.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Kазвате, че момичетата отрязват момчетата само като разберат на колко са години, но при мен не е така . В много чатове момчета,които са с 4-5 години по голями от мен са ми казвали, че съм много малка за тях и не искат да си пишат с мен , докато аз не съм казвала така дори и на момчета които са с 10 години по-големи от мен . Tака че не сте много прави , може би даже на момчетата по ви пречи разликата във възраста

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Защото сега младежта е по - образована,има ги сайтове, като този и децата искат бъдеще, а с един 23 год, освен секс, някоя болест и бебе(което ще ти попречи да се развиш, да следваш...), др не можеш да полу4иш.Е, да , и защита, ама сега моми4етата взеха да стават по-самостоятелни и нещата дори няма смисъл да се слагат на кантар.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

в днешно време голям процент от момичетата ходят с по голями ако може да имат кола, мн пари....момичета от моя клас ходат с 10 години по голями от тях - тфа са си чисти курви

emi kogato gajeto e po-golqmo,momi4eto primerno se fuka s engo edin vid : vijte moqt golko e golqm...su6o se 4uvstva za6titena..

Такива утрепки буквално не заслужават даже и вниманието ми.

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    абе да си на 22 и да се задяваш с някоя на 15 ... некак сии така да се каже гадно е ! както вие казахте някъде по нагоре момичетата по бързо им идва акъла и много лесно ще се сетят че "баткото" на 22 няма да иска само да си ходят за ръчичка и да се целуват ... а относно bader ... ти щом си на 22 няма ли да ти е някак некомфортно да прайш секс с 15 годишна ?! все пак на 15 момичето си е още дете ... (вярно че тука пишат някфи кифли на по 12-13 дето вече са напрайли кфот иска "баткото" амааа...) абе тфа си е чиста педофилия !!! на 22 и ше тича по 15 годишни ... ама то направо плашиш момичето като си кажеш възраста !!! по добре да си ходи с момчета от нейния набор отколкото да се притеснява какво може да и направи един 22 годишен дето с колата си я кара от даскало и т.н.

Имено за това говоря, един човек да сикаже истината но преди 5години небеше въобще така.

отг

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Tova sa samo prikazki. Koe da e momiche predpochita batkoto. Toi e tolkova po-napred s materiala ot nqkoi maluk sopolako. Ako az trqbva da izbiram ot koi da se ucha po-filosofiq nqma da izbera komshiqta, a Konfucii razbira se. Tuk e momenta da kaja, che koqto e opitvala da hodi s batko posle suuchenicite i se vijdat dosta nedorasli za tiq neshta. Normalno e. I az sum se draznil.
    ето ,че EJI4eTy не е на това мнение.

отг

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Според мен всяко момиче на 16-17 налита на батко и смятам,че твойто твърдение нее вярно.
    Е, нали аз баш това казвам. По мое време, като бяхме на 15-16-17 нашите наборки се занимаваха само с някакви на по 22-23, докато сега са все по-малко тези случай. Може би единственото, което е еднакво с времето преди 5-6 години и сега, е че и тогава имаше момичета, дето ходеха с 35+ годишни по най-различни причини, но темата не е за тях, тях винаги ще ги има. Огледай се по улиците, по сайтовете за запознанства, или на което и да е място, където можеш да срещнеш повече хора и виж как 15-16 годишните не са като едно време - ходят с максимум 2-3 години по-големи, а когато ние бяхме на толкова не беше така. Това се опитва да обясни автора, или поне така аз го разбирам. И какви са тия тъпи мнения, че едва ли не автора се оплаквал, че не му връзват? Че за чий чеп му е да му връзват на 15-16, освен ако не са разработени и не си търсят само ебане? 15-16 годишните, които си струват за нещо повече от ебане са буквално единици, включително и тук във форума, като станете по-големи ще видите какво точно съм имал предвид.

Тва звучи направо ностаглично от сорта на колко хубаво беше по бай не знам си кое време ракиката си беше чиста и ефтина а са само спирт и есенция и е 10лв литър.

е кво лошо да ходат с връстници , да ни изолират ли нас момчетата на тяхната възраст а

да

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Защото сега младежта е по - образована,има ги сайтове, като този и децата искат бъдеще, а с един 23 год, освен секс, някоя болест и бебе(което ще ти попречи да се развиш, да следваш...), др не можеш да полу4иш.Е, да , и защита, ама сега моми4етата взеха да стават по-самостоятелни и нещата дори няма смисъл да се слагат на кантар.
    Абе човек смени дилъра ,сегашната малдеж не е била никога толкова зле ,страшно еродирани хора няма що само се читосват по 5 пъти на ден със себподобни връзници пушат трвава ,пият и др.Не ходят на училище не ги интересува нищо за живота ,както и по цял ден чатят и играят малоумни игри.Е не ,че моита младеж правеше нещо по въпроса ние бяхме някак си по примирени с мисленето ,че в България никога няма да се оправят нещата но поне бяхме съпричастни и заинтересовани а това на нищо не прилича.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    абе да си на 22 и да се задяваш с някоя на 15 ... некак сии така да се каже гадно е ! както вие казахте някъде по нагоре момичетата по бързо им идва акъла и много лесно ще се сетят че "баткото" на 22 няма да иска само да си ходят за ръчичка и да се целуват ... а относно bader ... ти щом си на 22 няма ли да ти е някак некомфортно да прайш секс с 15 годишна ?! все пак на 15 момичето си е още дете ... (вярно че тука пишат някфи кифли на по 12-13 дето вече са напрайли кфот иска "баткото" амааа...) абе тфа си е чиста педофилия !!! на 22 и ше тича по 15 годишни ... ама то направо плашиш момичето като си кажеш възраста !!! по добре да си ходи с момчета от нейния набор отколкото да се притеснява какво може да и направи един 22 годишен дето с колата си я кара от даскало и т.н.
    Напълно съгласна съм с нея !!! А и все пак си зависи от човека ! Ето например аз имам сестра на 22 и сега като се замисля да си хвана някой на възрастта на човека който наричам "кака" е не върви ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    алоо женските големи сте курви заклевам са ! имам една съученичка дето я ебаха за първи път в 3 клас ... и то не кой да е а някаф 16 годишен дебелак смятаийте ебаси курвата е тас ... сега е на 14 и продължава да са ебе ви преставяте ли си кво е тва чудовище отдолу ? тва ще е ебаси дупката и таа курва разбираш ли пуши пред маийка си прай са на голяма пичка пък е една дебела курва!сички момичета дет мн знайте искам да ви кажа ай ше ви еба майката курвенска бахти неначесаните путки заклевам са !

