- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странна промяна в мисленето на момичетата 15-18
Значи обърнал съм вниание на един много странен феномен при момичетата 15-18.В момената съм на 22 ,когато учех още в гимназията говорим за времето преди 6-7 години когато съм бил на 15-16 тогава моите връснички от училището масово си имаха гаджета на по 21,22,23 и тн това бяха прости келеши с мизерни работи за по 300лв на месец и караха коли от рода на опел вектра кадет,голф 2,3 ,бмв 3 от преди 90 и др боклуци които за времето си минава за "гъзарски коли" с други думи отворени селянчета които не са постигнали нищо.Но заради такива не оставаха хубави да не кажа почти никакви момичета за нас (момчетата от този набор).Някой би си казал съвсем нормално не ви е дошло времето като пораснете тогава не може "барабар Петко с мъжете изка да бъде човек"
![]()
Незнам какво се случи последно време ,но съм обърнал внимание и не само аз ,че само при опит за контакт на момче на възраст 21-22 с момиче на 15-16 се занмават само с суполивци на тяхната възраст дори и по малки и ни изкрват по долни и от педофили.
Нека не се обаждат тъпанари с изказването ,че тва си е педофилия дето да казват каде са тръгнали тия 21 годишни да се занимават с 16год момичета .Просто защото не така по законите в реп България пълнолетно лице няма право да има сексулен контакт с лица под 14годишна възраст ,нищо несе говори за тези межди 14-18.
Според вас на какво се дължи този феномен дали нямат вина медите или нещо друго
попринцип момичетата винаги обичат приятеля им да е по-голям , защото обожават един вид да се чувствам защитени ии с по-голям от тях,по-опитен...абе незнам това си е мое мнение
ми аз съм момиче и нз не съм го забелязала този феномен за който говориш...по принцим сички момичета са налитат на батковци както се казва хвани си батко да ти е сладко
Според мен няма нищо нередно в тая разлика в годините, 4-5 години не са много. Все пак не става дума за 13 годишно момиченце и 10 години по-голям от нея....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе ти да си готин,пък не ми пука на 22 ли си или на 16![]()
Даде но имам чувстото ,че нещата са се променили.Първоначално написано от ville baby
Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!
...
'Сички станаха курви.
Бахти тъпия ник имам
знаеш ли ква е причината-че момчетата на 20-21 имат акъл в главите си и харесват умни и пекани момичета,а не онез лигли със супер визия,топирани коси и 15см токчета...
до тук добре...но същите тия пекани момичета с готин характер също имат акъл в главатаи предполагат че като ходят с толкова по големи от тях трябва да спят с тях...и следователно големите не се хващат с тях щот не им пускат...не винаги вярно...
та от цялата работа извода е че твоето момиче тряа разбере,че я обичаш и не я искаш само за секс...ей тва е...
а бтв и аз предпочитам батковците...![]()
За да не се отваря тема на спор мога да ви изкарам сигорно 100 профила на момичета в aha.bg на които пише "да ни ми пиват момчета над .... защото няма да отговарям" .Демек директно тирят съобщението не ги интересува кой какъв е.
ако ти отоговорят ще ти правят намек че си пе... и ще те отрежат ест
според мен няма никакъв феномен.сега повечето момичета на 15-18 искат да бъдат с по-големи батковци.но причината не мога да осъзная каква точно е,смисъл дали за да се фукат,дали заради кола,дали защото са по-опитни или каквото и да било.
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Да го еба! И аз точно това се чудех! Аз също съм на 22 и си спомням точно същото - съученичките ходеха с 4-5 години по-големи, а сега масово 15-18 годишните ходят с набори, или максимум 2-3 години по-големи. Ама да ти кажа, не е особена оферта да се занимаваш с някоя на 15-16 за нещо повече от ебане (изключения има, но се убеждавам, че са твърде малко), виж някоя на 18+ си е съвсем друга работа.![]()
Левски шампион але але!
При момичетата съществено е, че умствено са по зрели от момчетата (от нас) това, че си забелязал промяната може би е заради факта, че си по голям и възможно е начина ти на мислене да се е променил.![]()
... и въпреки това, всичко ще се оправи.
съгласна .а има и друго-1во защо ви е да се занимавате с такива момичета т.е. ровите тая тема,като уж 18 + били къде къде и 2ро-сега говорите така,а утре ще кажите-тези момичета са бахти к*****еПървоначално написано от aicho
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
абе да си на 22 и да се задяваш с някоя на 15 ... некак сии така да се каже гадно е ! както вие казахте някъде по нагоре момичетата по бързо им идва акъла и много лесно ще се сетят че "баткото" на 22 няма да иска само да си ходят за ръчичка и да се целуват ... а относно bader ... ти щом си на 22 няма ли да ти е някак некомфортно да прайш секс с 15 годишна ?! все пак на 15 момичето си е още дете ... (вярно че тука пишат някфи кифли на по 12-13 дето вече са напрайли кфот иска "баткото" амааа...) абе тфа си е чиста педофилия !!! на 22 и ше тича по 15 годишни ... ама то направо плашиш момичето като си кажеш възраста !!! по добре да си ходи с момчета от нейния набор отколкото да се притеснява какво може да и направи един 22 годишен дето с колата си я кара от даскало и т.н.
15..100ami kakvo da kajem za ku4etata i kotkite koito kato navar6at 7 meseca i pravqt sex s maikata ... si4ki ot roda bratov4edi maiki tatkovci sestri seki se 6iba s drugiq i se deca vadqt
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Tova sa samo prikazki. Koe da e momiche predpochita batkoto. Toi e tolkova po-napred s materiala ot nqkoi maluk sopolako. Ako az trqbva da izbiram ot koi da se ucha po-filosofiq nqma da izbera komshiqta, a Konfucii razbira se. Tuk e momenta da kaja, che koqto e opitvala da hodi s batko posle suuchenicite i se vijdat dosta nedorasli za tiq neshta. Normalno e. I az sum se draznil.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Добре ли те разбрах.. критикуваш това,че преди батковците са зарибявали съученичките ти (на 15-16 години) и в същото време ,когато ти вече си батко,се оплакваш че никоя от малките не ти пуска?!
Хаха,нагло.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Според мен всяко момиче на 16-17 налита на батко и смятам,че твойто твърдение нее вярно.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Е, нали аз баш това казвам. По мое време, като бяхме на 15-16-17 нашите наборки се занимаваха само с някакви на по 22-23, докато сега са все по-малко тези случай. Може би единственото, което е еднакво с времето преди 5-6 години и сега, е че и тогава имаше момичета, дето ходеха с 35+ годишни по най-различни причини, но темата не е за тях, тях винаги ще ги има. Огледай се по улиците, по сайтовете за запознанства, или на което и да е място, където можеш да срещнеш повече хора и виж как 15-16 годишните не са като едно време - ходят с максимум 2-3 години по-големи, а когато ние бяхме на толкова не беше така. Това се опитва да обясни автора, или поне така аз го разбирам. И какви са тия тъпи мнения, че едва ли не автора се оплаквал, че не му връзват? Че за чий чеп му е да му връзват на 15-16, освен ако не са разработени и не си търсят само ебане? 15-16 годишните, които си струват за нещо повече от ебане са буквално единици, включително и тук във форума, като станете по-големи ще видите какво точно съм имал предвид.Първоначално написано от aanitogb
![]()
Левски шампион але але!
В момента даже мисля, че повечето момичета ходят с батковците, защото искат да ги возят в тия развалени коли и да ги черпят по тия заведения и после се мислят за големи каки като са изяло 1 2 КУ*А