.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Re: отг

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от bader
    По повод мнението на &ILoveU2

За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.
    Не знам на кого съм правила реклама не ми стана ясно. Не знам дали си ме разбрал. И не съм казала, че като си на 21 ти е само за едното ебане. Но кажи ми какво търсиш в едно момиче на тази възраст. Какво общо можете да имате. Няма да израстваш с нея и да съпреживявате. Това което тя ще преминава тепърва си е минало за теб. Общо може да има ако се говори за секс. Другото са си частни случаи, които са много редки да се случи, че наистина си заслужава връзката. Не знам колко си наясно сега момчетата на 16-17 на какво ниво са, но имам чувството, че познаваш 2ма-3ма и си правиш грешни заключения.
    При теб е малко като трениорите в футбола винаги започват дадено изказване с "аз не коментирам съдйиството" а точно това прявят или пък ако си ходила на интервю за работа и докато говориш и ти кажат "не изкаме да те прекъснем но..." а точно това правят .С други думи използваш една мн често употребявана хватка когато казваш ,че неправиш/казваш нещо в действителност го правиш/казваш.
    Колкото до вторият ти въпрос отовора е елементарен не ми мисля ,е съм единсвения които поради някаква причина харесва по малди жени от него ,второ за какво израстване говориш вероятноста да си с някой 2,3 или 5 год е много малка то повече от ясно ,че една връзка е заради привличането,а пък дори и да е така не виждам нищо лошо в това да израстна на ново едни от най хубавите години от живота на един човек и в интерес на истината повечето неща не са минали по край мен защото животът ми през тинейджърските години беше много труден и не съм имал кой знае колко хубави мигове ,не че сега всичко е спуер но на фона на уния времена направо си свиркам с уста.

Guest
    аз ви казах че сте курви ама вий не вярвате ... защот съм НАЙ ГОЛЕМИЯ!

otg

Цитирай Първоначално написано от m`bez`f
    аз ви казах че сте курви ама вий не вярвате ... защот съм НАЙ ГОЛЕМИЯ!

В началото ме кефеха лафовете които пускаше но вече ставаш скучен измисли друго.
    Колко до твойто откритие не си открил нито америка нито топлата вода,това го знаем всички но при теб явно курвите са кучки разликата е ,че първата спи със всеки а втората със всеки но с изключение на теб.

Guest
    ше са опитам да измисля кат пафна още един фасссс и тва за кучките и курвите беше мн яко братле

Голям фен
    Поринцип и аз го забелязвам това 15 годишни с 20,което никак не ми прече на мен!!! Но аз гледам да ми харесва не на колко години е-са да не ме разберете грешно ( говорим за момчета,които са на мята възраст или най-много с 4/5 години по-голями )
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    ае вий прости ли сти кви сти ?!?!
    в мойто даскало има няква от 6 клас дет ходи с някъф 22 годишен начи представете си тя е на 11-12 оня на 22 години и таа чух че лъжела техните че тос бил на 17 ко ше кайте тос ко иска от нея : иска секс мадафака рейш ли ще я наибе 1-2 пати ше му писн и ше кай ай мойто момиче до тука бяхме и много правилно закфо му е няква лигла дет не мой му напрай една хубава свирка ама тя е тъпата ко си мисли че се са задаржи много при него ли хохохохо... обичам когато мъжете побеждаваме

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Абе ти да си готин,пък не ми пука на 22 ли си или на 16
    Точното мнение !

" Феноменът " , описан от автора не съществува.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

аЗ Също не съм го забелязала този феномен за който говориш,всички в обкражението ми и всички които познавам(говоря за момичета) които са на по 15-16 ходят със 19-20-21 годишни момчета,няма да тръгна например аз със некъф на 15 който да ми обяснява как го бил '' пръснал оня другия на СS'' .. незнам,нямам кфо да си кажа с момче на моята възраст .. относно колите аз също не гледам да си намеря приятел с кола или нещо такова,както дойде ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Guest
    малииии неска ги праснах на CS 70 фрага на 20 умиранки ... пък на Diablo 1.11 бота ми искара sur i cham ся ше си прая енигма с кои руни са прайше ?

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Абе ти да си готин,пък не ми пука на 22 ли си или на 16
    Точното мнение !

" Феноменът " , описан от автора не съществува.
    И аз съм на това мнение. Възрастта няма никакво значение (когато разликата между двамата е не повече от 5,6 години, разбира се),понеже всеки се развива различно и аз определено смея да твърдя,че има момичета на 16-17,които са в състояние да поддържат връзка с човек на 22-23 години,защото част от тях са много по-зрели от връстничките си. Същото е и с момчетата... Между 2 момчета на една възраст може да има огромна разлика в интелектуалното развитие. Пък и всеки си е различен в крайна сметка. Щом двама души си допадат и им е приятно заедно,какво значение има дали са на едни години или не ... ?
    И по повод това,което кзаха някои потребители,че момичетата на 16-17 търсели богатичко момче с кола,за да се фукат... Това според мен изобщо не е въпрос на възраст,а по-скоро на характер. Който си е комерсиален и духовно ограничен ще бъде такъв и на 16 и на 26 и на 106 ...
    People always leave!

