kude mi otide reklama na lepten koqto pisah?![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
как със сапун?! В 1 сайт точно за акне казват да не се използва сапун,защото мазнотии и т.н. и само ще вложи работатаПървоначално написано от verit0o0
За силициловия спирт-помага
Силициолов спирт 2 % и 5 капсули хлоро.. ко си беше там.Отварят се капсулите и праха вътре се изсипва във спирта и се разбърква.Държи се на хладно (хладилник).Отивате в аптеката и казвате 1 Силицилов спирт и 5 капсули хлоро.. ко си беше, те знаят за ко става въпрос.Излиза под 1,50 лв
![]()
Сапуна не омазнява,ами изсушава кожата.Не е никак хубаво да си миеш лицето със сапунПървоначално написано от NeDkY
![]()
offline forever!
Аз лично ти препоръчвам да си купиш от аптеката салицилов спирт 1% , памучета и бебешки сапун (тези неща ги има във всяка аптека и са доста евтини).Всяка вечер (докато не изчезнат пъпките) си измивай лицето с бебешкия сапун и хладка вода след което слагаш малко салицилов спирт върху памучето и нанасяш върху пъпката.Лично съм го тествала и действа бързо.Надявам се да съм ти била полезна!
Да, салициловият спирт помага. Но го слагай само на пъпката, иначе ще ти изсуши кожата и ще станат 100 бели.След това намажи пъпката с крем здраве - лека формула, за да не се бели
Това е! Успех!
![]()
ПП. Mий лицето си със студена вода, за да не се омазнява кожата ти![]()
Ами аз използвам Акне аут (крем). Доволна съм, изсушава пъпките. Мисля, че има и сапун и лосион.
Аз си взех крема за около 10лв.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Zineryt е добър лосион, но за определено време.Ползвала съм го, но след време кожата ми се насити и спря да действа.
Пробвала съм много различни кремове, лосиони, почистващи гелове - Виши, Clean&Clear, Акне аут и какво ли още не..Дерматолог, козметик и прочие.
Моята кожа е мазна и е склона към пъпки.Независимо, че съм на 21, а не в пубертета.
Нещата които ползвам от около 3 години насам и все още ми действат са - за измиване на лицето Гарниер пюр 3в1, за почистване - салицилов спирт + 5 капсули хлорнитромицин, въпреки, че козметичката ми каза, че спирта изсушава кожата, моята кожа е мазна и това е целта да я изсушава за да спре появата на пъпки..И крема от които съм изключително доволна е френски на URIAJ ..Съвсем случайно попаднах на него.Просто бях ползвала каква ли не козметика и винаги едно и също - насищане и привикване на кожата и спиране на действието.Проблемна кожа.
Но всяка кожа е различна.На едни им действа едно, на други друго.
Имам приятелка която използва много прост метод - солена вода.
Идеята дойде от миналото лято, когато бяхме на море.От солената вода пъпките прегарят.Така, че при нея има ефект.Но аз лично не съм пробвала този метод.
Темата е от 2008! Много навреме сте се сетили да помагате!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!