- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странно
незнам наистина,нещо странно става с мен.като преспя с някое момче и повече не искам и да чуя за него.става ми тъп и вече не ми е интересен.мразя всичките си любовници,искам да ги убия незнам защо..съвсем сериозна съм.момичета имали ли сте подобен проблем някога?
ами нямала съм подобен проблем...ама...да ги убиеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що?
незнам,наистина съм притеснена..като се сетя за някоя дума,която ме е дразнила и започва да ми се повраща
не ги убивай
пробвай да намериш сериозен приятел
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
такова нещо не бях чувала ... не мога да си представя и затова ще попитам защо си толкова крайна? да мислиш чак за убийства ..
а аз просто не съм фен на връзките за една нощ и не съм имала подобен проблем
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ами просто така се чуствам,дразнят ме адски много..особено като си спомня един как ми викаше не издаржаш ли..в момента ме побиват тръпки
ами като те дразнят не прави секс за по 1 път![]()
problemat e,4e az izlizam s tqx,no kogato ve4e go napravim,ne iskam pove4e,otvra6tavam se
от първия ти пост бих си помислила че имаш предимно/само връзки за по една вечер ... и щом е само за секс, се сещам за нимфомания .. /нищо лично, само мисъл/
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
еми може би е най-добре да спреш да излизаш с всеки 2ри и да се опиташ поне да излизаш с по малък брой момчета и лека полека да ги сведеш до един ...знам ли![]()
Ти си богомолка.
az sum 4ela,4e nimfomankite ne mogat da se zadovolqt,a az svar6vam.vse si mislq,4e e zaradi parviq mi.kogato go pravixme v kolata i za da mi se izprazni na korema me prekra4va6e i my vijdah grozniq sme6en zadnik v ogledaloto..i to4no nego iskam da ybiq..a sega6nite iskam da gi biq mnogo da gi podpala na byni6teto..ako iskate me mislite za luda,no se 4ustvam taka ot mnogo vreme i mi e mnogo gadno,daje neznam dali 6te moga da imam priatel nqkoga
.. странно, но при думите ти нещо в мен се пробужда![]()
Think about it..
иди на психиатър и пиши какво е станало.не се гавря с теб,а ти говоря напълно сериозно.с този проблем,който ти ни споделяш тука-не мисля че можем да ти помогнем особено много ... да не кажа изобщо.Успех
+1Първоначално написано от BaBy_bS
Nqmala si qko momche, koeto da ti spre toka. Posle shte go tursish ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Скапано емо, ходи се режи да избавиш света от себе си... искала да убие любовниците си... Защо ще нараняваш човек, който ти доставя удоволствие бе? Я ходи да се прегледаш, че ти се е развинтила шайбата май... побъркана овца![]()
Ако спиш със секи срешнат и всеки те използва задате чука,предполагам ,че ще се чувстваш така.Спри дасе чукаш наляво,надясно.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
i az sum imala takiva slu4ai :dprobvai da si nameri seriozen priqtel i da se nadqvame, 4e 6te ostane jiv
За сега спри да спиш с момчета и отиди на психотерапевт ( не психиатър!).Така е най-добре, ние тук с нищо не можем да ти помогнем.
Парво гледам че си на 17 години , и така както говориш " любовниците ми " .. все едно си на 30 , и си имала 100 маже .... нз кво да си мисля за теб .....
и проблема ти (ако наистина го има , щото аз се съмнявам много ) е нищо повече от некво поддъзнателно предобеждение .Казваш си "е го поредния " и така не можеш да оцениш човека ...и затова той ти става безинтересен и те дразни ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
А бе от лигавщини и позьорства да сме най-големите ебачки няма край, хахх
Като ходиш да та чукат наред така ша е.. Спасявай сеее....
Трябва ли психолог и смяна на компанията с която джииш.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
кофти проблем![]()
човек да го е стах от жените в днешно време, не знае коя ще го заколи докато спи...![]()
според мен е добре да си купиш един вибратор и мноооооого батерии..
така ще си безопасна за обществото!
ПС: кажи как изглеждаш да не взема да попадна на тебе!
Do you speak Salsa? .......
+1Първоначално написано от little_f
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!