- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странна промяна в мисленето на момичетата 15-18
Kазвате, че момичетата отрязват момчетата само като разберат на колко са години, но при мен не е така . В много чатове момчета,които са с 4-5 години по голями от мен са ми казвали, че съм много малка за тях и не искат да си пишат с мен , докато аз не съм казвала така дори и на момчета които са с 10 години по-големи от мен . Tака че не сте много прави , може би даже на момчетата по ви пречи разликата във възраста![]()
Защото сега младежта е по - образована,има ги сайтове, като този и децата искат бъдеще, а с един 23 год, освен секс, някоя болест и бебе(което ще ти попречи да се развиш, да следваш...), др не можеш да полу4иш.Е, да , и защита, ама сега моми4етата взеха да стават по-самостоятелни и нещата дори няма смисъл да се слагат на кантар.
в днешно време голям процент от момичетата ходят с по голями ако може да имат кола, мн пари....момичета от моя клас ходат с 10 години по голями от тях - тфа са си чисти курви![]()
![]()
emi kogato gajeto e po-golqmo,momi4eto primerno se fuka s engo edin vid : vijte moqt golko e golqm...su6o se 4uvstva za6titena..
Такива утрепки буквално не заслужават даже и вниманието ми.
Първоначално написано от EJI4eTy
Имено за това говоря, един човек да сикаже истината но преди 5години небеше въобще така.
ето ,че EJI4eTy не е на това мнение.Първоначално написано от amatorium
Първоначално написано от air_J
![]()
Тва звучи направо ностаглично от сорта на колко хубаво беше по бай не знам си кое време ракиката си беше чиста и ефтина а са само спирт и есенция и е 10лв литър.
е кво лошо да ходат с връстници , да ни изолират ли нас момчетата на тяхната възраст а![]()
Абе човек смени дилъра ,сегашната малдеж не е била никога толкова зле ,страшно еродирани хора няма що само се читосват по 5 пъти на ден със себподобни връзници пушат трвава ,пият и др.Не ходят на училище не ги интересува нищо за живота ,както и по цял ден чатят и играят малоумни игри.Е не ,че моита младеж правеше нещо по въпроса ние бяхме някак си по примирени с мисленето ,че в България никога няма да се оправят нещата но поне бяхме съпричастни и заинтересовани а това на нищо не прилича.Първоначално написано от lilit_666
Напълно съгласна съм с нея !!! А и все пак си зависи от човека ! Ето например аз имам сестра на 22 и сега като се замисля да си хвана някой на възрастта на човека който наричам "кака" е не върви ...Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
алоо женските големи сте курви заклевам са ! имам една съученичка дето я ебаха за първи път в 3 клас ... и то не кой да е а някаф 16 годишен дебелак смятаийте ебаси курвата е тас ... сега е на 14 и продължава да са ебе ви преставяте ли си кво е тва чудовище отдолу ? тва ще е ебаси дупката и таа курва разбираш ли пуши пред маийка си прай са на голяма пичка пък е една дебела курва!сички момичета дет мн знайте искам да ви кажа ай ше ви еба майката курвенска бахти неначесаните путки заклевам са !
I predi e imalo momicheta, koito tursqt vrustnici i sega gi ima. Ne misle, che neshto mnogo se e promenilo.
Eating isn't cheating - Arnold
Ей сельо я недей слага всички под общ знаменател, че хич не си прав ! То по тая логика вие мъжете сте егати шибаните копелета ! Ай без такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
+1 ne sum zabava4ka v detska gradina...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
да съм казал че не съм шибано копеле ?! казвам че вий сте неначесани путки и са заклевам в тва !
майната ти бе боклук! хубаво, е че сам си го признаваш какъв си и жалкото, е че си мислиш, че останалите са като теб! скрий се някъде![]()
и ти си кат другите : една проста курва ей тва е !
Само като ви гледам никовете с главни и малки букви ми става ясно...Първоначално написано от MaRiNkA_16
[*Cr!ST!AnO`STyLe*] на колко си ти, че казваш 16 годишен лигльо. Ако обръщаше повече внимание на тези момчета щеше да се убедиш, че знаят какво искат и то много по-добре от теб. А какво му е по-добрето с по-голям. Е да те знаят какво искат - да те чукат (поне в повечето случаи е само това). Така им е по изгодно - ти не си много навътре в нещата, не им знаеш номерата, наивна и перфектна заради това. И няма и да си единствената каквото и да ти говорят. И аз излизам в момента с по-големи, но това е заради друго. Просто повечето от връстниците ми не ги пускат мама и тате. А и на мен в повечето случаи ми е за единия флирт нищо повече. Знам какво искат от мен и си преценявам дали има смисъл едното ебане с тоя човек. Вярно има изключения. Може и любов да се зароди. Иначе никога не ми е проблем да си имам гадже на моята възраст. На 18 съм. И мога да кажа че има много по-осъзнати момчета на 16-17-18 дори от мъже на 26-27 години.
А MaRiNkA_16 мислиш ли, че пък някой иска на теб да ти е бавачка.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.Първоначално написано от bader
Tochno zaradi takiva momcheta, s podobno otnoshenie kum momichetata sushtestvuva tova stanovishte, che jenite sa kurvi. Na vsichki im se pravi sex i se "cheshat". Normalno e. Vseki si e v pravoto da pravi kakvoto si iska i jalkoto e che ima nqkoi, na koito ne im puskat i zapochvat da izpitvat sexualna zavist i zloba. Ako edno momche e gotin pich i ima dobro otnoshenie nqma znachenie na kolko e. Shtom si podhojda s momicheto. Nqma znachenie i koi s kolko e bil. Vajnoto e da si podhojdate i da vi e priatno zaedno. Haide stiga ste se ubijdali i narejdali.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
По повод мнението на &ILoveU2
За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.
??? lilit_666 от къде си била сигурна пък какво е било преди. А и 4-5 години не са чак такъв период за драстична промяна. Просто така ти се струва. Е вярно, че сега интернет комуникациите са къде къде по-развити, но чак табу да е била темата![]()
.[/quote]
Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.[/quote]
За кви рискове говориш оточни се, а и не става дума за как е било преди 20 или 30 или 50г гоовриме за преди 5-6г така,че за това кое е било срамно и табу да се говори не съм съгласен че има промяна за те за теб може да е блио срамно,табу и тн защото си бил на 10-11 години тогава.
Не знам на кого съм правила реклама не ми стана ясно. Не знам дали си ме разбрал. И не съм казала, че като си на 21 ти е само за едното ебане. Но кажи ми какво търсиш в едно момиче на тази възраст. Какво общо можете да имате. Няма да израстваш с нея и да съпреживявате. Това което тя ще преминава тепърва си е минало за теб. Общо може да има ако се говори за секс. Другото са си частни случаи, които са много редки да се случи, че наистина си заслужава връзката. Не знам колко си наясно сега момчетата на 16-17 на какво ниво са, но имам чувството, че познаваш 2ма-3ма и си правиш грешни заключения.Първоначално написано от bader