- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странно
поред мен е добре да си купиш един вибратор и мноооооого батерии..
така ще си безопасна за обществото! podkrepqm!
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
ми давай де, кво ни се оплакваш на нас...започни да действаш, мрънкането няма да ги затрие, а ти ше продължаваш да имаш същото непреодолимо желаниеПървоначално написано от Stela90
![]()
![]()
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Чувала ли си за черната вдовица ?! Прочети някоя книга може да научиш нещо интересно.![]()
Споко, проблема не е толкова сериозен. Вие се хващате за думите и. Момичето просто иска да каже, че след секса губи интерес към съответните момчета. И ако те продължат да са с нея и да изискват интимност, това я дразни.
За всеки би било нормално да се дразни, ако някой, който не представлява интерес за вас поиска да интимничи с вас. Нека момчетата тук дето много отворено коментират, да си представят как биха се почувствали ако някой гей почне да им се мазни. Няма ли да им се прииска да му строшат зъбите.
Към момичето: очевидно е, че ти търсиш секса за една нощ (ден). При теб поради някакви причини той успява да ти донесе физическо удоволствие. Но след него очите ти се отварят, осъзнаваш че момчето не е това което търсиш и съответно той ти става противен.
Сигурно тук пуберите ще скокнат - ми що тогава изобщо е спала с тях. Ми щото в началото има някаква химия когато момче и момиче се свалят. Има някви флуиди. В началото тръпката винаги е по-различна. След като обаче заварката стане химията се изпарява и остава единствено "косматия задник", както каза авторката.
Какво бих препоръчал аз - ако продължаваш да се сваляш с такива момчета гледай да не са ти от близкото обкръжение - съученици, съседи, момчета от компанията. Така няма да има на кой да се дразниш. Просто като се изпари химията - ми няма да се виждате повече.
А иначе някой ден сама няма да усетиш, как с някой химията няма да е в секса, а в разговорите. И тогава с него няма да има дразнене нито след първия, нито след стотния път.
da,az imah takav problem pri parviq pat,sled nego mom4eto s koeto go napravih mi omrazna i neksi mi stana bezrazli4en
Ne si edinstvenata kurva kvo se 4udi6 spokoino prodaljavai v sa6tiq duhnail taka polu4ava6 vnimanie dr ne te kasae osobenno ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
"Като преспа с някое момче и не искам да чувам за него."Та ти си курва...
![]()
+ 1.. злобните коментари си ги запазете за темите за които си струва да ги пускате... До някъде те разбирам. Просто не си попаднала на точния човек.Първоначално написано от sex_igra4ka
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ти луда ли си какво???? как така имаш желание да нараниш някои на които си се отдала и които ти доставя удоволствие... иди на лекар момиче моля теПървоначално написано от Stela90
ти си точно мой типПървоначално написано от Stela90
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
ти забележи подписа и после я съветвай да спре секса... а относно тва със секса..ми май не те задоволяват качествено и за тва после ги мразишПървоначално написано от little_f
Само така! Мъжете са педераси...убивай докато можеш![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
GTFO бич!Първоначално написано от venitywe
bitch ша викаш на майка сиПървоначално написано от firesnow
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
.мразя всичките си любовници, <------- е че те колко са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Познато...![]()
до ай тел ю ту стфу д'ге?!Първоначално написано от venitywe
Първоначално написано от firesnow
![]()
не си...кажи и го да не го казвам аз
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици