mn pari,no s teq bulkuci o6te pove4e si uvrejda6 kojata,prosto ti trqbav ne6ty naistina dobro i koeto da e za tfoqta koja....![]()
![]()
![]()
kva higiena ta goni mom4eto e v pybertet a vseki preminava razli4no toq etap ot rasteja si.popitai za konsyltaciq v nqkoe kozmeti4no stydio 6te ti dadat dobri nasokiПървоначално написано от 7oup
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
що кво значение има кво съмПървоначално написано от scorpion4ituo
![]()
pitamПървоначално написано от koman
аз оък те съветвам да се мажеш с ракия лицето много помага ,за продуктите на avon почти всичко съм използвала (но без нещата за лице) не са им хубави продуктите за лице остави го това чесно пробваи с ракия като се намажеш после си сложи някакъв крем за лице еи така само да ти стане по-мека кожата![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
EeEeem da tva si e precakano az oba4e polzvam na avon clearskin gel protivpupki i losion i ne se oplakvam vidimo za 1 sedmia mi iz4eznaha polovinatano ako ima6 mn bih ti predlojila kolekciqta "4aeno durvo" ot oriflame naistina deistva strahotno e
![]()
Урина му е майката.Мажи се -помага пък и е бързо,лесно, безплатно![]()
![]()
Zineryt e istinata!!! Prodavat go v aptekite. Okolo 13lv struva. na mene mi deistva super!!!
![]()
Върви на дерматолог.Никой от тук неможе да знае какво е подходящо за твоята кожа.
Еми Зineryt е лосионче против пъпки,аз лично съм много доволна от него.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...