.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България

Вторичната олигоменорея

Здравейте ! Моля , някой ако знае да ми обясни вторичната олигоменорея до какво по - лошо може да доведе ?
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може самата тя да е резултат от нещо друго.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    Не са ми правили още кръвни изследвания .Смених 4 вида хапчета , защото тези упорити гъбички нямат махане и ми каза , ако и другия път като отида все още имам ще ми изпише противозачатъчни.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кръвна захар изследвала ли си?

На колко време ти идва менструацията? Откога си с олигоменорея? Колко си висока и колко тежиш? Нежелано окосмяване имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    Не кръвна захар не съм изследвала. 158 съм и съм 40 -41 кг винаги съм боледувала и имам много слаба имунна система.Окосмяване не забелязвам. Първо имах диагноза Аменорея защото не ми дойде февруари месец изобщо.После вече стана вторична олигоменорея.Оо ми дните вече даже не ги помня тази година си идва когато поиска.. един месец на 1ви другия на 22 все различно.Другата седмица съм пак на преглед и ще видим какво ще ми каже.Третирам ги с мазила един хормон , който да ми регулира цикъла и така
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си