Щото уж е прието момичетата да съзряват по-бързо от момчетата, ама тва става далеч преди15-16 год... подсъзнателно малките путки се чувстват по-зрели от нас момчетата тогава, като ходят с некъв забутак на 20-23... Така си е, момичета, дори и да не можете да го признаете пред себе си. Батковците го правят за ебане, момичетата за самочувствие на зрели... Голяма е смешка общо взето.

Прочетох по-нагоре накакъв пост, който гласеше "Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!" - Да те питам: Аз сам на 16 и съм лиглъо, дето се прави на мъж ИЛИ ти си на 16 и си лигла, дето се прави на жена?? Улавяш ли реторичното звучене?!....

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    не ми се 4етат вси4ките мнения 6те изкажа моето аз съм на 16 години и винаги съм била против ходенето с доста по големи от теб за мен махимума които мога да отпусна за мом4е което иска да ходи с мен следователно и аз с него е 18 ако е по голям ...да си търси по голяма..това е моето мнение
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    15..100 ami kakvo da kajem za ku4etata i kotkite koito kato navar6at 7 meseca i pravqt sex s maikata ... si4ki ot roda bratov4edi maiki tatkovci sestri seki se 6iba s drugiq i se deca vadqt
    Ахахах, не ми се иска да повярвам, че си чак такъв олигофрен, какъво излиза от поста ти.

A ti si mnogo glupav i ne razbira6 ni6ti4ko kakto i ne me interesuva mnenieto ti a i ne mi govori na kompiutaren ezik s tva post ... ni6to ne mi govori taka 4e moje prosto da si go na4uka6
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Този,кактого наричате "феномен" е от как свят светува!Причините - Една жена иска да се чувства защитена,жените израстват по бързо от мъжете(доказано е )...Но пък има и друга теория...Когато се чувстваш добре с един човек не ти пука на колко е ,важното е да се обичате!(освен ако момичето не е в 3ти клас,а дъжеричката на мъжа да и е връсничка ) Моят приятел примерно е на 20,имаме 5 годинки разлика но пък сме си супер скоро ще минем 4те месеца от както се запознахме...не е странно!Всики си търсят батковци,по гот е !
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Re: Странна промяна в мисленето на момичетата 15-18

]Братле, извинявай, че ти го казвам, но ти си като един мой приятел... Адски назад си с умствения материал...
    Само като прочетох "реп България" и "дали нямат вина медите" ми стана ясен.
    Вие май го обърнахте на хабитуализация? Казвате го сякаш сме роботи, които сме изпълнявали една функция преди и изпълняваме друга в момента. Какво ти пречат момичетата, които ходят с "батковци"? Всъщност ... Пречи ли ти, че 15 - 16 г. ходят с техни връстници? Изобщо кой си ти, че да се интересуваш от личния живот на хората? Какво ти дава право да съдиш и да иронизираш по такъв начин всички момичета? Каква е целта на темата ти? Знаеш ли какво е феномен? Изобщо знаеш ли какво е характер? Манталитет? Избор? Това е техния живот! Да правят каквото си искат. Не си Господ за да ги съдиш! Не си никой за да ги промениш, така че, темата губи смисъл, братле... Един съвет - опитай се да станеш малко по - образован (този беше безплатен) и още един от мен - За да можеш да четеш този съвет, трябва да си заплатил пакета съвети на SWASTICA. Това е от мен, надявам се ти влезне нещо в тиквата.[/quote]
    нз какво изкаш да кажеш с това но аз не се баркъм в на никой работите нито пък казвам на някой какво да прави ,и ми е страно как може някой да говори за "хабитуализация" в такъв форум сигорен съм ,че 2/3 от хората тук дори не знаят какво означава.

Мии за мен възрастта няма кой знае колко голямо значение,но го има.Аз немога да ве възприема да ходя с 23 годишен.Това си е мъж..кво ше прае с лапе като мене.Предпочитам 2-3 год по-голям от мен.На мойта възраст,на моя акъл...

Еми какво да ти кажа...на мен няма да ми е много приятно да съм с някав 22 годишен. Просто не ми е на годините и не ми се струва много нормално. Момчета, които са с 4-5 години по големи стават...повече от това не виждам смисъл.С момчета на моята възараст също не се занимавам просто защото като ги гледам колко са зле ми става смешно. Момичета винаги ще харесват по големи от тях,защото се чустват по сигурни и това което ти казваш че сега момичетата не ходелис по големи от тях е пълна глупост и изобщо не съм съгласна.Това че не ходят с тебе си е твой проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си