Мега фен Аватара на amatorium
    I predi e imalo momicheta, koito tursqt vrustnici i sega gi ima. Ne misle, che neshto mnogo se e promenilo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ей сельо я недей слага всички под общ знаменател, че хич не си прав ! То по тая логика вие мъжете сте егати шибаните копелета ! Ай без такива
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!
    +1 ne sum zabava4ka v detska gradina...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Guest
    да съм казал че не съм шибано копеле ?! казвам че вий сте неначесани путки и са заклевам в тва !

майната ти бе боклук! хубаво, е че сам си го признаваш какъв си и жалкото, е че си мислиш, че останалите са като теб! скрий се някъде

Guest
    и ти си кат другите : една проста курва ей тва е !

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!
    +1 ne sum zabava4ka v detska gradina...
    Само като ви гледам никовете с главни и малки букви ми става ясно...
    [*Cr!ST!AnO`STyLe*] на колко си ти, че казваш 16 годишен лигльо. Ако обръщаше повече внимание на тези момчета щеше да се убедиш, че знаят какво искат и то много по-добре от теб. А какво му е по-добрето с по-голям. Е да те знаят какво искат - да те чукат (поне в повечето случаи е само това). Така им е по изгодно - ти не си много навътре в нещата, не им знаеш номерата, наивна и перфектна заради това. И няма и да си единствената каквото и да ти говорят. И аз излизам в момента с по-големи, но това е заради друго. Просто повечето от връстниците ми не ги пускат мама и тате. А и на мен в повечето случаи ми е за единия флирт нищо повече. Знам какво искат от мен и си преценявам дали има смисъл едното ебане с тоя човек. Вярно има изключения. Може и любов да се зароди. Иначе никога не ми е проблем да си имам гадже на моята възраст. На 18 съм. И мога да кажа че има много по-осъзнати момчета на 16-17-18 дори от мъже на 26-27 години.
    А MaRiNkA_16 мислиш ли, че пък някой иска на теб да ти е бавачка.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Re: да

Цитирай Първоначално написано от bader
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Абе човек смени дилъра ,сегашната малдеж не е била никога толкова зле ,страшно еродирани хора няма що само се читосват по 5 пъти на ден със себподобни връзници пушат трвава ,пият и др.Не ходят на училище не ги интересува нищо за живота ,както и по цял ден чатят и играят малоумни игри.Е не ,че моита младеж правеше нещо по въпроса ние бяхме някак си по примирени с мисленето ,че в България никога няма да се оправят нещата но поне бяхме съпричастни и заинтересовани а това на нищо не прилича.
    Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на amatorium
    Tochno zaradi takiva momcheta, s podobno otnoshenie kum momichetata sushtestvuva tova stanovishte, che jenite sa kurvi. Na vsichki im se pravi sex i se "cheshat". Normalno e. Vseki si e v pravoto da pravi kakvoto si iska i jalkoto e che ima nqkoi, na koito ne im puskat i zapochvat da izpitvat sexualna zavist i zloba. Ako edno momche e gotin pich i ima dobro otnoshenie nqma znachenie na kolko e. Shtom si podhojda s momicheto. Nqma znachenie i koi s kolko e bil. Vajnoto e da si podhojdate i da vi e priatno zaedno. Haide stiga ste se ubijdali i narejdali.
    Eating isn't cheating - Arnold

отг

По повод мнението на &ILoveU2

За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.

Град
    Varna
    ??? lilit_666 от къде си била сигурна пък какво е било преди. А и 4-5 години не са чак такъв период за драстична промяна. Просто така ти се струва. Е вярно, че сега интернет комуникациите са къде къде по-развити, но чак табу да е била темата

Re: да

.[/quote]
    Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.[/quote]

За кви рискове говориш оточни се, а и не става дума за как е било преди 20 или 30 или 50г гоовриме за преди 5-6г така,че за това кое е било срамно и табу да се говори не съм съгласен че има промяна за те за теб може да е блио срамно,табу и тн защото си бил на 10-11 години тогава.

Град
    Varna

Re: отг

Цитирай Първоначално написано от bader
    По повод мнението на &ILoveU2

За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.
    Не знам на кого съм правила реклама не ми стана ясно. Не знам дали си ме разбрал. И не съм казала, че като си на 21 ти е само за едното ебане. Но кажи ми какво търсиш в едно момиче на тази възраст. Какво общо можете да имате. Няма да израстваш с нея и да съпреживявате. Това което тя ще преминава тепърва си е минало за теб. Общо може да има ако се говори за секс. Другото са си частни случаи, които са много редки да се случи, че наистина си заслужава връзката. Не знам колко си наясно сега момчетата на 16-17 на какво ниво са, но имам чувството, че познаваш 2ма-3ма и си правиш грешни заключения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си